mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 selamlar, benim burnum kendimi bildim bileli sürekli tıkalı. yaz - kış, gece gündüz. arada açılıyor fakat sıcak bir ortama girince ve özellikle gece yatınca tekrar tıkanıyor nefes almak çok zorlaşıyor. ameliyat oldum yine geçmedi. doktor allerjin var yapacak bişey yok diyor. ama ben bi çözüm arıyorum. deli ediyor beni. bu sebepten dolayı çabuk yoruluyorum koşarken vs. varmıdır bu dertten muzdarip ve bi şekilde çözüme ulaşmış pati buralarda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bi arkadaşım var devamlı sprey kullanıyor başka bi durumu yok aynı olaydan muzdarip seninle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ameliyat dediğin deviasyon ameliyatı mı? çünkü akla ilk gelen o. eğer olmadıysa deviasyon ameliyatı git bi buruncuya kontrol etsin. o ameliyatı olurken aynı zamanda geniz eti vs de alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi çok fena ya, deli ediyor beni. ömrümün sonuna kadar bunu çekeceksem eğer vay halime benim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 barbu said: ameliyat dediğin deviasyon ameliyatı mı? çünkü akla ilk gelen o. eğer olmadıysa deviasyon ameliyatı git bi buruncuya kontrol etsin. o ameliyatı olurken aynı zamanda geniz eti vs de alır. ben 4. yaşımdayken geniz eti ameliyatı olmuştum. deviasyon ameliyatını da geçen sene oldum. fakat ameliyattan sonra düzelmediğini söyleyince doktora, aa sen allerjiksin o zaman dedi. şaka gibi. bi ton ağrı sızı çektim boşu boşuna. saman nezlesiymişim. doktor da bana sprey verdi 2 hafta kullan sonra kullanma dedi. çünkü zarar veriyormuş. kabuk mu ne bağlıyomuş bi süre sonra. o yüzden daha kalıcı bir çözüm arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 başka doktorlara da git bi. öyle ilk alerji diyene inanma. belki çözümü vardır. belki deviasyon ameliyatını becerememiştir filan. ne bilim.. alerji ile full burun tıkanıklığı biraz saçma geldi. illa vardır çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 2 tane doktora gittim, ikisi de saman nezlesi dedi. şimdi aslında almanyadayım. burdaki doktorlara da bi göstereyim o zaman. geçici olarak okyanus suyu tarzı spreyler var onların yan etkisi olur mu acaba kullansam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 zyrtec kullanınca geçiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi o spreyler zamanla burun hucrelerini öldürüyor bağımlı olma onlara direk alışkanlık benim arkadaşım işte onlarsız nefes alamıyor resmen hemen tıkanyıor cebınde hep sprey hep sprey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 hiç kullanmadım zyrtec, otrivine sprey kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Llama said: abi o spreyler zamanla burun hucrelerini öldürüyor bağımlı olma onlara direk alışkanlık benim arkadaşım işte onlarsız nefes alamıyor resmen hemen tıkanyıor cebınde hep sprey hep sprey evet doktor da onu söyledi, o yüzden farklı bi çözüm arıyorum. gerçekten berbat bişey. performanstan düşürüyor insanı her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 antihistaminik zaten zyrtec, benimde polenlere karşı alerjim var çok pis şekilde, burna bi polen girsin direk tıkanıyor böyle, ama işte zyrtec kullanarak kurtuluyorum o tıkanıklıktan fln acaba dedim seninki de alerjikte antihistaminik kullanarak geçirebilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://www.umutdolu.com/saglik/sogukalginligi-saman-nezlesi.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 antihistaminik nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 http://www.hayatsitesi.com/hayatsitesi.asp?id=2342 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 alerjiyi geçiren zımbırtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 alerji ilaçlarının hepsinin üstünde yazan kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 soğan sarımsak yicekmişin bolca eyvah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 neti pot alın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 hmm, fakat şimdi bu tanımları okuduktan sonra saman nezlesiyle pek de alakası olmadığını düşünüyorum benim durumumun. çünkü sürekli bi tıkanıklık var. özellikle bi mevsimde olmuyor. her zaman tıkalı. tuzlu su çek diye yazmışlar heryere, varmıdır bi faydası yoksa kulaktan dolma yanlış uygulamalardan birimi bu da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 faydası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ahah bi süre rahatlamak istiyorsan neti pot harika hakikaten, fantastik bir deneyimi de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 abi tuzlu su ztn o spreyler mesela otrivine fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar