Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 5 x 85 Charlı WoW Account (Bakmadan Gecme)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Shaman

Armory: Romn

Characterin nicki: Romn

Characterin realmı: Zenedar

Characterin extra özellikleri notlar:365-371 full enhancement pvp set cantadadır. Armory den de gordugunuz gibi char su an 5/7 hc firelands ach ına sahiptir.

Rogue

Armory: Amedeus

Characterin nicki: Amedeus

Characterin extra özellikleri notlar: 11xRuthless (384 item lvl)(silahlar dagil) 6xVicius (371 item lvl) pvp seti mevcut.

Druid

Armory: Vargur

Characterin nicki: Vargur

Characterin extra özellikleri notlar: 360 item lvl full tank seti (feral dps set dahil) mevcuttur.

Warlock

Armory: Megath

Characterin nicki: Megath

Characterin extra özellikleri notlar: armory de goruldugu gibidir.

Mage

Armory: Usara

Characterin nicki: Usara

Characterin extra özellikleri notlar: armory de goruldugu gibidir.

Sehir: Ankara

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı:(Gizli soru ve cevabı) Evet
*MAIL var mı: Evet
*CD-KEY var mı: Evet
*Ilk sahibi misiniz: Evet
*Kimlik fotokopisi verilecek mi: İstenirse Evet
*Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: Evet

Fiyat: en az 400 tl ye satacagım. daha dusuk fiyata satmayı kesinlikle dusunmuyorum bosuna mesaj atmayın :) zaten ozellikle shaman ve rogue bu fiyatı karsılar yanında 3 tanede 360 item lvl civarı firelands e kesinlikle hazır char var. ayrıca lvl 73 undead priest ı su an kasıyorum yakında 6x85 char olacak. acc un genelinde 14k ya yakın gold butun charlara yonelik herlioom gearları 2-3k gold degerinde jc malzemesi 4-5k gold degerinde enchant malzemesi mevcuttur. kısacası account daki charların tamamı dısardan hicbir prof a ihtiyac duymuyor.her zaman pvp ve pve ye hazırlar.
burdan ozel mesaj yada mail yoluyla ulasabilirsiniz. ozellikle ankara ve istanbul icinden yuzyuze bulusup satıs yapabilirim.
tel : 0 506 503 62 49
Mesaj tarihi:
normalde 500 civarı dusunuyordum zaten shaman ve rog hem pvp hem pve olarak ust duzeydeler.
ama daha cabuk satılsın diye 400 koydum ki gercekten bu acc icin cok uygun fiyat.
yorum icin tesekkur ederim.
Mesaj tarihi:
acc da yaklasık 20k para ve 5-6k degerinde gem ve enchant malzemesi mevcut. nerdeyse butun herlioomlar var. ek bilgi olarak vermek istedim.
charlardaki proflar : lw, skinning, enchant, engineering, herb, alchemist, jc ve mining.
kısacası herseyi kendi kendine yapabilen bi acc.
  • Yeni Oluştur...