Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

burun tıkanıklığı

mightee

Öne çıkan mesajlar

selamlar, benim burnum kendimi bildim bileli sürekli tıkalı. yaz - kış, gece gündüz. arada açılıyor fakat sıcak bir ortama girince ve özellikle gece yatınca tekrar tıkanıyor nefes almak çok zorlaşıyor.

ameliyat oldum yine geçmedi. doktor allerjin var yapacak bişey yok diyor. ama ben bi çözüm arıyorum. deli ediyor beni. bu sebepten dolayı çabuk yoruluyorum koşarken vs.

varmıdır bu dertten muzdarip ve bi şekilde çözüme ulaşmış pati buralarda ?
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ameliyat dediğin deviasyon ameliyatı mı? çünkü akla ilk gelen o.

eğer olmadıysa deviasyon ameliyatı git bi buruncuya kontrol etsin. o ameliyatı olurken aynı zamanda geniz eti vs de alır.

ben 4. yaşımdayken geniz eti ameliyatı olmuştum. deviasyon ameliyatını da geçen sene oldum.

fakat ameliyattan sonra düzelmediğini söyleyince doktora, aa sen allerjiksin o zaman dedi. şaka gibi. bi ton ağrı sızı çektim boşu boşuna.

saman nezlesiymişim.

doktor da bana sprey verdi 2 hafta kullan sonra kullanma dedi. çünkü zarar veriyormuş. kabuk mu ne bağlıyomuş bi süre sonra. o yüzden daha kalıcı bir çözüm arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

abi o spreyler zamanla burun hucrelerini öldürüyor
bağımlı olma onlara direk alışkanlık benim arkadaşım işte onlarsız nefes alamıyor resmen hemen tıkanyıor cebınde hep sprey hep sprey

evet doktor da onu söyledi, o yüzden farklı bi çözüm arıyorum. gerçekten berbat bişey. performanstan düşürüyor insanı her konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm, fakat şimdi bu tanımları okuduktan sonra saman nezlesiyle pek de alakası olmadığını düşünüyorum benim durumumun. çünkü sürekli bi tıkanıklık var. özellikle bi mevsimde olmuyor. her zaman tıkalı.

tuzlu su çek diye yazmışlar heryere, varmıdır bi faydası yoksa kulaktan dolma yanlış uygulamalardan birimi bu da ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...