Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uydunet vs superonline


mulgear6

Öne çıkan mesajlar

Şimdilerde bireysel başvuru sıkıntılı evet. Bir iki kişi için kutu çekmektense o enerjiyi büyük sitelere harcıyorlar, ama şimdilik sanırım bu durum.


Birde, bağlasalar bile kutunun aylık 20 tl kadar bi elektrik gideri varmış. Büyük sitelerde aidata katınca bi sıkıntı olmaz ama bireysel alırsan onu da sen ödemek zorundasın, onu da düşün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bazen ciddi anlamıyorum. Nerede oturuyorsunuz abi siz? Köyde falan mı?

16mbit'i sonuna kadar sömürüyorum ben burada... Hattım da 17mbit destekliyormuş... Bilerek düşürüyorlar. Arayın tartışın, hat değerlerini ölçen birini yollasınlar evinize. Sonra bir bakıyorsunuz ki hattınız en az 12mbps+- sıkıntısız kullanabiliyor.

Hayvan herifler santralden düşürüyorlar. Teknisyen yanımda aradı santrali. Bu hattı 16'ya sabitleyin diye. Küfredecektim az kalsın. Bilerek ve isteyerek hat değerlerinizi düşürüyorlar... Arayın abi hakkınızı...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yine de akıl kârı değil ki fiyatta.

Telefon masrafını ekleyeceksin bi kere, konuş ya da konuşma 20 tl fix.
E fiber dediğin teknoloji eşit şartlarda her türlü adsl altyapısının eline verebileceğine göre?

Onun dışında ibrelik olsun diye hakkın olan bağlantıyı vermeyen şirkete zırnık koklatmam sdfg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

apartmanda alt yapı varsa,yani fiberoptik kablolar apartman girişine switchlendiyse elektrk problem olmuyor.merdiven ışıklarından alıyorlar.switch yoksa en yakın superonline arayıp böle böle bizim apartmanda çok büyük potansiyel var gelin kurun dediğinde geliyolar yönetici ile konuşuyorlar yöneticinin oluru ile sistem kuruluyor,bu arada bir çok yönetici ''ya damamda bizim avantamız nolcek bari banada beleş internet vering'' dediğinde 6 aylık bedava paket bile verilir.

önceki mesajları okumamışım biraz tekrar olmuş :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...