mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=JcNj4E8MX8U Ses benim ama fikirler değil diyor Metiner. montaj diyor, komplo diyor bilemiyoruz. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner diyoruz Metiner'e. Hep siz mi delil yaratacak, milleti haksız hukuksuz dinleyeceksiniz. Artık KCK davasından mı yoksa ergenekondan mı alırlar içeri bilemiyorum. Basınımız pek durmadı bu kaydın üzerinde. Bir anda hak, adalet, hukuk bekçisi mi kesildiler yoksa ümüğümüzü sıkarlar mı diye düşündüler bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 mani said: Ses benim ama fikirler değil diyor Metiner. montaj diyor, komplo diyor bilemiyoruz. Metiner bu konuşmada, Başbakan Tayyip Erdoğan’ı eleştiriyor, Kürt sorununu çözecek birikimi olmadığını iddia ediyor. Ses kaydını PKK’nın çirkin bir komplosu olarak nitelendiren Metiner, tepkisini “Bu sözleri 10-11 yıl önce söylemiş olabilirim. Bugün söylenmiş gibi takdim etmek alçaklık ve namertliktir” sözleriyle dile getirdi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18622948.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 10-11 yıl önce RTE başbakan mıydı ? kürt sorununu çözecek konumda mıydı ? iddia edilen bu konuşmanın yakın bi tarihte yapıldığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Başlat > programlar > donatılar > ses kaydedicisi yapıp konuşmuş gibi evde tek başına böyle. Ya da kendi kendine radyo yayını yapmış ama kimse dinlemiyomuş gibi. Hani birine ya da biriyle konuşma yapıyor gibi diil lan. Ama adamın sesini nasıl montaj yapıcaklar ki böyle direk, söylemediyse. Var mı öyle teknoloji hani direk sesi böyle istediğin cümleye uyarlayacak fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 dur çok saçma sapan bi post oldu editleyim hahaha. girişte adamın kabinede bakanlık beklediği ama karşılanmayınca bayramda içini döktüğünü sölüyo. 02:14 de kürt sorununa el atabilir diyo. hükümet 2009-10 da kürt sorununa kafadan el attığını düşünürsek.(demokratik açılım)kayıtın eski olup,bugün tarihli servis edilmiş olma ihtimali var. ama tabi eski yeni bile olsa,ilk kez rte karşıtı gördüm parti içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bu sanki evde mikrofona konuşulmuş gibi gerçekten. Nasıl olmuş bilmiyorum. Sesten montaj teknolojisi çıktıysa zaten taraklara yan basmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 çok komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yorumlar asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 rte karşıtı olan vardı akp'de vekil, sonra ergenekondan arandı da ingiltereye kaçtı. neydi adı unuttum şimdi burhan falan bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kazak çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bir nevi nyan cat hakikatten kazak, http://www.dragoart.com/tuts/pics/5/8932/how-to-draw-pop-tart-cat,-nyan-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bunları bilmeyen varmı ki? öyle yada böyle gözle görülür şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bakalım ne zaman ihraç edilecek. Gerçekten bu adam ses montajı falan demiş, öyle bir teknoloji var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://www.haberturk.com/medya/haber/667072-mehmet-metiner-basbakandan-ozur-diledi said: Gazeteci yazar ve AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner internette ortaya çıkan ses kaydı ile ilgili olarak Başbakan Erdoğan'dan özür diledi. Medyaradar'ın haberine göre, Ülke TV'de dün akşam Ana Haber Bülteni'ne konuk olan Metiner, herkesin bir cahiliye dönemi olduğunu söylerek, Başbabakan’a yönelik olarak sarf ettiği sözlerden dolayı pişman olduğunu ve binlerce kez kendi şahsında özür dilediğini açıkladı. Mehmet Metiner, geçtiğimiz hafta internete düşen ses kaydı ile ilgili olarak bir komloyla karşı karşıya olduğunu savunmuştu. Metiner, ayrıca o ses kaydındaki sözlerin kendisine ait olduğu ispatlanırsa istifa edeceğini açıklamıştı. Dün akşam ise sözlerin kendisine ait olduğunu ifade ederek pişmanlığını dile getirdi. Herkesin geçmişte içine düşebileceği hatalardan biri olduğunu söyleyen Metiner, Hz Ömer örneğini verdi. http://im.haberturk.com/2011/09/07/667072_detay.jpg?1315396037 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YDEZRo6fFaE&feature=related 8:16 böyle yapmışlar ses kaydını sanırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 mani said: Basınımız pek durmadı bu kaydın üzerinde. en az 3 gün hürriyet ve sabah'ta haber oldu bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Dün haberi çıktı milyonlarca kere özür diledim RTE'den diye. Herkesin bir cahiliye dönemi olurmuş sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu kaseti çıkaranlar akp'liler değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yusuf yusuf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar