nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 arıyorum, yazıcıoğlunda vardır heralde değil mi? Teknosa'da ve benim spotçuda yoktu mousepad de, var mıdır Bağdat caddesinde bulabileceğim bir yer yoksa yazıcıoğluna mı gideyim? Bir de astronomik fiyatı olmayan güzel bir şey tavsiye edebilirseniz sevinirim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 En garantisi Yazıcıdan Uygar'a bakman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 aramanın gücüne inanmaman oldukça üzücü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Ohoo her tavsiye isteyen aramaya bakacak olsaa.. Oyun tavsiyesi başlığı açılmasın, bilgisayar topluyorum diye de başlık açılmasın hatta, aramaya inansın, hazır toplatılmışına baksın beğenmezse o konuyu uplasın kendi konu açmasın di mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bilgisayar toplamak için alternatif toplama bilgisayarlar başlığı var mesela. mouse pad fazla fark ettirmez diye düşünüyorum.belki ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Ya dandik, eşantiyon mousepadlerden çok fark ettiriyor yüzeyleri falan. Bi tane vardı kaybettim, aylardır mousepadsizim bıktım artık. Ve evet öyle başlık olduğunun farkındayım ama yine açılıyor, denk geliyorum. Yani abi mousepad nerden alınır diye soru soruyorum bunun aramasını yapmasam çok mu =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yazicioglunda Uygar i tek gecerim bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Pekii kaçıncı kattadır? Oralar çok karışık geliyo bana kayboluyorum :D ve dediğim gibi tavsiyeniz varsa alabilirim seve seve ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Medivenlerden çık, sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 tamam teşekkür ederim, son bir soru. 1 tane mi merdiven var orda? =D ciddiyim bu arada, 2-3 kere falan gittim sanırım oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 e yuh :) Nese bende inat ettim. bugün öğleden sonra buluşuyoruz yazıcının önünde saat 3 gibi. Kendi ellerimle bizzat teslim edecem seni uygara. İçeri girdiğinde çok fazla opsiyonun olmadığını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Ahahah :D ya bi böyle ana merdivenler gibi büyük merdivenler vardı, onları diyosan biliyorum da bikaç tane girişi var ya yazıcıoğlunun, hep başka merdivenler de var gibi geliyodu neyse bakalım Deus Ex bitsin bad company borderlands ve fear 3'e başlayacağım o zaman alırım mousepad. sağol tarif için de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 şöyle bir şey bakabilirsin fiyatı da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 baya iyiymiş ya, o Uygar'da var mıdır yoksa illa netten mi sipariş vermem gerekir bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 razer gamepadleri en son gittiğimde vardı. Tabi aradan bi kaç ay geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 nilep : " peki merdivenlerden nasıl çıkıyoruz. ilk önce sağ ayaklamı sol ayaklamı basayım ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ya 3 kere gittim çok karışıktı, nereden bileyim daha fazla merdiven olmadığını? Hemen dalga geçin zaten işiniz gücünüz yok mu başka -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar