Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vw polo 2000 kırmızı

saturn

Öne çıkan mesajlar

vw polo 1,6 motor, kırmızı renkte sedan 100-110 bin arası km. arka tampon boyalı, sıralı sistem lpg, hava yastığı var, camlar otomatik, araba nın 2. sahibinde şu an ve arkadaşım .adam istediğin servise götür tarzı konuşup arabasına güveniyor. eşim için otomatik alacağım için satıyorum diyor ve km sini uzun yolda doldurdum diyor.

adam 14.000 gibi birşey istedi bende 12,5 ile bilemedin 13 dedim. ciddi pazarlığa oturmadık. . internete bakıyorum hemen hemen aynı özellikte arabalara 15-16 k çekiyorlar. kendi kendime diyorum ki internet sonuç ta 2,000-3,000 tl fazla atıyorlar.

arkadaşlar kendime öğrenmek için böyle 10-15 k arası araba alma fikrindeyim. bu araba nasıl alayım mı fikirleriniz nelerdir? arabadan da genel bilinenlerden fazla birşey de anlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bilmiyorum, işinin ehli ustalar bile takır takır alıyor bu cihazları, demek ki var bi yararı. Abim bu tarz cihazlar satan bi firmada çalışıyor da, her ay onlarca bu cihazlardan sattığını söylüyor, alanların büyük bi kısmı da kaportacılar falanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...