di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ha her iste degil tabi. Uyusturucu saticilari icin degil, freelancer'lar icin diyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bende bastim +1 ama sende bizim siteye gel bi facebook like cak olmuyo bole :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ne halt yediğimi ve hangi yöntemlerle para kazandığımı bilmeden şerefsiz yaftası yapıştırdığın için görmemezlikten geldim, hadi yine iyisin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bastım bile reyou =) Tim salla boşver takılsın ya. Birde müşteri gibi yaklaşmana gerek yok söyle vereyim hesap bilgilerimi nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Kiyak mi gectin kivirdin mi bilemedim dicem de gayet kivirdin. 2004'ten beri bu isten "para kaldiriyorsun" ve ilk andan beri sirketin var, her isinde fatura kesip devlete vergi vererek yapiyorsun oyle mi ? Geciniz. Gun gibi asikar nasil is yaptigin. Bu arada fatura kesmeyen kadar faturasiz alim yapan da suclu. Haliyle R10'da gezip ordan burdan fiyat alman sadece sikayet ya da zevk amacli olmadigina gore sirket olsan bile suclu durumdasin. O yuzden tekrar; geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 konunun ebesini backlinklediniz, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ya konunun yenisi acilir Sukru dert degil ama boyle sacmalayan her daim cikmiyor ya da ben bulana kadar konu kitlenmis oluyor. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 siten icin bi widget olusturusan kendine baya backlink alabilirsin, mesela sitenin kac backlinki oldugunu gosteren kucuk bisi millet bolece sitesine falan yerlestirir her seferinde senin sitene gelmek zorunda kalmaz hemde baya tiklama alirsin milletin yerlestirdigi widgetlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ozelden seyedin, mod gelsin temizlesin konuyu da. allaam, bolumun modlarina bak, kutuluyla disap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Abi yeri gelmisken, kutulu dusurulsun bence mod'luktan. Adamin domain'i suspend edildi gecen gun malware yuzunden, haber verdim bak boyle oldu ilgileniyorum diye, ilgilendim, domain acildi, adam sonra cevap dondu "hani abi acik sorun yok?" diye. Yarim gun kapali kalan siteyi farketmedi. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 işinize gelmeyince geçin gitsin tabi, deşmeye kalkarsak herkesin bi kirli çamaşırı çıkar. benim keyfim yerinde mi? yerinde. müşterilerim alması gerektiği hizmeti ve belgeleri alıyor mu? alıyor. "gerisi teferruat" cümlesindeki teferruatsınız yani benim için ;-] daha da fazla prim vermeyeceğim bu başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Aferin aferin. Isine gelmeyen yeri hic gormemis gibi yap, ustune hakliymis gibi yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 reyou said: siten icin bi widget olusturusan kendine baya backlink alabilirsin, mesela sitenin kac backlinki oldugunu gosteren kucuk bisi millet bolece sitesine falan yerlestirir her seferinde senin sitene gelmek zorunda kalmaz hemde baya tiklama alirsin milletin yerlestirdigi widgetlerden. Güzel fikir. Cache sistemide yapacağım şimdi hem sunucu yorulmaz hemde hoş olabilir. Fikir için tşkler yakın zamanda halledeceğim valla sevdim =) @Tim salla abi ne uğraşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Eheh zevkli lan. Bu arada googleda.com diye bi domain var bende, hangi akla hizmet almisim bilmiyorum ama iptal etmeyi unuttugumdan bir sene daha uzatildi. Isini gorurse vereyim kur boyle bi sistem. Tutarsa reklam yeri isterim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Anaa süpermiş. Olur vallaha :D Dur bi proje düşüneyim sonra döneyim sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Okadar şey kodladım zorlamadı da, şu hakkımızda yazısını yazarken çok zorlanıyorum. Ne yazılır ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 biz bir arge kuruluşuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Eksik yerlerinide hallettim. Birtek ingilizcesi kaldı sonra final sürüme geçebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bu tip seylerin resmi olmasi ya da illa "biz" seklinde bir ekibi ifade etmesi gerekmiyor. Direkt "boyle bir tool vardi, calismiyordu, ben de bunu kodladim onun yerine" diyebilirsin. Daha samimi be kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mümkün öyle yapayım bari mantıklı düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Yahoo API 5000 adet günlük limit veriyormuş her IP için. Bende 10 tane proxy IP kiralamadım. Heralde 50k limiti geçecek dereceye geldim mi spnsor reklamları neyin alırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yabancı forumlarda da gayet iyi izlenimler aldı ya. Çok sevinçliyim ben bu konu hakkında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar