saturn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 vw polo 1,6 motor, kırmızı renkte sedan 100-110 bin arası km. arka tampon boyalı, sıralı sistem lpg, hava yastığı var, camlar otomatik, araba nın 2. sahibinde şu an ve arkadaşım .adam istediğin servise götür tarzı konuşup arabasına güveniyor. eşim için otomatik alacağım için satıyorum diyor ve km sini uzun yolda doldurdum diyor. adam 14.000 gibi birşey istedi bende 12,5 ile bilemedin 13 dedim. ciddi pazarlığa oturmadık. . internete bakıyorum hemen hemen aynı özellikte arabalara 15-16 k çekiyorlar. kendi kendime diyorum ki internet sonuç ta 2,000-3,000 tl fazla atıyorlar. arkadaşlar kendime öğrenmek için böyle 10-15 k arası araba alma fikrindeyim. bu araba nasıl alayım mı fikirleriniz nelerdir? arabadan da genel bilinenlerden fazla birşey de anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 km de 16 kuruş yakıyor diyor ayrıca bu araba alırsam ilk arabam olacak. genel oalrak temiz duruyordu iç aksamı. parası hazır, yarısı borç para ama olsun. adam 2008-2009 gibi aldı 12,5 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bende zamaninda 2000 model hatchbacki vardi, fena araba degil, alinabilir. tabi 110000 km biraz fazla ama 2000 model icin birsey degil. ben memnundum tabi guncelligini yitirmis bir arac su an ama gene de ilk araba olarak alinir, benim de ilk arabamdi zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 o fiyat aralığı için iyi bir tercih, eğer araç temizse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 500 lira fazla ver gerekirse, araci almadan once saglam bi kontrolden gecirt. Isini bilen usta boyali yerini bile soyler sana tirnagiyla tik tik vurarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 16 kr uzun yoldadır. Şehir içi çok yakıyorlar haberin olsun. Gaz yine tabi azaltıyor ama, ağır araçlar ve dur kalkta çok yakıyorlar. Ama uzun yolda 120'ye sabitle ve ekonominin tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 di said: 500 lira fazla ver gerekirse, araci almadan once saglam bi kontrolden gecirt. Isini bilen usta boyali yerini bile soyler sana tirnagiyla tik tik vurarak. Artık ustalar yormuyor bile kendilerini di, kaplama kalınlığı ölçüm cihazıyla takır takır söylüyorlar nerde ne var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Orasi oyle, teknolojiyi kullanmak gerek, isinin ehlini bul demeye getirdim sadece. Bu arada gaz tuketimi litre bazinda daha fazladir, tek kurtardigi tarafi fiyatinin az olmasi, aklinizda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 SeaGle said: Artık ustalar yormuyor bile kendilerini di, kaplama kalınlığı ölçüm cihazıyla takır takır söylüyorlar nerde ne var =) bu mal aletlerle sıfır araca bak onda bıle farklı sonuclar cıkartabılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Valla bilmiyorum, işinin ehli ustalar bile takır takır alıyor bu cihazları, demek ki var bi yararı. Abim bu tarz cihazlar satan bi firmada çalışıyor da, her ay onlarca bu cihazlardan sattığını söylüyor, alanların büyük bi kısmı da kaportacılar falanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar