ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Merhaba arkadaşlar. Artık yeni oyunları yada hali hazırda olan oyunları oynamak için laptop almayı düşünüyorum Asus Gaming Bu tarz bir laptop'a i7 işlemcili 2500 TL isteniyor. Sizin tavsiyeleriniz ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 2500'e nerden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bağlantılarım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 O ayarda oyuncu laptopu Monster var. Fiyat olarak aynı. http://www.monsternotebook.com.tr/customize/customize.aspx?id=353622&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR Ekran kartı biraz daha iyi, ekranı full hd. O dediğin modeli kullanmadım ama kasa kalitesi olarak Asus daha iyidir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 çok çok lazım değilse masaüstü al derim, olmadı monster notebooklara da bir bakıver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 http://www.istanbulbilisim.com.tr/g-series-g73jh-bst7-08-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24649.html ben de bunu almayı dusnuyorum var mı bu fiyat aralıgında tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 2 üst mesaja bak. Senin verdiğin alette işlemci sandy bridge değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 baktımda sadece gaming değil amacım çok takoz gibi durmasın istiyorum laptop bide su padin yanında bilek kısmı çok tuhaf bi şekilde değişiyor hp vardı bi tane 4 yıl kullandım leke dahi olmadı applein 3. ayda black hole gibi oldu hayır aynı bilek yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 monster her şekil döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 takoz gibi duruyor asus'un dizaynı hosuma gitti :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 n53 alcam bende benide tanistirsana kynaklarinla indirimden ote cumadan once teslim lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar