Nyrio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 slm beyler izmirden cs oynayan 4 5 kişi warsa bigün buluşalım da cafeye gidelim[hline][MS]S@v@Ge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Yaza ınsallah ben ızmır balcova ama sımdılık kıbrıs lefkose :([hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 cs yi boşverin W3 çevirelim ne biliyim AOM çevirelim Cs filan boş işler :)[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben razeoyu tanıyom bikaç kere oynamıştım dost cafede[hline][MS]S@v@Ge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 bende izmirdenim zati nyrioyla arkadasiz diyozki bi clan kurak izmirde paticik olarak :)[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 C&C: generals W3 Natural selection yada soldat yapmaya açık 4 kişiyiz.. (ben slash zubadam.. 4. muallak)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Heh paticik clanı ızmır subesı oluruz :) ben balcova kıpa yanındakı bıtırılmemıs hayvan uzun bınanın karsısında oturuyorum....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 İyide beyler herkez baska server larda oynuyor bence once bir serverda bulusalım sonra klan ı kondururuz :) Ama once iyibir server da fikir birligine varmalıyız. her server a uyarım SNN kapandıktan sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 genelde yer bulduğum bi serverın ip sini weriom FW clan 213.194.109.71:27015 siz zamanı süleyin[hline][MS]S@v@Ge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 serverda fln bulusmamiz cok zorda :D bi zaman verip izmirliler olarak chatte fln bulusup konusabiliriz olmadi realde bulusuruz felan :)[hline]Kontrolsüz güç;güç degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 olur bu hafta sonu Hilton kat 20 daire 666 herkez hafif seyler giyip gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Belki otellin bayan personeli ile bir Counter-Strike maci ayarlarız Hazır olmamız lazım dimi ama [hline][ img ]http://www.flirtlife.de/images/smiles/devil_lol.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar