aethras Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Shaman Armory: Romn Characterin nicki: Romn Characterin realmı: Zenedar Characterin extra özellikleri notlar:365-371 full enhancement pvp set cantadadır. Armory den de gordugunuz gibi char su an 5/7 hc firelands ach ına sahiptir. Rogue Armory: Amedeus Characterin nicki: Amedeus Characterin realmı: Zenedar Characterin extra özellikleri notlar: 11xRuthless (384 item lvl)(silahlar dagil) 6xVicius (371 item lvl) pvp seti mevcut. Druid Armory: Vargur Characterin nicki: Vargur Characterin realmı: Zenedar Characterin extra özellikleri notlar: 360 item lvl full tank seti (feral dps set dahil) mevcuttur. Warlock Armory: Megath Characterin nicki: Megath Characterin realmı: Zenedar Characterin extra özellikleri notlar: armory de goruldugu gibidir. Mage Armory: Usara Characterin nicki: Usara Characterin realmı: Zenedar Characterin extra özellikleri notlar: armory de goruldugu gibidir. Sehir: Ankara Account bilgileri: *SQ/SA var mı:(Gizli soru ve cevabı) Evet *MAIL var mı: Evet *CD-KEY var mı: Evet *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik fotokopisi verilecek mi: İstenirse Evet *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: Evet Fiyat: en az 400 tl ye satacagım. daha dusuk fiyata satmayı kesinlikle dusunmuyorum bosuna mesaj atmayın :) zaten ozellikle shaman ve rogue bu fiyatı karsılar yanında 3 tanede 360 item lvl civarı firelands e kesinlikle hazır char var. ayrıca lvl 73 undead priest ı su an kasıyorum yakında 6x85 char olacak. acc un genelinde 14k ya yakın gold butun charlara yonelik herlioom gearları 2-3k gold degerinde jc malzemesi 4-5k gold degerinde enchant malzemesi mevcuttur. kısacası account daki charların tamamı dısardan hicbir prof a ihtiyac duymuyor.her zaman pvp ve pve ye hazırlar. burdan ozel mesaj yada mail yoluyla ulasabilirsiniz. ozellikle ankara ve istanbul icinden yuzyuze bulusup satıs yapabilirim. tel : 0 506 503 62 49 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bu konularda o kadar noobumki, 500tl verip alsam, account a login olmayi bile beceremem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 400 tl falan rahat eder ben daha gecen 400 e sattım tek pvp charı gerci hero of the allience tı ama bunda da pve gearı war ek olarak fiyat uygun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 normalde 500 civarı dusunuyordum zaten shaman ve rog hem pvp hem pve olarak ust duzeydeler. ama daha cabuk satılsın diye 400 koydum ki gercekten bu acc icin cok uygun fiyat. yorum icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 acc da yaklasık 20k para ve 5-6k degerinde gem ve enchant malzemesi mevcut. nerdeyse butun herlioomlar var. ek bilgi olarak vermek istedim. charlardaki proflar : lw, skinning, enchant, engineering, herb, alchemist, jc ve mining. kısacası herseyi kendi kendine yapabilen bi acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kısacası herseyi kendi kendine yapabilen bi acc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 kendi kendini satamıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 satıldı! sacma sapan yorumlar icin tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar