Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Manyaklık Operasyonu a.k.a Kurtlar Vadisi'nde Kuzu Olmak

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, hikayemiz şöyle gelişti..

Dün gece 3 bira ve bir paket sigaramı alarak bir kaç işimi bitirmek üzere bilgisayara oturdum. Saat sabah 5 gibi işlerimi bitirdim, köfte+patates yaparak kendimi ödüllendirdim. Yemekten sonra tekrar ne yapayım diye düşünürkene, showtvnet'in sayfasına girdim. Ulan bu çakır kim ? Polat kim? diye yine düşünürkene başlaım bölümlerin özetini okumaya.. Ulan hayırsızlar özetide öyle bi yazmış ki, benim ibi meraklı melahat olan bir tipin görsel olarak görmeden özeti anlaması zor olduğuna karar verdim ve başladım izlemeye..

Evet çok eleştirmiştim diziyi, halen de eleştiriyorum fakat bazı yönlerden ön yargılı yaklaşmışım diziye.. Neyse efenim konuzum bu değilde, nasıl olurda ben kalkamam bu bilgisayrın başından... Ulan bir bölüm izliyorum, tam "nedanko yeter bu bölümden sonra kalkıyosun bilgisayr başından diyorum" , bölümü öyle bir sonla bitiriyorlarki, yine merkalı melahat olan koca karı modülüm aktif oluyo, diğer bölüme başlıyorum. Bu boyle boyle devam etti. Ve sonuç = 15 saat boyunca Kurtlar Vadisi izlemekten beynim sulandı..

ps: Topic'de racon kesen olursa, kafasına sıkarım bilmiş olun.[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 27 Eylül 2004 20:56 tarihinde demiş ki:

Dün gece 3 bira ve bir paket sigaramı alarak bir kaç işimi bitirmek üzere bilgisayara oturdum.

ps: Topic'de racon kesen olursa, kafasına sıkarım bilmiş olun.

gençleri sigaraya özendirme var burda, silinmesini talep ediyorum[signature][hline]AntiPati X=o=X

[Bu mesaj AntiPati tarafından 27 Eylül 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AntiPati, 27 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
said:

Dün gece 3 bira ve bir paket sigaramı alarak bir kaç işimi bitirmek üzere bilgisayara oturdum.

ps: Topic'de racon kesen olursa, kafasına sıkarım bilmiş olun.

gençleri sigaraya özendirme var burda, silinmesini talep ediyorum

Ya sen ne uyuz şeysin öyle
Sanane ya kimse kimseyi birşeye özendirmiyor. Adam içtim demiş. Ne sigarayı övmüş ne birşey yapmış. Ne boş insansın sen ya.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 27 Eylül 2004 21:10 tarihinde demiş ki:
said:
AntiPati, 27 Eylül 2004 21:04 tarihinde demiş ki:
said:
Ya sen ne uyuz şeysin öyle
Sanane ya kimse kimseyi birşeye özendirmiyor. Adam içtim demiş. Ne sigarayı övmüş ne birşey yapmış. Ne boş insansın sen ya.

ne bilion özenmediklerini?[signature][hline]AntiPati X=o=X
Sosyal ağlarda paylaş

adam fantezi kurmus biride gencleri sigaya özendirme var dio olm özenen özenio zaten neyseee

Abi kurtlar vadiside bi akıs var ki sorma sen gene 15 saatle ii yırtmısn bende biriktirecem bundan sonra orada izlicem yoksa imkanı yok reklamdan tadı cıkmıo bu filmin yapımcısının yedigi küfür kadar kimse laf yemiodur

TEKRAR sölüyorum Kurtlar vadisi Akar gider [signature][hline]:)))))
Sosyal ağlarda paylaş

nehir mi bu?
p.s: iğrençti kbl.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 27 Eylül 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.

ozendirin kardesim ozenen ozeniyor zaten ozendirmeklede alakasi yok zaten ben saka sandim ilk basta hay allahim ... killiga luzum yok[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ]
G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...