Killer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 sorumu geri aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 bulking donemi icin bi preworkout cakayim diyorum ben, jack3d almayi planliyorum. ama cok iyi bi tercih degil heralde, hem pozitif hem negatif tonla yorum dolasiyor nette. kullanan eden, bi fiyat/performans veya sadece performans yorumu yapsa imba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 valla jack3d yerine kafeinli pre-workout ariyorsan super pump max veya n-o xplode 2.0( yeni formul ) var onlari dene, nedense ben jack3d hic sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abi kişiye göre değişiyo bencede jack3d çok iyi, noxplode sevemedim bitürlü. her vucudun tepki verişi farklı. aslında bunların deneme sürümlerinden alabilsek heh en iyisi al kafana göre ikisinden birini yada kafana yatanı alabileceğin maksimum kazancı almaya çalış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yani tabi, her supplement herkeste ise yaramiyor en buyuk ornek tribulus yani, kimisi cok isine yaradigini soluyo kimisi yaramadi diyor. Ben mesela Optimum Nutrtition protein tozunu nedense hic sevemedim. Favorim Myofusion valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hex bu arada superpump max kullandın mı bilmiyorum ama çok büyük yalan bizce. 2-3 kişi kullandık, hepimiz de superpump 250 daha iyi dedik valla. Max'ta arginine yok bu arada sanırım o negatif etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 sevgili supplement guruları Günde 20 30 km bisiklete biniyorum, tek derdim manyak gibi kilo vermek. Acaba ne tür supplementler önerirsiniz ? şuan hydroxycut alıyorum, ayrıca dymatize in casein whey karışımı bişeyi var. Ondan alıyorum sürüşlerden sonra. Hemen karşıda gnc var, orda bulunabilirse süper olur yoksa bb com yolluyor 1 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 20-30 km gidiyorsan, casein den ziyade kaslarina daha hizli etki edecek, whey veya complex protein kullanabilirsin, Myofusion falan gibi, onun disinda hydroxycut yerine USPLabs in Oxyelite Pro su var cok iyi yag yakici o, veya icinde kafein falan olmasin dersen DSN sports un Lean Xtreme var, stimulantsiz yag yakici, stimulant olanlarla kombine edilebiliyor daha iyi sonuc almak istiyenlerde. Onun disinda CLA alip yemeklerde yag alimini azaltirsin. Arginine/Ornithine/Lysine al bide ustune, bide Scivation Xtend veya BCAA+Glutamine recoveryyi hizlandirmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 beyler nerden buluyosunuz bunları? netritionda 40 dolar olan şeyi tr de 200 liraya satıyolar. yurtdışından sipariş de veremiyorum gümrükte takılıyor hepsi diyorlar. napıyosunuz olm siz kafayı yiycem ya her ay 500 lira veriyosunuz ya da başka bi yol var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 valla ben amerikadayim o yuzden bana kolay, ama diger turlu alanlar napiyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Doğal beslenme özelliğimi protein tozu denemek için bir kenara bıraktım. Şu an Muscletech Nitrotech protein tozu kullanıyorum. Sizce iyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 su jack3d ye ben de basladim ama oyle asiri bi guc vermiyor sanki 1 doz aliyordum dun 2 ye cikarttim bakalim farki olucak mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 jacked iki doz uçurur seni iyi yapmışsın bende 2 doz kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar