GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Hazırlıklar tamam, biz hazırız :) Siz de hazır mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 çok çılgın başvuru yanlız hehe güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 benim internet aşırı yavaş şu anda, bnete girmeyi bile başaramadım. 10 dk falan düzelirse - ki hiç sanmıyorum- gelmeye çalışırım. kusura bakılmasın, yoksa evinizi yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 YAYINDAYIZ http://www.starcraftturkiye.com/tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 yarı finaller başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 huun said: benim internet aşırı yavaş şu anda, bnete girmeyi bile başaramadım. 10 dk falan düzelirse - ki hiç sanmıyorum- gelmeye çalışırım. kusura bakılmasın, yoksa evinizi yakarım. gözüm aradı valla sağlık olsun SenioR kayıtları hala açık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 eve yeni geldim. bir turnuvaya daha katılamadığım için üzgünüm. hakeden kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 GGcUp OscaR No17 | GIGABYTE-Tt eSPORTS-Gamersgate-Bukla Tt eSPORTS GIGABYTE Gamersgate ve Bukla sponsorlarımızın desteğiyle gerçekleşen turnuvamız keyifli maçlarla sona erdi. Yayın esnasında eğlenceli anlarında olduğu turnuvamızın şampiyonu Ace, ikincisi ise MERT oldu. Kazanan arkadaşlarımızı tebrik eder katılan, takip eden ve destek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu turnuvanın 1 nci ve 2 nci oyuncuları GGcUp SenioR No18 turnuvasına katılma hakkı kazanmıştır. AceKazandığı Ödüller Bukla turdan günübirlik doğa turu. (1 kişilik) Anno 1404 GoldMERTKazandığı Ödüller Tt eSPORTS Conkor mousepad Just Cause 2Turnuva Yayınları http://www.own3d.tv/sc2trTurnuva Sonuçları ve Replay Dosyaları http://www.z33k.com/z/4tg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Bu azimle devam ederse bi daha ki turnuvada Selim'in doğa turunu kazanacağına eminim :P < Güzel yayın oldu.. O mouse pad benim olmalıydıııııııı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ace'e tebrikler. Oyun stilinden belli ki pek ladder kasmıyor kassa rahat diamond+ olur. Senior Cup'ta diamondlara süpriz yapıp masterların canını sıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Ben dün migren komasına girdim o yüzden gelemedim hoş gelsemde oynayamazdım turnuvalar çok erken başlıor ben işten 10da cıkıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Turnuvayi organize eden ve Turnuva Şampiyonumuzu tebrik ediyorum .Güzel iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 GGcUp OscaR ayağının birinci ve ikinci oyuncularına artı ödül olarak oyuncunun oynadığı ırka ait logolu t-shirt verilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ucuza kaçıosun bürşat1!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Memphis said: ucuza kaçıosun bürşat1!1 :) Bir daha ki sponsor destekli t-shirt olacak o daha profesyonel olacaktır. Ama sende katıl artık yoksa senin adına hesap açıp ben kayıt edicem seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 beni parçalar bu yamyamlar karizmamı çizdiremem sorrry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar