Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supplement Başlığı

Killer

Öne çıkan mesajlar

abi kişiye göre değişiyo bencede jack3d çok iyi, noxplode sevemedim bitürlü. her vucudun tepki verişi farklı.
aslında bunların deneme sürümlerinden alabilsek heh

en iyisi al kafana göre ikisinden birini yada kafana yatanı alabileceğin maksimum kazancı almaya çalış =)
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili supplement guruları

Günde 20 30 km bisiklete biniyorum, tek derdim manyak gibi kilo vermek. Acaba ne tür supplementler önerirsiniz ?

şuan hydroxycut alıyorum, ayrıca dymatize in casein whey karışımı bişeyi var. Ondan alıyorum sürüşlerden sonra. Hemen karşıda gnc var, orda bulunabilirse süper olur yoksa bb com yolluyor 1 günde
Sosyal ağlarda paylaş

20-30 km gidiyorsan, casein den ziyade kaslarina daha hizli etki edecek, whey veya complex protein kullanabilirsin, Myofusion falan gibi, onun disinda hydroxycut yerine USPLabs in Oxyelite Pro su var cok iyi yag yakici o, veya icinde kafein falan olmasin dersen DSN sports un Lean Xtreme var, stimulantsiz yag yakici, stimulant olanlarla kombine edilebiliyor daha iyi sonuc almak istiyenlerde. Onun disinda CLA alip yemeklerde yag alimini azaltirsin. Arginine/Ornithine/Lysine al bide ustune, bide Scivation Xtend veya BCAA+Glutamine recoveryyi hizlandirmak icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
beyler nerden buluyosunuz bunları? netritionda 40 dolar olan şeyi tr de 200 liraya satıyolar. yurtdışından sipariş de veremiyorum gümrükte takılıyor hepsi diyorlar. napıyosunuz olm siz kafayı yiycem ya her ay 500 lira veriyosunuz ya da başka bi yol var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...