Aelfric Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Bu başlık altında bu aralar kondisyonunu tutturmuş ve iyi oynayan oyuncuları tartışalım diyorum. Özellikle şu aralar protoss olarak LiquidHero ve MYMSaSe benim gözüme batan ilk oyuncular. Gerçekten iyi pratik yapıyorlar ve baya iyi sonuçlar yakında gelecektir. SaSe koreli olmamasına rağmen kore ladderinde coşturuyor, Hero ise mlgyi en yüksek bitiren p oldu 6. olarak. Streamini izleyen var mı bilmiyorum ama acayip hızlı tepkiler verebilen bir oyuncu, yakın zamanda bu ikisinden daha çok başarı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 son günlerin formda oyuncusu aelfric, diamond a düşmüş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Zerg olarakta Stephano var EU ladderinda acik ara birinci gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 LM said: son günlerin formda oyuncusu aelfric, diamond a düşmüş :D hell yeah, diamonda düşmemin ayrı bir sebebi var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Lalush'u iyi görüyorum ben zerg olarak EU'da. Ama bir patlama yapamadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 stephano cok iyi son günlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sasenin mym liği kalmadı , kore ladderında kısacık sürede gm oldu , jinro kaç aydır orda hala master noobbbbbbb , kore takımına geçiyor aldığım duyumlara göre sasecan stephano genç yetenek yardırıyor ama bi yol gösterene ihtiyacı var koreli koç gibi. edit: sase biraz aptal çıkmış bu kafayla zor diyorlar kore takımları için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ben de Diamond'a düştüm, hem de tek maç yaparak. Bu üstün performans gözardı edilmemeli. " nick: Lightning " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 lucifron aşmış gelmiş eziyor herkesi herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Dimaga son bir turnuva aldi fena degil aslinda. Puma su an iyi. Boxerda da gelisme var ama hala cok iyi degil. IdRa ise her zaman iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Antalya'ya geldiğimden beri pek oynayamıyorum. Geçen bi girdim baya baya kötüydüm. Isparta'ya döndüğümde formuma kavuşurum kesin. O zaman görüşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 imzanı yedim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar