nopel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bir Moongateye Res Yapmasi İcin Scripte Ne Ekleyecektim. Bir Türlü Hatırlayamadım. Yardımcı Olurmusunuz. Yada Biri Bana Resurrect Tagını Söylerse Yapabilirim
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 on=@Step src.resurrect on=@Dclick src.resurrect[signature][hline](_::_____::_)
nopel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 [ITEMDEF i_res_gate] NAME=Resurrection Gate ID=i_moongate_blue TYPE=t_telepad ON=@CREATE COLOR=0493 CATEGORY=Other SUBSECTION=Gates DESCRIPTION=Resurrection Gate ONTRIGGER=@STEP IF =c_ghost_man SRC.MESSAGE=Reslendin. Artik Hayattasin ! SRC.RESURRECT RETURN 0 ELSE IF =c_ghost_woman SRC.MESSAGE= Reslendin. Artik Hayattasin! SRC.RESURRECT RETURN 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE=Canliyken Reslenebileceginimi Zannediyorsun ! ENDIF [EOF] Neresinde Hata Yaptim
Brook Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ana bu scpyi ben yazmıştım :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Xear developer Brook[/i]
nopel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Onu Bende Biliyom. Bende Yazilari Degistirdim. Ama Hala Calismiyor. Neresinde Hata Yaptım.
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 soru mi lerini ayrı yazmaya özen gösterelim lütfen[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
nopel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ben Ne Diyom O Ne Cevap Veriyo
skyly Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 src.resurrect ten sonra src.update yapmayi unutma[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Öne çıkan mesajlar