draedan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 http://www.g4techtv.com/html/videostream.asp?file=gt208cstfullthrottle.wmv[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 çalışmıyor?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 iptal ettiler oyunu . hala onun sokundayim ben . serefsiz lucas amca .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Lucas amcaya laf yok yavas ol. Ayrıca bunun George amcanın kararı oldugundan suphelıyım[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: huun, 26 Eylül 2004 21:05 tarihinde demiş ki: iptal ettiler oyunu . hala onun sokundayim ben . serefsiz lucas amca . ahuhah :D akşam akşam ölüyodum.. corc lukas'la alakası yok adamlar altından kalkamıcakları bir işe kalkıştılar sonunda patladılar...[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 fark etmez lucas art in sahibi olarak tabii ki sorumlu bu karardan .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 calismiyo? acilmiyo yani linkten dl edince 1 saniyede iniyo ve acilmiyo[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Boşver izleme zaten. S.çmış mal kızlar tip, konuşma oyunculuk olarak.. Güzel ve etkileyici bi sahneydi benim için.. Gitmiş Ben'in karizma...[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cok sacma olmu$ neden kiz oynatmi$larki? izleyemeyenler icin media playeri acip open url diyip adresi yazarsaniz acacaktir normal download yoluyla acmadi bende[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 guzel yarismaymis siz hangi oyundan hangi sahneyi oynamak isterdiniz ? oha konu saptirma dedikleri bu mu ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 george lucas in kendi sirketleriyle kesinlikle oyle detay konularla alakasi yok. Operasyon islerine de karistigini sanmiyorum oyle, bu full throttle gibi olaylar lucasarts in mudur uyle alakali. Danisman olarak ise el atiyor ama aradabir, episode 3 un gelecek oyunnda parmagi var mesela. Devamli takip ettigimicin lucasarts dunyasini biraz ozetllim. Monkey island 3 ve 4 un ciktigi sirada baskan olan x - unuttum ismini - bi sure once istifa etti, ailevi problemleriydi sanirim. Yerine gelenler tamamen degisik vizyona sahipler. Star wars oyunlarina cok onem veriyorlar, adventure i kesinlikle cope attilar, hatta eski developer lari isten attilar, lucasarts artik develope u birakti nerdeyse, sadece copyright ini millete veriyolar.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 copyright dedigin dogru olabilir eskiden oyunlarda sadece lucas logosu gorurken simdi 5 tane falan logo goruyoruz bu kil bir durum ama lucasin haberi olmadan hicbirsey yapilamaz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 beyler full throttle gibi bir oyunu iptal ederken emin olun sormuslardir adama . ha belki gerekceleri mantikli gormustur o da kabul etmistir o ayri ama haberi ya da sorumlulugu yok kesinlikle kabul etmeyecegim bir aciklamadir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar