Bursat Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 StarcraftTurkiye.com organizasyonuyla ödüllü GGcUp etkinliği ile Türkiye Starcraft camiası hareketleniyor. GIGABYTE, Tt eSPORTS, Gamersgate ve Bukla Tur desteğiyle gerçekleşecek olan StarcraftTurkiye.com GGcUp etkinliği zengin hediye havuzu ilede büyük ilgi topluyor. http://www.youtube.com/watch?v=mg78oKfcqY8ÖDÜLLER: 1.lik - Tt eSPORTS Challenger Pro keyboard Gigabyte motherboard Deus Ex: Human Revolution Sid Meier's Civilization® V 2.lik -Tt eSPORTS Black Element mouse Total War SHOGUN 2 3.lük -Tt eSPORTS ISURUS headphone Warhammer 40,000: Dawn of War II - Complete PackBu turnuvada izleyicilere çekiliş ile ödül verilecektir. Bağımsız yapımcı oyun paketi ( 7 oyun ) Jamestown GGcUp SenioR | No18 Bu turnuvamızda Diamond, Master ve GrandMaster seviyesindeki arkadaşlarımız oynayacaktır.Turnuva Tarihi 17 Eylül 2011 Cumartesi günü, saat: 20:00'da yapılacaktır.GGcUp Haber Grubu http://www.z33k.com/groups/ggcupGGcUp SenioR Kuralları ve Başvurularıhttp://www.ggcupturkiye.comCANLI YAYIN KANALI Canlı yayın Gambit ve Theodoric’in sunumuyla starcraftturkiye.com/tv adresinde olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ödüller cok iyimis ama birinciye ödüller fazla hani 4. 5. 6. 7. icinde ödüller olsa daha bir fazla katilim olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 O keyboard'ta gözüm var O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 anakart tam benlik, lga775 devrinde kalanlara ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Round of 512 ┓(゚ペ')┏ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Çok güzel hareketler bunlar, emeğinize elinize sağlık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ellerinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ödüller hep böyle olacaksa, kasar kazırım ben herkesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bu ödülleri ve sponsorları sağlamak için çok çalışılmış olması gerekiyor, emeğinize sağlık gerçekten. Sadece şunu önermek istiyorum, bu kadar büyük ödülleri olan bir turnuvada bo1 turların olması çok yanlış bence. Hem bu kadar büyük bir turnuvanın bu kadar kısa sürmemesi gerekiyor, hem de şans faktörü mümkün olduğunca az tutulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Huzeyfe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 _Spartacus_ said: Bu ödülleri ve sponsorları sağlamak için çok çalışılmış olması gerekiyor, emeğinize sağlık gerçekten. Sadece şunu önermek istiyorum, bu kadar büyük ödülleri olan bir turnuvada bo1 turların olması çok yanlış bence. Hem bu kadar büyük bir turnuvanın bu kadar kısa sürmemesi gerekiyor, hem de şans faktörü mümkün olduğunca az tutulmalı. Aynen buna katılıyorum. Gerekirse 2 gün sürsün turnuva, en az bo 3 olmalı ilk turlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ona ben de katılıyorum. oyuncuyu en uzun süre turnuvada tutmak izleyici sayısından önemli. oyuncuların seviyesi yükseldikçe izleyici geliyor zaten görüyoruz tl.net in sağ çubukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 +1 hem turnuvanın ve sponsorların adının duyulması açısından da oyunların uzuuun........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kayıt olmmayı beceremedim. ama basardigim zmn bende usteki yorumlara katiliyorum. bo3 iyidir. memphis gelip all in yapicak bi miss clickle oyun alicak. gerek yok boyle seylere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Finale kadar bo3 olsun, final bo5 olsun güzel olmazmı ha bide 3. 4.lük maçıda bo5 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Finallere kadar bo3, Yarı finaller bo5, Final maçı bo7 Olsa fena olmazdı, bu oyunu gerçekten oynayanları görürdük, fiyat performans :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten ekip olarak sıkı bir çalışma ile özellikle axxion ve gambit arkadaşımızın kan vermesiyle çok güzel bir turnuva organize etmeye çalışıyoruz. Dediğiniz gerçektende çok doğru fakat bu zamana kadar ödüllü olan Türk turnuvaları biraz uzun maratonlu oluyordu ve bu oyuncuları heyecandan uzaklaştırıyordu diye düşünüyorum. Çok daha güzel organizasyonlar yapacağız ve ilk turların Bo3 olması gereken organizasyonlar da olacak. Ayrıca izleyicilere de ödül verilmesi sc camiası için yapıldığını destekleyen bir etken olduğunu düşünüyorum. Plat, gold, silver veyahut bronz olan arkadaşlarda bir turnuvadan ödülle ayrılacak buda ayrı bir güzellik. Katılan ve destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bence turnuvanın daha uzun olması oyuncuların ve izleyicelerin ilgisini arttırır. Bu kadar güzel ödüllü bir turnuvanın birkaç saat içinde bitecek olması yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Ödüller arasında mouse pad varsa katılıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yildirimokur said: Ödüller arasında mouse pad varsa katılıcam ? plat'a düş 2. ol diğerinde :P 2.lik -Tt eSPORTS Conkor mousepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Organizasyon harika gözüküyor tüm emeklerin için eline sağlık bürşat ve ekibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Untouchapple Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bende yazdırdım kendimi fakat malesef büyük ihtimalle is dolayısıyla katılamayacagım ggcup büyümeye devam etsin yakında bol bol zamanım olucak organizasyonlar icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Evet @Spartacus bir daha ki turnuvamızda seninde belirttiğin sistem olacak :) @Aelfric çok saol dostum ekip olarak sıkı hazırlanıyoruz. @Untouchapple Türk oyuncuları olarak büyümeye devam edeceğiz tabi sizlerinde desteğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar