SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 rahat etcez ********* reklamlardan ya AYSE TEYZEYE ÖLÜM[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies... [Bu mesaj sharky tarafından 08 Eylül 2004 15:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ne? nasıl kaçırıldı ya?[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 iyide neden küfür ediyorsun ki ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ayse teyze bence bu kacirilma olayindan daha da guclenerek cikacaktir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ne kaçırılması ya kım kaçırmış[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Kim nerde nezaman nasıl niçin neden ne sebeple kaçırıldı ?[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 reklamda kaçırdılaR[signature][hline]Everyman lives , not everyman truly dies... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 hadi ya tüh üzüldüm bak şimdi :)[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Keşke Ayşe Teyze yi kurşuna dizseler de kurtulsak hatta yanına eşantiyon olarak Ahö verelim toplu dizsinler[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 08 Eylül 2004 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: screamer, 08 Eylül 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Keşke Ayşe Teyze yi kurşuna dizseler de kurtulsak hatta yanına eşantiyon olarak Ahö verelim toplu dizsinler yazık lam öle deme[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ne yazığı yıllardır Ayşe Teyze olacak karı ailelerin iç huzurunu bozdu ablanın biri nasıl çıkacak bu leke dese bu karı eve dalıyor artık kapıyı mı kırıyor , yoksa Gm Thief mi bilemiyecem[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bu ulke hijyeni ayse teyze sayesinde ogrendi sizce de biraz daha saygiyi hak etmiyor mu ? :D gerci son zamanlarda gicik tavirlar icersine girmedi degil .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Mortis, 08 Eylül 2004 14:59 tarihinde demiş ki: ne? nasıl kaçırıldı ya? -Hüseyin nerde? -Yedik onu biz... -N-nasıl yani ya? gibi olmuş bu tepki süper hahahahahah :D[signature][hline]Eski kız arkadaşıma mesaj atarım: -Uyudun mu? -Hayır sen? Arkadaşımla telefonda: -Naber abi? -İyiyim saol sen? -Ben de iyiyim... naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ayşe teyzeye bişi olmaz gene girer bi odaya süperman gibi hemen değişi verir herkezin üstüne matik döküp öldürür onları bembeyaz iğlik perisi yapar bakınn matikin etkisi Diye bi reklam çıkar :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 o küfür ettiğin ayşe teyze benim ilkokuldan arkadaşimin annesi ... eee napçaz şimdi ???[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 iyide nereden bilsin ki medyum mu ? ho$ yine küfür etmesi son derece yanlı$ ta.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: hired_gun, 08 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki: o küfür ettiğin ayşe teyze benim ilkokuldan arkadaşimin annesi ... eee napçaz şimdi ??? idi yanlış anlaşımasın küfür kötü bişi tabide... ehaheahae haeehahaeh eahaehae die gğleim gelioniye güleciimide açıklayamıomkiehaehae kawga cıktı kosun !!! aweehea[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Bence ayşe teyzenin üstünden biçerdöver geçsin sonra başka bi adam bakın kan lekelerine ace birebir desin kurtulalım. Gerçi adamıda ahmet dayı diye kült yapıp 20 yıl seyrettirirlerse karışmam.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: hired_gun, 08 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki: o küfür ettiğin ayşe teyze benim ilkokuldan arkadaşimin annesi ... eee napçaz şimdi ??? Ayşe teyze bi reklam karakteri değilmiydi? Bundan yola çıkarak arkadaşının dolayısıylada senin bi reklam karakteri olduğunu söyleyebiiriz. :p Onun ettiği küfür ayşe teyze karakterine yada şirkete. Oynayan kadınla alıp veremediği olcağını sanmıyorum. Kan davası olabilir oda şans.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 ayse teyze roportajın birinde ''ayse teyze olarak doğdum ayse teyze olarak ölücem'' seklinde bi cümle kurmustu..maalesef kurtulus yok arkadaslar..[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ben çantasına fitil oluyorum annenin arkadaşına ilet..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 abi bu ayşe teyze kendini "bond , james bond" sanıo . one ya yüzüğünden siyaller falan çıkıo :lol: Merhaba ben Teyze , Ayşe Teyze :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ahahahhahahahahahhahahahahhhahaha koptm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]eNjOy tHe SiLeNcE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 - Sadece iş arkadaşlarım bana Ayşe Teyze der..[signature][hline]be exceptional! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 kesin suçluları ace ile yener çamaşırlar kalkıp kurtarırlar ayşe teyzeyi[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar