cetintas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Canım kardeşim, İstanbul'un en güzel yanı her nabza, her keseye, her zevke uygun biğr şehir olması. Sen yeter ki gel İstanbul'a, sana uygun yerlerin listesini çıkarırım ve hatta dilersen fiyat listelerini bile iliştiririm. Bebek denen mekan öyle bir mekan ki yürürken karşına zart diye bir tv yıldızı, ünlü bir gazeteci ya da motor mankenlerden birisi çıkabiliyor. Böyle olunca özellikle Bebek'te ki mekanların fiyatları diğer yerlere göre daha pahalı olabiliyor ama orada da nispeten daha uygun mekanlar var. Özet: Sen gel, gerekeni yaparız ;)
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Eyvallah çetin abi,1 aya geliyorum detaya inelim seninle o zaman bana bir brifing ver valla duacın olayım :D
marksman Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sen gel sen gel mübarek adam olmuş :P hem bebek de kızlar teklif ediyo
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Başlıyorum sana liste çıkartmaya B)-
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Allure- said: lucca'ya 30 yaşından önce giden tayfa beni benden alıyor. napalım zamanı ileri mi alalım paşam
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 napae said: Bebek'in her yeri güzel bi kere zaten. adı bebek yeaa bikere
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Accolade said: güzel cafe de bebekte arayabilirlerdi, allah kimseye yavrusunu kaybettirmesin su de'lerin ikisi de yanlis, nasila anlamsiz bisey oluyo okuyunca belli degil asdf.
napae Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 aquila said: Accolade said: güzel cafe de bebekte arayabilirlerdi, allah kimseye yavrusunu kaybettirmesin su de'lerin ikisi de yanlis, nasila anlamsiz bisey oluyo okuyunca belli degil asdf.. Sdfgh cidden HA
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cetintas said: Başlıyorum sana liste çıkartmaya B)- Eyvallah abim bekliyorum :) Sağolasın
Öne çıkan mesajlar