Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GGcUp SenioR | No18 - 17.09.2011 (Toplam 14 Ödül)

Bursat

Öne çıkan mesajlar

StarcraftTurkiye.com organizasyonuyla ödüllü GGcUp etkinliği ile Türkiye Starcraft camiası hareketleniyor.

GIGABYTE, Tt eSPORTS, Gamersgate ve Bukla Tur desteğiyle gerçekleşecek olan StarcraftTurkiye.com GGcUp etkinliği zengin hediye havuzu ilede büyük ilgi topluyor.

http://www.youtube.com/watch?v=mg78oKfcqY8

ÖDÜLLER:
1.lik - Tt eSPORTS Challenger Pro keyboard
Gigabyte motherboard
Deus Ex: Human Revolution
Sid Meier's Civilization® V

2.lik -Tt eSPORTS Black Element mouse
Total War SHOGUN 2

3.lük -Tt eSPORTS ISURUS headphone
Warhammer 40,000: Dawn of War II - Complete Pack

Bu turnuvada izleyicilere çekiliş ile ödül verilecektir.
Bağımsız yapımcı oyun paketi ( 7 oyun )
Jamestown

GGcUp SenioR | No18
Bu turnuvamızda Diamond, Master ve GrandMaster seviyesindeki arkadaşlarımız oynayacaktır.

Turnuva Tarihi
17 Eylül 2011 Cumartesi günü, saat: 20:00'da yapılacaktır.

GGcUp Haber Grubu
http://www.z33k.com/groups/ggcup

GGcUp SenioR Kuralları ve Başvuruları
http://www.ggcupturkiye.com

CANLI YAYIN KANALI
Canlı yayın Gambit ve Theodoric’in sunumuyla
starcraftturkiye.com/tv adresinde olacak

Sosyal ağlarda paylaş

Bu ödülleri ve sponsorları sağlamak için çok çalışılmış olması gerekiyor, emeğinize sağlık gerçekten.

Sadece şunu önermek istiyorum, bu kadar büyük ödülleri olan bir turnuvada bo1 turların olması çok yanlış bence. Hem bu kadar büyük bir turnuvanın bu kadar kısa sürmemesi gerekiyor, hem de şans faktörü mümkün olduğunca az tutulmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

Bu ödülleri ve sponsorları sağlamak için çok çalışılmış olması gerekiyor, emeğinize sağlık gerçekten.

Sadece şunu önermek istiyorum, bu kadar büyük ödülleri olan bir turnuvada bo1 turların olması çok yanlış bence. Hem bu kadar büyük bir turnuvanın bu kadar kısa sürmemesi gerekiyor, hem de şans faktörü mümkün olduğunca az tutulmalı.

Aynen buna katılıyorum.

Gerekirse 2 gün sürsün turnuva, en az bo 3 olmalı ilk turlar. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten ekip olarak sıkı bir çalışma ile özellikle axxion ve gambit arkadaşımızın kan vermesiyle çok güzel bir turnuva organize etmeye çalışıyoruz. Dediğiniz gerçektende çok doğru fakat bu zamana kadar ödüllü olan Türk turnuvaları biraz uzun maratonlu oluyordu ve bu oyuncuları heyecandan uzaklaştırıyordu diye düşünüyorum.

Çok daha güzel organizasyonlar yapacağız ve ilk turların Bo3 olması gereken organizasyonlar da olacak. Ayrıca izleyicilere de ödül verilmesi sc camiası için yapıldığını destekleyen bir etken olduğunu düşünüyorum. Plat, gold, silver veyahut bronz olan arkadaşlarda bir turnuvadan ödülle ayrılacak buda ayrı bir güzellik.

Katılan ve destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...