Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Felaket mutluyum

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

merak etme, 2 aya kalmaz indirdigin filmler fake cikmaya baslar, sonra ohoo boyle fake'lerle uurasacaksak isimiz var hadi biraz daha cabuk insin su dersin.. sonra hizin yetmemeye baslar. sonra adsl modem sorun cikarir kufretmeye baslarsin. gun gelmis bi bakmissin artik advanced adsl kullanicisi olmussun: her dakika adsl'e laf eder durumdasin...
Sosyal ağlarda paylaş

valla modem falan sorun değil bilg. şirketim var..

Ayrıca adsl için özel şirketlere başvurun telekom fiyasko

SEVİYORUM ADSL imi boklamayın ahaha biraz daha indiriyim yaa şurdan bişeler..[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kawa, 27 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki:
Eğer monitör açıksa ve kasanız aşmış bişey değilse elektrik faturasına öyle hayvan gibi yansımıyor fakat tekrar diyim monitör süper çekiyor elektriği yani fatura onun için kabarık geliyorsa geliyordur.

400 watt psu varsa etkilermi?[ekran kapalı][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben hala dialer a basıyorum :D

Speedtouch connection PPPoE 8 / 35

bak yannız yakında bilgisayarın folloş olucak içine her türlü vürüs ( evet vürüs ) trojan vs gircek...her yeni adsl alan gencin başına gelen şeyler bunlar...bence hemen donanım bölmünü açıp bi zone alarm yok anti-virüs yok adaware programlarını bul indir....[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Sosyal ağlarda paylaş

ben de sandım yok kız arkadaşınla barıştın, kız arkadşaın oldu, para çıktı, piyango vs çıktı sandım. Allah cızırtını vermesin yani. Nesine seviniyorsun bu mudur felaket mutlu yapan bi insanı? Bana ADSL geldiğinde hiç sevinmedim valla..
Felaket mutlu edebiliyorsa böyle birşey ne diyeyim..
:) Hayırlısı olsun[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 27 Eylül 2004 16:19 tarihinde demiş ki:
ben hala bekliyorum bomba atacam telekoma o olacak

Olm sana garezleri var. Senin evine yasak sabit hat ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...