blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 3 Seneye yakın bir sureden berı airties rt206 kablosuz modem kullanıyorum modem konsulunu acıp sıfremı degıstırmek ıstıuyorum ama yapamıyorum modemin konsulunu acmama ragmen sıfre degıstırme.adsl ve firewall kısımlarına gıremıyorum tıkladıgımda lutfen bekleyınız dıyor neden olabılır ama netımde bır problem yok calısıyor neden olabılır arkdaslar guncellemee fılanmı yoksa baska bır sorunmu?
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Arkasında iğne deliği kadar bi reset tuşu varsa oraya bi kalem falan bişi batır resetlensin öyle dene bide
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Kullandığın web browser yerine farklı bir browserlada dene. Eğer crome kullanıyorsan modem interface sinde kullanılan scriptleri blok luyor olabilir. Olmadı Hard Reset
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ragnar said: Kullandığın web browser yerine farklı bir browserlada dene. Eğer crome kullanıyorsan modem interface sinde kullanılan scriptleri blok luyor olabilir. Olmadı Hard Reset Hard reset derken?
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Dediğim şey işte arkasında reset tuşu gibi birşey olacak ona abanıver
Öne çıkan mesajlar