Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaming mousepad

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arıyorum, yazıcıoğlunda vardır heralde değil mi? Teknosa'da ve benim spotçuda yoktu mousepad de, var mıdır Bağdat caddesinde bulabileceğim bir yer yoksa yazıcıoğluna mı gideyim? Bir de astronomik fiyatı olmayan güzel bir şey tavsiye edebilirseniz sevinirim ^^
Mesaj tarihi:
Ohoo her tavsiye isteyen aramaya bakacak olsaa.. Oyun tavsiyesi başlığı açılmasın, bilgisayar topluyorum diye de başlık açılmasın hatta, aramaya inansın, hazır toplatılmışına baksın beğenmezse o konuyu uplasın kendi konu açmasın di mi? :D
Mesaj tarihi:
Ya dandik, eşantiyon mousepadlerden çok fark ettiriyor yüzeyleri falan. Bi tane vardı kaybettim, aylardır mousepadsizim bıktım artık.

Ve evet öyle başlık olduğunun farkındayım ama yine açılıyor, denk geliyorum. Yani abi mousepad nerden alınır diye soru soruyorum bunun aramasını yapmasam çok mu =((
Mesaj tarihi:
e yuh :) Nese bende inat ettim. bugün öğleden sonra buluşuyoruz yazıcının önünde saat 3 gibi. Kendi ellerimle bizzat teslim edecem seni uygara.

İçeri girdiğinde çok fazla opsiyonun olmadığını göreceksin.
Mesaj tarihi:
Ahahah :D ya bi böyle ana merdivenler gibi büyük merdivenler vardı, onları diyosan biliyorum da bikaç tane girişi var ya yazıcıoğlunun, hep başka merdivenler de var gibi geliyodu neyse bakalım Deus Ex bitsin bad company borderlands ve fear 3'e başlayacağım o zaman alırım mousepad. sağol tarif için de :)
  • Yeni Oluştur...