Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bu ekran böyle kaldı. Ne bişi yaptırıyor ne çıkmama izin veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Sahibi olmadığın birşeyi kurcalarsan kızarlar işte. Normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nasıl sahibi değilim. tek kullanıcı var zaten. ben o zmn şuanda kullanmıyorum bilgisayarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 aslında kullanıcı yok. hatta bilgisayar bile yok. o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Advanced'den Ownership'e gel. Orada o klasörün sahibi SYSTEM olarak gözükür. Ownership almadıkça oradan, o klasör üzerinde istediğin değişiklikleri yapamazsın, patlar aynı şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Advance'e tıklıyorsun hiçbişi olmuyor. patladı işte win7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Administrator olarak login ol... Ondan sonra tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 reset at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 piyalepiyale said: reset at reset atınca düzelceğini bende biliyorum abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 düzelceğini bile bile reset atmıyorsun o zmn iş inada bindi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 riske girme format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bosphorus said: düzelceğini bile bile reset atmıyorsun o zmn iş inada bindi ? amacım işin düzelmesinden çok win7 nin patladığı bir anı patilerle paylaşmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Patlama değil o, koruma diyelim. Hakkın olmayan bir işlemi yaptırmaya çalışınca makineye haliyle hop birader ne ediyon der makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 vaperon said: Patlama değil o, koruma diyelim. Hakkın olmayan bir işlemi yaptırmaya çalışınca makineye haliyle hop birader ne ediyon der makine. saçmalama abi kendi local settings'ime ulaşma hakkım yokmu? hadi hakkım yok diyelim açılan pencereyi kapatabilme hakkımdamı yok. kitlendi kaldı pencere diyorum. zaten ekrana bakarsan verdiği warning'ın içide boş. text'i bile yok warning'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Evet hakkın yok. O klasörün tüm read/write izinleri SYSTEM kullanıcısına verilmiş durumda. Klasörün de sahipliği de SYSTEM'e kayıtlı. Basit şekilde System_Volume_Information hakları gibi ayarlanmış. Admin haklarına sahip bir kullanıcı ile girip klasör sahipliğini değiştirmeden bir işlem ya pa maz sın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yetkim var abi.. yazdığımın 2. kısmınıda cevaplamamışsın zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 windowsun yillardir olan klasir bir sorunu bu, cozmeye calisma. takeown gibi ownership alma cmd komutlari var ama ben denemistim calismadi. benzer sorun bende de var, microsoft ne zaman cilali parlak isletim sistemi satmayi birakip hakkaten calisan birsey yapacak, pencerelerin basinca hizli kapanmasindan ziyade, alt tab yapinca hizlica ekranin degismesinden, linuxun mac'in yillardir kullandigi seyleri windows'a kopyalamaktan ziyade ne zaman "bilim" ve "innovasyon" yaparak hakkaten performansli ve kullanisli bir isletim sistemi yapacak merak etmekteyim. (aslinda etmiyorum yani yapamayacak nasi olsa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 senin sorununa gelince gerekli dosyalarini al, hic alamazsan bir linuxun live cd'si ile ac al yedeklerini al, sil klasoru yeniden yarat. veya senin durumunda yeni bir kullanici yarat onla devam et windowsu kullanmaya. yillardir boyle cozduk problemleri. ya reset attik ya format :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Neyse teamview'den çözdük olayı. Ufak çapta bir bug oluşmuş. Kullanıcı haklarında yapılan değişiklikleri "Cancel" ile geri alamadı windows. Şaşırtıcı... Ownership'i arkadaşa aldık şimdi. Erişim sağlanıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar