KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 saçma olan nedir biliyormusunuz bir kızı bir erkek asla anlamaz,anlayamaz. neden ne yaptığını,ne tepki vereceğini yada ne yapılması gerektiğinide,yinede bu durumlarda akıl hocası kesilen yine erkekler olur.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
THiM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bu konuda süper tavsiyelerim var ama henüz denenmemiş test edilmemiş (ve saplar konuya el atar)[signature][hline]THiM, Fëanor, F_Arcamenel, I_Touch, (^-.-^)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 iki ay çııkmışsın bir sene boyunca görüşmemişsin sonra bir kere daha denemişsin.. öyle mi canım.. gel sana biraz gerçeklerden bahsedeyim. böyle bir ilişki yoktur bu nedir biliyor musun bu yetişkin insanların sex olayıdır sen iş-güç sahibi bir yetişkin olarak ve hâlâ bekarken eski sevgilinle karşılaşırsın birbirinizin tenin kokusunu özlemişsindir one-night stand yaparsınız sonra "teşekkürler hayatım süpersin bal bla" diye muhabbete girersin sonra uzarsınız mekandan bu tür çocukça şeylerle gelmeyyin buraya anneee bu benim saçımı çekti o benim oyuncağımı aldı bu ne be.. ilgi mi çekmeye çalışıyorunuz napıyorsunuz? yani insan gelip de üye olduğunun ilk satlerinde böylede saçma bir konu açamaz.. bi çektirin gidin derler adama.. gidin çocuk parkında kum havuzunda oynatın![signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Öle hemen kavgadan sonra tekrar canım cicime döniyosanız eger valla kişisel olarak benzerlik yok ama aranızda sevgi olabilir yada arkadaşın dedigi gbi kız seni kullanıyoda olabilir :))[signature][hline]:))) !!! ........................
black_rose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya sanırım bi sorun war.ben erkek diilim
evildoer Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: kermit_frog, 21 Eylül 2004 21:19 tarihinde demiş ki: baydı bu adam zevgilimden ayrıldım ve aşık oldum topicleri bence ayrı bi bölüm açılsın nereye baksak aşık oldum topici ya +2356108[signature][hline]And now I know my place, in this life I ride. And I know the things I feel, a burning deep inside. So if you want to meet evil, I'm the one, I'm the one
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 lan piskolojik deli manyak. bize ne soruyosun git kendin hallet sorununu. herşey insan için...[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki: ben paticik falan değilim abi insanım ben
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bence kiz seni resmen seviyo yapt1g1 ise bir taktik eger hep iyi davran1rsa bayars1n(emin ol) bisi soriyim mesela sana o sana soguk davrand1g1nda onu daha degerli buluyosun dimi iste o bunu biliyo bi iyi bi kötüyü oynuyo ben sana sunu söliim ardarda posta koy hiç takma sana deli gibi baglancak ama ters tepki edebilir dikkat!!![signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Öne çıkan mesajlar