Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dbacklink.com - Backlink kategorilendirici ve analiz edici

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, yepisyeni bir projem var. Online-utility kullanan var ise bilir. Yahoo'dan backlink verilerini çekerek hangi uzantıdan kaç farklı domainden backlink aldığınızı gösteriyordu ve uzun zamandırda çalışmıyordu.

Bende hemen kopyasını yapayım ve kullanıcıları çekeyim dedim ve yaptım. Tamamiyle beta aşamasında olan bu sistem hakkında güzel düşünceleriniz var ise +1 butonuda sitenin yukarısında efem.

Hayırlı bayramlar o zaman =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ingenious said:

Pluton said:

Evet. Ordaki Mrhades benim. Noldu ki =)

hiç...

pm'den küfür edenlerin nickini unutmam hiçbi zaman.
karma çogacayip bişiy...

Çok ilginç =) r10 nickini gönderirsen pmden hatırlarım belki. Ben genelde küfürleşmem kimseyle ama sen yinede bi gönder bakalım.

reyou said:

yahoo yada google api kullaniyorsan yalniz belli hit sonunda response vermiyo o servisler ona gore iyi analiz etseydin.

basarilar bu arada :)

Evet onun acayip farkındayım onunda proxy falan kiralayıp birşeyler yapıcaz artık =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ingenious said:

nick'im aynı orda da.

niche site satışıyla ilgili bi mesaj yazmıştım sen de kendine yediremeyip pm'e taşımıştın olayı.

Hmm pmden değil direk public alanda söylemişim zaten söyleyeceğimi. Üşenmedim tek tek baktım sayfalara ve sonunda buldum ne yazdıgını. PMlede küfür falan etmedim ayrıca sallamayalım.

"Bu arada PM'le gönderilen siteleri inceledim ve whois çektim; hepsi aynı domain firmasından alınmış ve aynı NS adreslerine yönlendirilmiş.
Arkadaş ya başkasına ait niche listesini referans olarak gönderdi ya da site yaptığı herkes tesadüf eseri aynı hosting ve domain firmasıyla çalışıyor"

Böyle artistlik yapmışsın orda bende cevabı vermişim zaten. Neyse uzatmanın alemi yok. Ne kadar saçma bir mesaj oldugunu kendin anlayıp benden özür dilemen bile gerekirdi satışıma nerdeyse engel olacağın için...
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ingenious said:

nick'im aynı orda da.

niche site satışıyla ilgili bi mesaj yazmıştım sen de kendine yediremeyip pm'e taşımıştın olayı.

Lan biliyodum ben bu elemanda bi gariplik oldugunu. R10 tayfasindanmis meger.

2004den beri internet sektöründen para kaldırıyorum, r10.net domain'i bile kayıtlı değildi o zamanlar...

ha gariplik konusuna gelirsek evet hayatında görüp tanıyabileceğin en garip insanım, türümün son örneği.
Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:

Ingenious said:

nick'im aynı orda da.

Hmm pmden değil direk public alanda söylemişim zaten söyleyeceğimi. Üşenmedim tek tek baktım sayfalara ve sonunda buldum ne yazdıgını. PMlede küfür falan etmedim ayrıca sallamayalım.

"Bu arada PM'le gönderilen siteleri inceledim ve whois çektim; hepsi aynı domain firmasından alınmış ve aynı NS adreslerine yönlendirilmiş.
Arkadaş ya başkasına ait niche listesini referans olarak gönderdi ya da site yaptığı herkes tesadüf eseri aynı hosting ve domain firmasıyla çalışıyor"

Böyle artistlik yapmışsın orda bende cevabı vermişim zaten. Neyse uzatmanın alemi yok. Ne kadar saçma bir mesaj oldugunu kendin anlayıp benden özür dilemen bile gerekirdi satışıma nerdeyse engel olacağın için...

forumda paylaşılan her şey hakkında yorum yapma hakkı o kişiye aittir, zoruna gidince işi hakaret boyutlarına taşımaya artistlik mi dersin saçmalık mı dersin orasına sen karar ver.

müşteri gibi yaklaşıp hesap bilgilerini almanın maaliyeti 300-500 lira, banka hesaplarını maliyeye inceletmekse paha biçilemez... ;)
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ya ben de ona yaniyorum. Ne tipler para kaldiriyor, ben hala fakirim.

R10 her daim sux lan. Yapcak bisey yok o konuda. =)

daha nezih bi webmaster forumu açayım diyorum hatta underground tadında ama bi noktadan sonra üye olacak adamların IQ seviyesi de r10'dan farksız olmayacak ve yine ona benzer bi ortam oluşacak.

tr'de iş yapmak mı? peheey...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...