Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Selamlar, yepisyeni bir projem var. Online-utility kullanan var ise bilir. Yahoo'dan backlink verilerini çekerek hangi uzantıdan kaç farklı domainden backlink aldığınızı gösteriyordu ve uzun zamandırda çalışmıyordu. Bende hemen kopyasını yapayım ve kullanıcıları çekeyim dedim ve yaptım. Tamamiyle beta aşamasında olan bu sistem hakkında güzel düşünceleriniz var ise +1 butonuda sitenin yukarısında efem. Hayırlı bayramlar o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 r10'la alakan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Evet. Ordaki Mrhades benim. Noldu ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 guzel, hedefe yonelik olmus. acilis dili ingilizce olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Pluton said: Evet. Ordaki Mrhades benim. Noldu ki =) hiç... pm'den küfür edenlerin nickini unutmam hiçbi zaman. karma çogacayip bişiy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 yahoo yada google api kullaniyorsan yalniz belli hit sonunda response vermiyo o servisler ona gore iyi analiz etseydin. basarilar bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 İngilizceyi devreye soktugum vakit ingilizce olacak. Üşendim açıkcası şuan çevirisini yapmaya normalde var ama dil desteği. Birkaç eksik yeri daha var onuda halledersem ünlü ingilizce wm forumlarına tanıtımları yapmaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 kendi sitelerime bakiyim bi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ingenious said: Pluton said: Evet. Ordaki Mrhades benim. Noldu ki =) hiç... pm'den küfür edenlerin nickini unutmam hiçbi zaman. karma çogacayip bişiy... Çok ilginç =) r10 nickini gönderirsen pmden hatırlarım belki. Ben genelde küfürleşmem kimseyle ama sen yinede bi gönder bakalım. reyou said: yahoo yada google api kullaniyorsan yalniz belli hit sonunda response vermiyo o servisler ona gore iyi analiz etseydin. basarilar bu arada :) Evet onun acayip farkındayım onunda proxy falan kiralayıp birşeyler yapıcaz artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 nick'im aynı orda da. niche site satışıyla ilgili bi mesaj yazmıştım sen de kendine yediremeyip pm'e taşımıştın olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 güzel olmuş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ingenious said: nick'im aynı orda da. niche site satışıyla ilgili bi mesaj yazmıştım sen de kendine yediremeyip pm'e taşımıştın olayı. Hmm pmden değil direk public alanda söylemişim zaten söyleyeceğimi. Üşenmedim tek tek baktım sayfalara ve sonunda buldum ne yazdıgını. PMlede küfür falan etmedim ayrıca sallamayalım. "Bu arada PM'le gönderilen siteleri inceledim ve whois çektim; hepsi aynı domain firmasından alınmış ve aynı NS adreslerine yönlendirilmiş. Arkadaş ya başkasına ait niche listesini referans olarak gönderdi ya da site yaptığı herkes tesadüf eseri aynı hosting ve domain firmasıyla çalışıyor" Böyle artistlik yapmışsın orda bende cevabı vermişim zaten. Neyse uzatmanın alemi yok. Ne kadar saçma bir mesaj oldugunu kendin anlayıp benden özür dilemen bile gerekirdi satışıma nerdeyse engel olacağın için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Vendy said: güzel olmuş (tu) Teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ondan sonra "Tim MySQL uctu!!111". asdsadsadsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ingenious said: nick'im aynı orda da. niche site satışıyla ilgili bi mesaj yazmıştım sen de kendine yediremeyip pm'e taşımıştın olayı. Lan biliyodum ben bu elemanda bi gariplik oldugunu. R10 tayfasindanmis meger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ne kadar yalancı bi adamsın bu siteyle ne alakası var. Mysql işlemi yok ki bu sitede :D Araştırlım arkadaşım öyle hemen bok atmayalım =) Bende r10'da iş yapıyorum ama r10 tayfasından sayılmam değil mi Tim abiii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 di said: Ingenious said: nick'im aynı orda da. niche site satışıyla ilgili bi mesaj yazmıştım sen de kendine yediremeyip pm'e taşımıştın olayı. Lan biliyodum ben bu elemanda bi gariplik oldugunu. R10 tayfasindanmis meger. 2004den beri internet sektöründen para kaldırıyorum, r10.net domain'i bile kayıtlı değildi o zamanlar... ha gariplik konusuna gelirsek evet hayatında görüp tanıyabileceğin en garip insanım, türümün son örneği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bide kimseyi anlamam da "di" şu +1 buttonuna BASAR MISIN artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ya ben de ona yaniyorum. Ne tipler para kaldiriyor, ben hala fakirim. R10 her daim sux lan. Yapcak bisey yok o konuda. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Pluton said: Ingenious said: nick'im aynı orda da. niche site satışıyla ilgili bi mesaj yazmıştım sen de kendine yediremeyip pm'e taşımıştın olayı. Hmm pmden değil direk public alanda söylemişim zaten söyleyeceğimi. Üşenmedim tek tek baktım sayfalara ve sonunda buldum ne yazdıgını. PMlede küfür falan etmedim ayrıca sallamayalım. "Bu arada PM'le gönderilen siteleri inceledim ve whois çektim; hepsi aynı domain firmasından alınmış ve aynı NS adreslerine yönlendirilmiş. Arkadaş ya başkasına ait niche listesini referans olarak gönderdi ya da site yaptığı herkes tesadüf eseri aynı hosting ve domain firmasıyla çalışıyor" Böyle artistlik yapmışsın orda bende cevabı vermişim zaten. Neyse uzatmanın alemi yok. Ne kadar saçma bir mesaj oldugunu kendin anlayıp benden özür dilemen bile gerekirdi satışıma nerdeyse engel olacağın için... forumda paylaşılan her şey hakkında yorum yapma hakkı o kişiye aittir, zoruna gidince işi hakaret boyutlarına taşımaya artistlik mi dersin saçmalık mı dersin orasına sen karar ver. müşteri gibi yaklaşıp hesap bilgilerini almanın maaliyeti 300-500 lira, banka hesaplarını maliyeye inceletmekse paha biçilemez... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 O kadar da serefsizim diyosun. Guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 benim sitem filan yok, ama +1 bastim, hayirli isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 di said: Ya ben de ona yaniyorum. Ne tipler para kaldiriyor, ben hala fakirim. R10 her daim sux lan. Yapcak bisey yok o konuda. =) daha nezih bi webmaster forumu açayım diyorum hatta underground tadında ama bi noktadan sonra üye olacak adamların IQ seviyesi de r10'dan farksız olmayacak ve yine ona benzer bi ortam oluşacak. tr'de iş yapmak mı? peheey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 di said: O kadar da serefsizim diyosun. Guzelmis. "nabza göre şerbet", "adamına göre muammele" vs. vs. hangisi daha cuk oturuyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Kendin ayni halti yerken baskasi yapiyor diye sikayet etmek serefsizliktir direkt. Baska bir soylenis bicimi yok onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar