Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 varmı böle bi olay acaba?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 olmaz mı heryer amerikan futbolu[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ne bu emperyalist oyunlar falan !! Git çelik çomak oyna lem :)[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: AntiPati, 26 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: olmaz mı heryer amerikan futbolu tamam gelim size oynim o zaman sorun olurmu?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Chiptech, 26 Eylül 2004 22:23 tarihinde demiş ki: said: AntiPati, 26 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: olmaz mı heryer amerikan futbolu tamam gelim size oynim o zaman sorun olurmu? komik mi yapmaya çalışıosun yoksa tartışma mı çıkarmaya çalışıosun?[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cem sahada ölcen kalcan ehahe.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: AntiPati, 26 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: komik mi yapmaya çalışıosun yoksa tartışma mı çıkarmaya çalışıosun? komiim ben senin gibi. ilk yazdığın mesaja bak ilk.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek [Bu mesaj Chiptech tarafından 26 Eylül 2004 22:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntiPati Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Chiptech, 26 Eylül 2004 22:25 tarihinde demiş ki: said: AntiPati, 26 Eylül 2004 22:24 tarihinde demiş ki: said: Chiptech, 26 Eylül 2004 22:23 tarihinde demiş ki: said: AntiPati, 26 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki: olmaz mı heryer amerikan futbolu tamam gelim size oynim o zaman sorun olurmu? komik mi yapmaya çalışıosun yoksa tartışma mı çıkarmaya çalışıosun? komiim ben senin gibi. ilk yazdığın mesaja bak ilk. hı hı evet öyle[signature][hline]AntiPati X=o=X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 quote manyagı oldu topic.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ee ben liseyim napıcaz :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 üni yi kazanman için bir neden daha.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yok abi kazanmadan oynamak istiyorum ben ya öff yokmudur ya Ra_d a pm attım ama cevap gelmedi dünden beri hehe..[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 park ormanda oynanıyordu bir ara. Tam bilgim yok malesef, bende universitede takım kurmak istemiştim, çim veya toprak değil plastikimsi pistimiz olduğundan yatmıştı. Birde maliyet tuzluydu[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bende iddalı geliyorum Şimdi lise hazırlaktayım ama amreikalı hocalardan oluşmuş takımları yendik 5 sene sonra üni de terrör estiricem[signature][hline]Ben kızgın değilim :hrr: Hayır değilim Hrrrrrr *!sinirlenir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bizde var takım. Takıma girmek gibi bi niyetim yok simdilik, zevk için oynarım. Zaten cüsseliyim ama hayvani degilim öyle takımlık adam değilim yani lol[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ahah ben biraz(!) iriyim :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Muhahah kiloyla adam aliyorlar takima... Super ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar