MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Evet arkadaşlar, hikayemiz şöyle gelişti.. Dün gece 3 bira ve bir paket sigaramı alarak bir kaç işimi bitirmek üzere bilgisayara oturdum. Saat sabah 5 gibi işlerimi bitirdim, köfte+patates yaparak kendimi ödüllendirdim. Yemekten sonra tekrar ne yapayım diye düşünürkene, showtvnet'in sayfasına girdim. Ulan bu çakır kim ? Polat kim? diye yine düşünürkene başlaım bölümlerin özetini okumaya.. Ulan hayırsızlar özetide öyle bi yazmış ki, benim ibi meraklı melahat olan bir tipin görsel olarak görmeden özeti anlaması zor olduğuna karar verdim ve başladım izlemeye.. Evet çok eleştirmiştim diziyi, halen de eleştiriyorum fakat bazı yönlerden ön yargılı yaklaşmışım diziye.. Neyse efenim konuzum bu değilde, nasıl olurda ben kalkamam bu bilgisayrın başından... Ulan bir bölüm izliyorum, tam "nedanko yeter bu bölümden sonra kalkıyosun bilgisayr başından diyorum" , bölümü öyle bir sonla bitiriyorlarki, yine merkalı melahat olan koca karı modülüm aktif oluyo, diğer bölüme başlıyorum. Bu boyle boyle devam etti. Ve sonuç = 15 saat boyunca Kurtlar Vadisi izlemekten beynim sulandı.. ps: Topic'de racon kesen olursa, kafasına sıkarım bilmiş olun.[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 15 saat ohe çüş.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bir süre sonra elinde bir tespih oluşmaya başlayacak,sözlerin hafif genizden 'hnğğ' diye gelmeye başlayacak,sağ omzun soldakine oranla yükselecek böylece sende onlardan olacaksın :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: nedanko, 27 Eylül 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar, hikayemiz şöyle gelişti.. Dün gece 3 bira ve bir paket sigaramı alarak bir kaç işimi bitirmek üzere bilgisayara oturdum. ps: Topic'de racon kesen olursa, kafasına sıkarım bilmiş olun. gençleri sigaraya özendirme var burda, silinmesini talep ediyorum[signature][hline]AntiPati X=o=X [Bu mesaj AntiPati tarafından 27 Eylül 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kesinlikle izlemicem şu diziyi inat deilmi..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bu daha ii bi ödül olmu$ nedanko :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kRaL_aRtHuR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 15 saat mi naptın be...?[signature][hline]zevkler ve renkler tartışılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hadi bakalım da son bölümü izleyemedim ben[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 talep gözardı[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: AntiPati, 27 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki: said: nedanko, 27 Eylül 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar, hikayemiz şöyle gelişti.. Dün gece 3 bira ve bir paket sigaramı alarak bir kaç işimi bitirmek üzere bilgisayara oturdum. ps: Topic'de racon kesen olursa, kafasına sıkarım bilmiş olun. gençleri sigaraya özendirme var burda, silinmesini talep ediyorum Ya sen ne uyuz şeysin öyle Sanane ya kimse kimseyi birşeye özendirmiyor. Adam içtim demiş. Ne sigarayı övmüş ne birşey yapmış. Ne boş insansın sen ya.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 son bölüm cidden süperdi[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Prawler, 27 Eylül 2004 21:10 tarihinde demiş ki: Ya sen ne uyuz şeysin öyle Sanane ya kimse kimseyi birşeye özendirmiyor. Adam içtim demiş. Ne sigarayı övmüş ne birşey yapmış. Ne boş insansın sen ya. :D[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Oha :D Vcd lerimi izledin 15 saat abicim uyuyun :D 15 saat kurtlar izlenirmi mafya olucaksiniz yakinda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Prawler, 27 Eylül 2004 21:10 tarihinde demiş ki: said: AntiPati, 27 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki: said: nedanko, 27 Eylül 2004 20:56 tarihinde demiş ki: Ya sen ne uyuz şeysin öyle Sanane ya kimse kimseyi birşeye özendirmiyor. Adam içtim demiş. Ne sigarayı övmüş ne birşey yapmış. Ne boş insansın sen ya. ne bilion özenmediklerini?[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yok abi gözlerimde bozulacak.. Bozuk bozuk kalitede izledim.. mms://195.175.9.14/dizi/kurtlarvadisi/kurtlarvadisi_11.asf bu kalitede.. Showtvnet'deki yani.. [signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi [Bu mesaj nedanko tarafından 27 Eylül 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spexy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 adam fantezi kurmus biride gencleri sigaya özendirme var dio olm özenen özenio zaten neyseee Abi kurtlar vadiside bi akıs var ki sorma sen gene 15 saatle ii yırtmısn bende biriktirecem bundan sonra orada izlicem yoksa imkanı yok reklamdan tadı cıkmıo bu filmin yapımcısının yedigi küfür kadar kimse laf yemiodur TEKRAR sölüyorum Kurtlar vadisi Akar gider [signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 nehir mi bu? p.s: iğrençti kbl.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 27 Eylül 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Spexy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 pyr0 aksam aksam ettin zevimizin içine hueuhe abi kurtlar vadisi izledim dio adamalar kafa filn kesiolar biride cıkmıs sigaraya özenilio dio hueuh[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yasık bea gözlerine...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 @antipati: ya sen ne kılsın. Özenmez kimse merak etme. Başımıza ahlak polisi kesildin 2 günde. Sanane kardeşim mesaj yazmayalım o zaman buraya şunu yazma bunu yazma.. Eee ne yazcaz. Tipe gel çay demle, tepesinden aşağı dök.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bir uykusuzluk çok fazla, gerçi bi kaç saat uyumak yetiyo, ikincisi gözlerim yanıo o çok kötü, ekrana bakmaktan..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hade dağılın sıkarım bacaklarınıza :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. ozendirin kardesim ozenen ozeniyor zaten ozendirmeklede alakasi yok zaten ben saka sandim ilk basta hay allahim ... killiga luzum yok[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 @antipati: ÖZENMİYORUM.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 *gider kendine hemen 3-5 paket sigara ve 1 kilo sarma tütün alır*[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yok abi gözlerimde bozulacak.. Bozuk bozuk kalitede izledim.. mms://195.175.9.14/dizi/kurtlarvadisi/kurtlarvadisi_11.asf bu kalitede.. Showtvnet'deki yani.. [signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi [Bu mesaj nedanko tarafından 27 Eylül 2004 21:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 adam fantezi kurmus biride gencleri sigaya özendirme var dio olm özenen özenio zaten neyseee Abi kurtlar vadiside bi akıs var ki sorma sen gene 15 saatle ii yırtmısn bende biriktirecem bundan sonra orada izlicem yoksa imkanı yok reklamdan tadı cıkmıo bu filmin yapımcısının yedigi küfür kadar kimse laf yemiodur TEKRAR sölüyorum Kurtlar vadisi Akar gider [signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 nehir mi bu? p.s: iğrençti kbl.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 27 Eylül 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spexy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 pyr0 aksam aksam ettin zevimizin içine hueuhe abi kurtlar vadisi izledim dio adamalar kafa filn kesiolar biride cıkmıs sigaraya özenilio dio hueuh[signature][hline]:))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yasık bea gözlerine...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 @antipati: ya sen ne kılsın. Özenmez kimse merak etme. Başımıza ahlak polisi kesildin 2 günde. Sanane kardeşim mesaj yazmayalım o zaman buraya şunu yazma bunu yazma.. Eee ne yazcaz. Tipe gel çay demle, tepesinden aşağı dök.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bir uykusuzluk çok fazla, gerçi bi kaç saat uyumak yetiyo, ikincisi gözlerim yanıo o çok kötü, ekrana bakmaktan..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hade dağılın sıkarım bacaklarınıza :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. ozendirin kardesim ozenen ozeniyor zaten ozendirmeklede alakasi yok zaten ben saka sandim ilk basta hay allahim ... killiga luzum yok[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 @antipati: ÖZENMİYORUM.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 *gider kendine hemen 3-5 paket sigara ve 1 kilo sarma tütün alır*[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar