calimero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 vaniLLe said: lan bi kere o tencereye dizis sekliniz cok ilgincmis dsf. genelde yatay bi sekilde yatirilir sarmalar tencereye ki, daha efektif ossun. anne evi orasi zati, hadi hadi annen yapti aslinda di mi. Emaleth said: ama fıstık ve kuş üzümü yok :( Bella said: benim anneannem de hep dik dik dizer sarmaları, yatay dizildiğini burda duydum şimdi sdf işte bunlar da kadınım diye geziniyor ortada azizim ^_^
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 calimero said: vaniLLe said: lan bi kere o tencereye dizis sekliniz cok ilgincmis dsf. genelde yatay bi sekilde yatirilir sarmalar tencereye ki, daha efektif ossun. anne evi orasi zati, hadi hadi annen yapti aslinda di mi. Emaleth said: ama fıstık ve kuş üzümü yok :( Bella said: benim anneannem de hep dik dik dizer sarmaları, yatay dizildiğini burda duydum şimdi sdf işte bunlar da kadınım diye geziniyor ortada azizim ^_^ >:D<
calimero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abi yalnız o orta parmak smiley'i haberin ola :P
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 calimero said: abi yalnız o orta parmak smiley'i haberin ola :P anam bende başparmak smiley ı var la ne güzel diye sağa sola yapıştırıp yapıştırıp duruyorum ::o
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 biz kocamiza, anamiza, babamiza yapiyoruz. pati ahalisine tuto yapmiyoz diye kadinligimiza laf ettirmeyiz.
0ne Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 vanil de iyice siyegıllaşmaya başladı... yoksa yoksa, bir gemlikli daha mı?..
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ne alaka? define siyegillasmak. teach me the your best siyegil!
calimero Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 vaniLLe said: biz kocamiza, anamiza, babamiza yapiyoruz. pati ahalisine tuto yapmiyoz diye kadinligimiza laf ettirmeyiz. tam bir ev kızı :)o
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sidika muadilim . http://www.limonproduction.com/resimler/poster/sidika.jpg
Öne çıkan mesajlar