mexinth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 İzmirli patiler, izmir taraflarına doğru geleceğim yakın bir tarihte. Basmane - Konak tarafında otel tutsam, merkezde olurum değil mi? Amacım merkeze yakın ve güzel bir yerde kalmak nereleri önerirsiniz? Sahile de uzak kalmak istemiyorum. [signature][hline]sonunda yeniledim. [Bu mesaj mexinth tarafından 27 Eylül 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 otelde kal.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla ben bornovayı önerirdim sana ama burası sahile biraz uzak kalıyor :).gerçi bi otobüsle gidiyorsunda, ura$amam diyebilirsin.eğer ura$ırım dersen bornova öğretmen evini öneririm.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? [Bu mesaj Pyr0 tarafından 27 Eylül 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 gezinet te inceliyorumda otelleri alakasız hepsinin yeri.. Öğretmen evi dışında bir öneri?[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yellowdream Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yanılmıyorsam Basmane tarafındaydı Susuzlu Kalyon gibi adı olan bi otel var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben gittiğişmde kıbrıs şehitlerine yakın, ara sokaklarda 3* oteller var orda kalıyorum genelde. hem merkeze yakın, hem guzel ve temiz, hem de ucuz..[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hilton.. deeermişm..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Niye dermisim Diyon hilton Var Mis Gibi Efes Oteli Var Cok Buyuk ama 3 yildizli ,Mercury Var baska eski tfff nin arkasinda otel var ama en luksu kordondaki beles cimler sabah erken kalkmaniz lazim cunku bekci islatabilirsizi ama en guzelide orasa :P[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hilton acıtır adamı olim.. gerek yok yane.[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ee adamda ole bi solemiski merkeze yakin kordona yakin guzel bi otel :D[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hiltonda kal, 10 dakkalık bi yürüyüşle alsancak merkezdesin işte =)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yine Efes var, sevince 2 dakka.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mercury Var ya bilmiyonuzmu Ulusoy dershanesinin yaninda 2 adimda kordon senin ayaklarinin altinda[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Chitlenbick UO Owner Anakin SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Benim oraya antipatim var lol ya kordona yakın istiyosan fason bisürü otel var orda eheh[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar