Darestan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 merak ettim aramızda okulun ilk günü ne yaptığını hatırlayanlar var mı? beni ilk gün annem götürmüştü okula içeri girmek istemişti benle bende dedimki git ben kendi işime kendim bakarım demiştim sonra bi girdim sınıfa herkes annesiyle babasıyla oturuyo ağlayanlar var.eretesi gün bende annemi getirmiştim =) bide anaokulundan arkadaşları görmüştüm okulda pek sıkılmamıştım direk ortamlara akmıştık(tuvalet nerde nerde yiycez) sonra akşam servisle dönerken 2.sınıf bi abi abla bana sahip çıkmıştı baya muhabbet etmiştik eğlenceliydi ya okulun ilk günü ahh ahh! *!iç çeker*
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben de üni.nin ilk gününü yaşayacam yarın :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ha ha ha! gece 4 te yattım anneme karnım ağrıyo dedim evdeyim bugün :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla bugün bizim üninin ilk günüydü eheh ordan şeettim(itü maçkadayım şimdi ilkokulumda hemen yanında maçka ilköğretim ne kısmetmiş bea!) ya baya sıkıcıydı bizim üninin ilk günü oryantasyon yapcaz dediler herşeyi kendimiz keşfettik yaw bide songwriting club a girmişim heh =)
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 öf yeter üni ye gitmek istiyorum artık lise baydı.. :( [bu arada karnım ağrıyo :)][signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bende ytüye gidiyom yarın bizim oryantasyon olayı çiptek çakal mısın? :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ayıbettin :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Mix Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 okula gittim. muavin git tras ol gel dedi. gittim. gelmedim. :)[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben ağlayıp kaçmıştım 1. sınıfta. hatta 1 ay falan sürdü böyle sonra alışabildim :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 12) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Chiptech, 27 Eylül 2004 13:54 tarihinde demiş ki: [bu arada karnım ağrıyo :)] YALAN ! :P[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 okula gittigim ilk gun kolumu catlatmistim, 1 ay rapor aldim :D[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla benim okuldaki ilk günümde annem vardı yanımda hiç ısınma zorluğu çekmemiştim çünkü annem benim sınıf öğretmenimdi..[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ilk gün kaçmıştım bi kızla hiç unutmam :D:D[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
elma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ilk gün herkese yetecek kadar sandalye yoktu sınıfta. veliler falan da gelmişti. ben oturuyodum. bi ara tuvalete gidip geldim. o sırada cocuun teki sandalyeme oturmus. kavga cıkarmıstım :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected]
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 anasınıfında bebenin teki kafama kapı kolu fırlatmıştı kafam yarılmıştı.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected]
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya ilk gün ben hem annem , hemde babamla gitmiştim :) . onlar tam beni bırakıcaklarında ağlamıştım :) . ne güzel günlerdi :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Kirk_Lee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aptal aptal oturup puzzle yapmıştım
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben geldim takıldım gittim ne aladım ne bisey ooyle sıradan bi gundu :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 okulun ilk günü (bugün) taaa dağın tepesine çıktım (umuttepe, adı üstünde) iki ders yapıp geri döndüm. özetle, okulun ilk günü terledim.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 beni annem camdan izliyoda hocada defterinizin arkas1n aç1p resim yap1n demisti ben açip yapiyodum ki annem bana eliyle bisiyler isaret ediyo anlamad1m kalkt1m cam1n yan1na gittim hoca k1zdi kulag1mdan tuttu oturttu. sora anlad1m ki annem beni defterin arkas1n1 açt1g1m için uyarmak istemis:)[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: kamyoncu, 27 Eylül 2004 17:51 tarihinde demiş ki: beni annem camdan izliyoda hocada defterinizin arkas1n aç1p resim yap1n demisti ben açip yapiyodum ki annem bana eliyle bisiyler isaret ediyo anlamad1m kalkt1m cam1n yan1na gittim hoca k1zdi kulag1mdan tuttu oturttu. sora anlad1m ki annem beni defterin arkas1n1 açt1g1m için uyarmak istemis:) rofl buna cok pis koptum :) :D[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 @duke okulun ilk gunu derken 1. sınıf demek istemis arkadas, sen oturmus lise felan anlatmissin ya da üni :) 7 yaşında buraya post atamiyacagina gore[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 27 Eylül 2004 17:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 lord_elvyn farkettim olayı ben de ama hatırlamıyorum ilk okulun ilk günün naapim :) ben de hazır bugün de okulun ilk günüyken bunu yazim dedim[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 babaannem, annem filan vardı galiba. bahçede duruyoduk ööle ayakta. koşuşan birbirini ittirip duran çocuk seline bakakalmıştım. işedim sonra wc'de.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Biraz geç gitmiştim ben, arka planda zırlayan çocuklar var tabii. Sonra annemle sınıfa girdik işte, "hadi oğlum ben gidiyorum, akşama alırım seni." dedi. Ben de tamam dedim. Ancak bi 15 dk sonra falan nedense canım eve dönmek istedi :P. Baktım öğretmene "ben gitcem." demekle olmuyo başladım zırlamaya. Sonra annem geldi salıncaklar falan vardı orada sallandım falan biraz işte öyle gelişti sonra olaylar :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Öne çıkan mesajlar