Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 levelda incelemesi fln war sanırım web sayfasında gördüm bu oyun piyasadamı ya ben o kadar koptummu oyunlardan en çok beklediğim oyunun çıktığının bile farkına varmamışım peeh.. çıktıysa ve oynayan warsa nasıl beendinizmi?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 oyun çıktı kadıköy tılsımda da war yani oynamadım ama gayet güzel diyorlar[hline]#mix.gen.tr#... [b][i]#Serdar'ın Tahtası#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ha bide bu oyunun adı ps2 de sons of liberty deilmiydi ya? substance'in ondan ne farki war?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ya ps2 de substance olunca oyunu butun karakterle oynıyyabılıyosun mesela bastan sona snake le fılan yanı ıcınde son of lıber.. de war extra yenı levellar fılan ıste[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 iyi ben bi gidip aliim hadi eywalla..ha kaç cd bu arada?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Dvd ve cd şeklinde var 5cd-1dvd. Raidenin gorevlerini Snake ile oynayamıyorsunuz ama Snake Tails bolumunde Plant'de oynayabileceğiniz kısa oyunlar var(içlerinde ara demoda bulunur)Vr.Missionsları bitirdikçe yeni karakterler açılıyor(Raidenle %50 yapınca Raiden{ninja}çıkıyor,tabii bunlar Snake içinde geçerli.) Oyunda Tanker-Plant yada sadece Tanker yada Plant seçebiliyorsunuz.Kesinlikle alın tekrar oynanabilirliği çok fazla.Ben 2 haftadır oynuyorum 6 kere zorluk seviyesine göre bitirdim şimdi ise yeni itemlar için dogtag toplamaya çalışıyorum.Sonra Snake Tailsi yapacağım.Kesinlikle alın!(Plant bölümde Snake'de var ama siz yönetemiyorsunuz,hikaye boyunca size yardım ediyor.)[hline]Geri döndüm... [Bu mesaj zlorwf tarafından 19 May 2003 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 evet oyun çıkalı oluyor baya hatta ben bitirdim 5 cd'cik :)[hline]*!Dumtıstıs Dumtıstıs* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ahhhh ahhh makinamı kırmak istiyorum....... çalıştırsa ama nerde???[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) ) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kachack Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 BEN ssu an metal gear da bombalari imha etme yerindeim alali 1 gun oldu deli gibi oynuom 5 cd cik we 8 gb alan bir saheser[hline] haksizliga fuck you sssTT ses cikarma anla dogruyu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 8 değil 7.7 :)[hline]Geri döndüm... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 cd versiyonunu nereden aldınız? ve kaça?[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampi.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ben kopya aldım yazıcıdan.15 dediler 8 milyona aldım:)[hline]Geri döndüm... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Oyunun orjinali dvd ve bu çok güzel olmuş bundan sonra bütün oyunlar dvd olsun :) (dvd roomu vardır) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sldsnake Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 malesef herkesin evinde DVD-ROM'u yok o yüzden Konami Ltd. 5 CDcik şeklinde çıkardı. Ama oyun X-Box tan emule ettiği için Konami oyunun yardımlarında (HOWTO) düşma yakında ise kol titremeye başlar falan diyo onları unutmuşlar ;)[hline]There can be only one Solid Snake; and one Big Boss! :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.