mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 hangisi daha iyi full sınırsız alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 İkisi de kötü. En iyi internet ölü internettir. Alacaksan 1000mbps fiber internet al supoeronline'dan. Yurtdışına 5mbpsle çıkmaya devam et. :D sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Nerde olduğuna bağlı, şehir ve bölgeye göre hizmet kalitesi değişiyor superonline için. Ama stabil hale geliyormuş her yerde yavaş yavaş, iyileşme var diyorlar. Ben de fiber çektiricem bi dahaki ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bayramdan sonra yeni kampanya olacakmış superonline da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Umarım sdf Abi fiyat/performans olarak çok iyi ya fiber. Yaygınlaşsa var ya tt burun sürtülmesi yaşayacak bayaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Eskiden fazla değildi şimdi ise yaygınlaşmaya başlıyor. Haliyle performans düşüşü olabilir. Kablo net zamanındada aynı şey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Abi ne kadar düşebilir ki sdf. 10 mbit dediğinden 9 al yani, 8 al. Ama stabil al. 2'ye düşmesin. Düşse bile zaten fiyatı "8mbit'e kadar ama max 2 mbit" tarifesi ile aynı, üstüne telefon alma derdin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 dl olarak değil ping olarak düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 fiberoptik için sitede oturmuyorsanız bağlatmanız zor diyorlar bilen var mı? izmirde ikamet ediyorum yakın zamanda superonline altyapı çalışması yapılmış bi sokak yukarımızda(ana cadde) bağlatabilirmiyim acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Şimdilerde bireysel başvuru sıkıntılı evet. Bir iki kişi için kutu çekmektense o enerjiyi büyük sitelere harcıyorlar, ama şimdilik sanırım bu durum. Birde, bağlasalar bile kutunun aylık 20 tl kadar bi elektrik gideri varmış. Büyük sitelerde aidata katınca bi sıkıntı olmaz ama bireysel alırsan onu da sen ödemek zorundasın, onu da düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ya bazen ciddi anlamıyorum. Nerede oturuyorsunuz abi siz? Köyde falan mı? 16mbit'i sonuna kadar sömürüyorum ben burada... Hattım da 17mbit destekliyormuş... Bilerek düşürüyorlar. Arayın tartışın, hat değerlerini ölçen birini yollasınlar evinize. Sonra bir bakıyorsunuz ki hattınız en az 12mbps+- sıkıntısız kullanabiliyor. Hayvan herifler santralden düşürüyorlar. Teknisyen yanımda aradı santrali. Bu hattı 16'ya sabitleyin diye. Küfredecektim az kalsın. Bilerek ve isteyerek hat değerlerinizi düşürüyorlar... Arayın abi hakkınızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Yine de akıl kârı değil ki fiyatta. Telefon masrafını ekleyeceksin bi kere, konuş ya da konuşma 20 tl fix. E fiber dediğin teknoloji eşit şartlarda her türlü adsl altyapısının eline verebileceğine göre? Onun dışında ibrelik olsun diye hakkın olan bağlantıyı vermeyen şirkete zırnık koklatmam sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ben uydunetten memnunum şu an. Ama memnun olmayan kişilerde var. fiber i düşünmemin nedeni aynı paraya 20 mb alabiliyor olmam. Bu elektrik dalgasına takıldım ama. Apartmana yönetici bağlattı nasıl becerdiyse. Muhtemelen bi ben başvuracam o kadar. Apartmana kitlerim olmadı ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Yönetici bağlattıysa aidattan abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Normalde öylede apartman malikleri biraz .... olunca kavgalar kaçınılmaz oluyor. Ama muhtemelen farketmezler durumu. Nese artık görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 20 daireyiz biz mesela, ayda 1 liralık aidat vermeleri sıkıntı çıkarmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 apartmanda alt yapı varsa,yani fiberoptik kablolar apartman girişine switchlendiyse elektrk problem olmuyor.merdiven ışıklarından alıyorlar.switch yoksa en yakın superonline arayıp böle böle bizim apartmanda çok büyük potansiyel var gelin kurun dediğinde geliyolar yönetici ile konuşuyorlar yöneticinin oluru ile sistem kuruluyor,bu arada bir çok yönetici ''ya damamda bizim avantamız nolcek bari banada beleş internet vering'' dediğinde 6 aylık bedava paket bile verilir. önceki mesajları okumamışım biraz tekrar olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 uydunet>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 SeaGle said: Umarım sdf Abi fiyat/performans olarak çok iyi ya fiber. Yaygınlaşsa var ya tt burun sürtülmesi yaşayacak bayaa. tt de fiber çekiyor sağa sola. en az superonline kadar yaygın sayılırlar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Oha pm attım ben sana galiba sfasgfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 noob ya asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Harbiden haa sdgfhdg Anlaşma varsa iyi, tt giremeyecek bizim mahalleye yani ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sol iyi, deneyimlerim asagida uydunet uptime: ~%97 | eu ping: 80-250ms | zaman: 2002-2010 | yer: ankara sol fiber uptime: %100 | eu ping: 50-60ms | zaman: 2010-2011 | yer: ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sitede yaşama olayı çok saçma artık her mahallede 1000 tane internet kullanıcısı var adamların bu saçma mantıktan geçmesi lazım sen getir mahalleye fiberi bak ttnet sinek avlıcak zaten millet ev telefonunu internet için kullanıyor ttnetle tamamen olayı bitirecek halk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Maliyetli ve yeni yeni yerleşen bi hizmet, öncelikle toplu yerlerden başlamaları doğal aslında. Bide kullandığın kadar öde şeklinde bi telefon hizmeti var adamların, imba. Resmen telekomdan komple sıyrılabilir superonline ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar