riglous Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 merak etme, 2 aya kalmaz indirdigin filmler fake cikmaya baslar, sonra ohoo boyle fake'lerle uurasacaksak isimiz var hadi biraz daha cabuk insin su dersin.. sonra hizin yetmemeye baslar. sonra adsl modem sorun cikarir kufretmeye baslarsin. gun gelmis bi bakmissin artik advanced adsl kullanicisi olmussun: her dakika adsl'e laf eder durumdasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla modem falan sorun değil bilg. şirketim var.. Ayrıca adsl için özel şirketlere başvurun telekom fiyasko SEVİYORUM ADSL imi boklamayın ahaha biraz daha indiriyim yaa şurdan bişeler..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 mp3 de ney yaa.. video inidiryom direk AHAHAA LONG LİVE ADSL[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 özel şirketle halledin bencede 2 güne halloldu süper oldu hemde 256k misleri gibi bağlantım var ..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: kawa, 27 Eylül 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Eğer monitör açıksa ve kasanız aşmış bişey değilse elektrik faturasına öyle hayvan gibi yansımıyor fakat tekrar diyim monitör süper çekiyor elektriği yani fatura onun için kabarık geliyorsa geliyordur. 400 watt psu varsa etkilermi?[ekran kapalı][signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla ben hala dialer a basıyorum :D Speedtouch connection PPPoE 8 / 35 bak yannız yakında bilgisayarın folloş olucak içine her türlü vürüs ( evet vürüs ) trojan vs gircek...her yeni adsl alan gencin başına gelen şeyler bunlar...bence hemen donanım bölmünü açıp bi zone alarm yok anti-virüs yok adaware programlarını bul indir....[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 höst.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 O_o[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Elimi sabit tutuyorum sen koşup yanak at, yorma beni.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben de sandım yok kız arkadaşınla barıştın, kız arkadşaın oldu, para çıktı, piyango vs çıktı sandım. Allah cızırtını vermesin yani. Nesine seviniyorsun bu mudur felaket mutlu yapan bi insanı? Bana ADSL geldiğinde hiç sevinmedim valla.. Felaket mutlu edebiliyorsa böyle birşey ne diyeyim.. :) Hayırlısı olsun[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yaşasın bi delimiz daha oldu hauhush..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Wendigo, 27 Eylül 2004 16:19 tarihinde demiş ki: ben hala bekliyorum bomba atacam telekoma o olacak Olm sana garezleri var. Senin evine yasak sabit hat ;)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 :D Mutlu son hesabı . Hayırlı olsun nediim[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar