ufaqliq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ben alchemy kasamak istiyorum ama deneme olsun diye biraz fletching kastim ama flethcingi sıfırlayip alchemy kasmak istiyorum. Neler yapmam lazim acaba? Birde acaba alchmey kasanlar set parcalari yada silahlara yani ustumuze takilan esyalar kisaca ability gibi ozellik ekleyebiliomu? Ornegin winged helm gibi speed veren bir kafalik yada heal yapan bir göğüslük?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tranquility Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Eğer ingilizcen varsa belki bu sitede aradığın bilgileri bulabilirsin. http://orion.lunarpages.com/~midnig3/guide.html[signature][hline]Barlennan [Bu mesaj Tranquility tarafından 27 Eylül 2004 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Şimdi merak ettiğim başka olay ise ben deneme için 56ya kadar fial flethcing kasti, onu sıfırlayabilirmiyim? Sıfırlamak istiyorum çünkü benim minstrelde 920filan tailoring var. Ona flethcing kasmak istiyorum. Herikisinide 1000 yapma imkanim yarmi yoksa yalnizca birimi 1000 olur? Flethcing kasmaktaki amacım ise legandary bow yapmak.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 1 charda 2 adet main tradeskill i 1000leyemezsin http://www.camelotherald.com/tradeskills/ bu adresten kimin ne kasabileceğini ve second tradeskill i kaça kadar kasabileceğini görebilirsin[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: ufaqliq, 27 Eylül 2004 09:23 tarihinde demiş ki: Şimdi merak ettiğim başka olay ise ben deneme için 56ya kadar fial flethcing kasti, onu sıfırlayabilirmiyim? Sıfırlamak istiyorum çünkü benim minstrelde 920filan tailoring var. Ona flethcing kasmak istiyorum. Herikisinide 1000 yapma imkanim yarmi yoksa yalnizca birimi 1000 olur? Flethcing kasmaktaki amacım ise legandary bow yapmak. birkaç skill'i birden 1000 yapabileceğin skiller var yapamayacakların var, mesela aynı anda tailoring, woodworking, metalworking, leatherworking ve clothworking 1000 olabilir çünkü tailoringden sonra yazdıklarım secondary olduğu için farketmez eğer tailoringde 920 olduysan tailor disiplinini seçtiğin için fletching en fazla %40'ı kadar olabilir, yani 400, xayder'in verdiği linkte en alttaki associated skills kısmında yazıyor geniş bir şekilde [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Eylül 2004 09:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ok çok teşekkürler. Bende azicık kassığım flethcingi sıfırlamayı basardım. Camelotta guild, name registrarların oldugu yerde Edie Wharton adinda kadın bi npc var onda.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Son bir soru daha bundan sona bitiyor. Sıfırladim ve alchemy kasmaya basladim azicik ucundan. Ama camelot sitesinde Alchemy kasarsam %40 speelcrafting filan diye bir sey yapmamislar. Acaba Hem alchemy hemde spellcrafting 1000 olurmu?[signature][hline]Guinevere - Barbaros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 orda yazmamışlarsa second trade skill olarak sana spellcraft vermiyorlar demek, bunun anlamı spellcrafting kasamazsın alch kastığın char a[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway [Bu mesaj XaYd3r tarafından 27 Eylül 2004 11:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kimse farketmemis anlasilan..guzel respecleyecegin trade professioncunun yanina git,konus,seni bulundugun meslekten alip kendi meslegime dahil edebilirim fakat bu onceden gelistirmis oldugun butun yeteneklerin yokolmasi demek,bize katilmak istermisin?der,evet dersen fletch wood(onceden ugrastiysan) vs hersey 0 lanir ve konustugun kisinin trade prof. a dahil olursun.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 eheh sağolasın bu bilgi için de bişe merak ettim :p kimse farketmemiş...güzel ne demek ehehe, ezdin bizi burda :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Eylül 2004 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 farketmemek ayrı bilmemek ayrı, bilmediğim için bir yanıt veremedim o soruya ne yapim :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar