Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 boş zaman ve bol su var motoruna su kaçırmadan nereler yıkanabilir bir de arabanın altını asfalt toprak, stabilize ve kayalara ayrı ayrı sürttürdüm nereleri kontrol etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Once bi arabayi guzelce suyla yika. Bi cilali sampuan al bi kovaya su ve sampuani bocala sonra al eline temiz bi sunger herhangi bir ibrahim tatlises turkusu soylerek yikamaya basla. Sungerle sicak saatler gecirdikten sonra arabayi yine guzelce sula. Gunesin altina cek arabayi yine temiz bir mikrofiber bezle arabanin ustunde kalan sulari sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kaputu açmazsan biyerine kaçırmazsın. bodoz girebilirsin heryere. fırça kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Araba koyu renkte degilse ne biliyim siyah bordo lacivert falan edegilse fircayla yikayabilirsin dert degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bir kişide demiyorki sen bu zamana kadar uzaydamı yaşadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Privhunter said: Araba koyu renkte degilse ne biliyim siyah bordo lacivert falan edegilse fircayla yikayabilirsin dert degildert. der daim dert. asla fırçayla yıkamayın. gorunusun dısında boyanın saglıgına da zararlı. yarın oburgun kuş pisledigi zaman boyanın korunmasında etken olankatmanı kazıyosunuz fırçayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 valla kuş ne sıçmışsa sıçmış arabanın tavanında beyaz bi pütürlü yüzey. pasta cila çektirsem çıkar mı onu bile bilmiyorum. tepesini kaplatsam mesela kaça patlar? onu da bilmiyorum. ruhsata işlemeye gerek olur mu? onu hiç bilmiyorum. gidip atayım ben arabayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 onu kuş mıçmadan önce düşüncektin =P en iyi ihtimal pasta atmak. düzledikten sonra folyo kaplatabilirsin kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 teflon kaplatıp kuşları doğrudan pişirip fakirlere servise etme düşüncem var aslında da. hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Ben geçenlerde kovaya piril'i döktüm. Fırça ile her tarafını köpükledim, sonra su ile köpüğü aldım. Sonra içine girdim. Her tarafın ilk önce elektrikli süpürge ile tozunu aldım. Paspasları çıkartıp yıkadım. Camları cam sil ile temizledim. Geri kalan plasik kısımları da prilli su ve bez ile sildim. Güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 tavan kaplatmanı ruhsata isletmesi gerekmiyo bildigm kadar. cok pahalı bi dava degil. pasta cila tamamen olmasa bile buuyk olcude gecirir lekeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Leadman said: Ben geçenlerde kovaya piril'i döktüm. Fırça ile her tarafını köpükledim, sonra su ile köpüğü aldım. Sonra içine girdim. Her tarafın ilk önce elektrikli süpürge ile tozunu aldım. Paspasları çıkartıp yıkadım. Camları cam sil ile temizledim. Geri kalan plasik kısımları da prilli su ve bez ile sildim. Güzel oldu. Baslarda güzel görünüyor evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Dün akşam park yeri aradım bulamadım, (en büyük sıkıntım otoparksız ev) dedim madem yer yok vereyim 10metre ötedeki oto yıkamaya iç dış 15tl. Yazlıkta kullanıldı berbattı kumu tozu boku püsürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Şunlardan aldım 5 liraya. http://images.gittigidiyor.com/3990/Tetikli-Su-Tabancasi-Su-Puskurtme-Tabancasi__39905178_0.jpg Önce bununla çamurunu bi akıtıyorum, bayaa da iyi basınç veriyor. Sonra sonax şampuanın köpüğüyle süngerleyip tabanca ile tekrar duruluyorum. Sonra güderi bez ile suyu alıp sonra şunu uygulayıp, http://panel.denemekbedava.com/vera/app/var/files/s/o/sonax-w-tmb.jpg Bitiriyorum dış temizliği. Çamurluk içlerinde birikeni falan sökmeye de yetiyor bu arada o tabancanın basıncı. Alın bi nalburdan, bayaa işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Hepsini yaptım iç tavan kaldı ya esas arabanın altına yatcam nereleri kontrol etmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sürttüğünden beri araba hala yürüyosa bi yerine bakmana gerek yok demektir. edit: ama illa bakıcam diyosan, egzos, susturucu, karter, silecek suyu deposu en hasar alabilecek yerler. misal ben 2 kere karterimi deldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Görebildiğin kadarıyla egzozda delik falan var mı ona bakarsın. Varsa karter korumasına bakarsın, darbeler nedeniyle bi zaman sonra yamulur, yamuksa düzelttir götürüp. Eğer koruma yoksa şöyle bi göz gezdir karter civarında yağ kaçağı var mı diye. Şanzımanda yağ kaçağı var mı diye bakabilirsin. Arabanın yaşı varsa muhtelif yerlerde her zaman kaçak olur gerçi ufak tefek ama en önemlisi karter, sürttürdüm fln diyosun çünkü. ANlarsan ön aksama biraz bakarsın, ne bileyim rot başı fln filan, bi kontrol edersin ama o kadar fazla yatabilir misin altına bilmiyorum. Askıya almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ya bir de kuşun biri radyotörle ön tampon arasına sıkışmıştı hala psikolojim bozuk ne kadar o halde sürdüm bilmiyorum ölmemişti ordan çıkardığım da offfffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mojito said: bir kişide demiyorki sen bu zamana kadar uzaydamı yaşadın daha çok ksput altında nereler temizlenebilir o açıdan sormuştum mesela radyatöre tuttum bişey olmadı akünin olduğu yer çok kötüydü orayı yıkadım, su yolunu buldu çıktı bir yerden fırçayla bişey olmuyor ya sadece güneş varken yıkamak olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Leadman said: Ben geçenlerde kovaya piril'i döktüm. Fırça ile her tarafını köpükledim, buradan sonra okumaya gerek yok zaten. bir araba için en kötü şey bulaşık deterjanıyla yıkamak. ikinci kötü şey ise fırça ile köpürtmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 synthesizer said: Privhunter said: Araba koyu renkte degilse ne biliyim siyah bordo lacivert falan edegilse fircayla yikayabilirsin dert degildert. der daim dert. asla fırçayla yıkamayın. gorunusun dısında boyanın saglıgına da zararlı. yarın oburgun kuş pisledigi zaman boyanın korunmasında etken olankatmanı kazıyosunuz fırçayla firca var, firca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bahsekonu fırça muhtemelen kolaylı dinlenme tesislerinde kamilkoça ve pamukkaleye sürülmüş fırçalardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 fırça zararlıdır. hangi fırça olduğu fark etmez. araç mikrofiber bezle temizlenmelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Elmalı bulasık deterjanı ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Rerore said: Mojito said: bir kişide demiyorki sen bu zamana kadar uzaydamı yaşadın daha çok ksput altında nereler temizlenebilir o açıdan sormuştum mesela radyatöre tuttum bişey olmadı akünin olduğu yer çok kötüydü orayı yıkadım, su yolunu buldu çıktı bir yerden fırçayla bişey olmuyor ya sadece güneş varken yıkamak olmuyor Kaput içine su tutmak hoş değil. Sigorta kutusuna denk gelebilir, beyinli bi araçsa beyni yakarsın 1.5k liraya kadar masraf çıkarabilir. Akü ve çevresi çıkan gazdan dolayı oksitlenir, yeşil küf gibi şey oluşur. Onun ilacı kaynar su tutmaktır çaydanlık ile. Biraz yıkattırırsın sonra kutup başlarını da greslersin yeterli. Kaput altı temizliği yapmak istiyorsan kir akıtıcı spreyler var, onları sıkıp beklemek sonra da silmek yeterli. Su tutmak hoş değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar