Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 millet bu işi bile ticarete dökmüş yok dökümanlarımız için 50 dolarlık cdmizi satın alın bilmemne. bu işi en ayrıntılı biçimde öğrenebileceğim döküman serisi biliyo musunuz ? böyle tek bi paket indireyim tek seferde, adım adım en baştan öğreneyim bu işi. benzer şeyler varsa ücretsiz olarak iyi olur. edit : bu arada c++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Korsana bakbence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bone'un torrent yolunu aklıma getirmesi iyi olmuş. 5 gblik koskoca game design booklarından oluşmuş pdf arşivi buldum directx olsun opengl olsun. konu kapandı o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 o bi arsivi 3 sene oncemi ne indirmistim varsa yoksa c++, java, php fln vardi yokoldu gitti sonra fdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar