Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uydunet vs superonline

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nerde olduğuna bağlı, şehir ve bölgeye göre hizmet kalitesi değişiyor superonline için. Ama stabil hale geliyormuş her yerde yavaş yavaş, iyileşme var diyorlar. Ben de fiber çektiricem bi dahaki ay.
Mesaj tarihi:
Abi ne kadar düşebilir ki sdf.

10 mbit dediğinden 9 al yani, 8 al. Ama stabil al. 2'ye düşmesin. Düşse bile zaten fiyatı "8mbit'e kadar ama max 2 mbit" tarifesi ile aynı, üstüne telefon alma derdin yok.
Mesaj tarihi:
fiberoptik için sitede oturmuyorsanız bağlatmanız zor diyorlar bilen var mı? izmirde ikamet ediyorum yakın zamanda superonline altyapı çalışması yapılmış bi sokak yukarımızda(ana cadde) bağlatabilirmiyim acep
Mesaj tarihi:
Şimdilerde bireysel başvuru sıkıntılı evet. Bir iki kişi için kutu çekmektense o enerjiyi büyük sitelere harcıyorlar, ama şimdilik sanırım bu durum.

Birde, bağlasalar bile kutunun aylık 20 tl kadar bi elektrik gideri varmış. Büyük sitelerde aidata katınca bi sıkıntı olmaz ama bireysel alırsan onu da sen ödemek zorundasın, onu da düşün.
Mesaj tarihi:
Ya bazen ciddi anlamıyorum. Nerede oturuyorsunuz abi siz? Köyde falan mı?

16mbit'i sonuna kadar sömürüyorum ben burada... Hattım da 17mbit destekliyormuş... Bilerek düşürüyorlar. Arayın tartışın, hat değerlerini ölçen birini yollasınlar evinize. Sonra bir bakıyorsunuz ki hattınız en az 12mbps+- sıkıntısız kullanabiliyor.

Hayvan herifler santralden düşürüyorlar. Teknisyen yanımda aradı santrali. Bu hattı 16'ya sabitleyin diye. Küfredecektim az kalsın. Bilerek ve isteyerek hat değerlerinizi düşürüyorlar... Arayın abi hakkınızı...
Mesaj tarihi:
Yine de akıl kârı değil ki fiyatta.

Telefon masrafını ekleyeceksin bi kere, konuş ya da konuşma 20 tl fix.
E fiber dediğin teknoloji eşit şartlarda her türlü adsl altyapısının eline verebileceğine göre?

Onun dışında ibrelik olsun diye hakkın olan bağlantıyı vermeyen şirkete zırnık koklatmam sdfg
Mesaj tarihi:
Ben uydunetten memnunum şu an. Ama memnun olmayan kişilerde var. fiber i düşünmemin nedeni aynı paraya 20 mb alabiliyor olmam. Bu elektrik dalgasına takıldım ama. Apartmana yönetici bağlattı nasıl becerdiyse. Muhtemelen bi ben başvuracam o kadar. Apartmana kitlerim olmadı ehe
Mesaj tarihi:
apartmanda alt yapı varsa,yani fiberoptik kablolar apartman girişine switchlendiyse elektrk problem olmuyor.merdiven ışıklarından alıyorlar.switch yoksa en yakın superonline arayıp böle böle bizim apartmanda çok büyük potansiyel var gelin kurun dediğinde geliyolar yönetici ile konuşuyorlar yöneticinin oluru ile sistem kuruluyor,bu arada bir çok yönetici ''ya damamda bizim avantamız nolcek bari banada beleş internet vering'' dediğinde 6 aylık bedava paket bile verilir.

önceki mesajları okumamışım biraz tekrar olmuş :(
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Umarım sdf

Abi fiyat/performans olarak çok iyi ya fiber.

Yaygınlaşsa var ya tt burun sürtülmesi yaşayacak bayaa.

tt de fiber çekiyor sağa sola. en az superonline kadar yaygın sayılırlar hatta.
Mesaj tarihi:
sitede yaşama olayı çok saçma artık her mahallede 1000 tane internet kullanıcısı var
adamların bu saçma mantıktan geçmesi lazım sen getir mahalleye fiberi
bak ttnet sinek avlıcak zaten millet ev telefonunu internet için kullanıyor
ttnetle tamamen olayı bitirecek halk
Mesaj tarihi:
Maliyetli ve yeni yeni yerleşen bi hizmet, öncelikle toplu yerlerden başlamaları doğal aslında.

Bide kullandığın kadar öde şeklinde bi telefon hizmeti var adamların, imba. Resmen telekomdan komple sıyrılabilir superonline ile.
  • Yeni Oluştur...