hakliyim Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 hahaah ilginç olmuş ama merak ettim nası yaptın ? takım konuşmalarından fln dolayı mı acaba? bende fenerle 3. sezonuma başlıcam,gökhan töreye 10 milyon euro istiyorlar geçen sezon dia toplamda 6 maça çıkabildi,onun dışında hep sakattı stochla canerle yürrttüm bi şekilde ama şimdi yeni bi sağ kanat alim diyorum gökhan töreye 10 milyon euro istiyor insafsızlar,verilir mi bilemedim karar veremedim öyle mal mal bakıyorum ekrana,transfer sezonu bitcek diye next de yapamıyorum inanılmaz kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ilk sezonumu oynuyorum; sakatlıklar şöyle oldu, stoch 5 ay yobo 4 ay sow 2 ay semih 1 ay bienvenu 1 ay namağlup liderim ligde. ^_^ bu arada team talklar falan pek bi işe yaratamadım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Llama said: arkadaş türkçesi çıktı diye indirdim kurdum oynuyorum ilk sezonda küme düştüm beşiktaşla : ) ulan stres yaptım yemnilen sildim oyunu ter bastı rezil. sana kaç defa dedim forvet kalede oynayamaz diye dsadasd Ben ilk sezon fena sıçtım ama genede 2. bitirdim. fernandes'i satınca takım dağıldı resmen ahaha 2. sezon da simaoyu sattım, her fm de olduğu gibi hargreaves'i beleşe aldım takımı toparladı. Şimdilik iyi gidiyor bakalım. Parasızlıktan transfer yapamıyorum edit: 2. sezon da muhammed'i ilk 11 oynatmaya başladım sol açıkta sakatlar yüzünden. Adam önce roma'ya efsane bir gol atıp galibiyeti getirdi, daha sonra baya maç kurtardı. yavrum benim. q7 sakatken ilk 11'in değişilmezi. q7 paso sakat olduğundan np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sıfırdan başladım şimdi yine hargreaves'ı nasıl alıyoruz bende alayım madem.. yedi yabancı oynattım diye kupadan alendim sanırsam bi tek o sıkıntı var şuan :D ligtede 6.yım ama bir maç yenilirsem kovucaklar o kadar yönetim ve futbolcularla gerginiz.. devamlı otoritemden şıkayetciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 sene sonu boşa düşüyor o :) 7 yabancı oynatamazsın ki uyarıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kadroya alırken uyardı.. maça sokarken uyarmadı 3 0 yendiğim maçta elendim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 hadhuashd uyarıyor olması lazım yine de. çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mustafa denizli styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Llama said: arkadaş türkçesi çıktı diye indirdim kurdum oynuyorum ilk sezonda küme düştüm beşiktaşla : ) ulan stres yaptım yemnilen sildim oyunu ter bastı beşiktaş bozuk yeni patchte sorun sende değil :) efsane oyun.. bnde aldım arkadşta aldı hiçbirimiz oynatamıyoruz 8 maç 7 mağlubiyet en iyimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 bi swansea kariyeri yapayım dedim bugün, başladım oynamaya. heriflerin gerçekte bu kadroyla ingiltere'de 10. sırada olduklarını gördüm ve saygı duydum. finishingi 8 olan forvetleri var 4 yıldız vermiş asistan sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 şayet bilmiyorsanız her transfer sezonunda man city,inter,çelsi vs'nin reserve teamlerini bi gözden geçirin çok kaliteli oyuncuları kelepire kapatabiliyorsunuz,bazen biraz övüp allamak pullamak fln gerekiyor tabi ama genelde geliyorlar. david silva 4-5 milyon euro'ya gidiyor,komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Fenerbahçeyi aldım ilk sezon 18 maç 34 gol kalemde sadece 7 gol gördüm 1 mağlubiyetim var oda Trabzon Spora 1-0 yenildim. Ne olduysa o maçtan sonra oldu bütün takım sapıttı valla son 4 maç gol atamadılar berabere bitiyo maçlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 takımı kalaylamaktan gerekirse çok kötü oynayanlardan maaş kesmekten korkma not good enough beyler diye çıkışlar yap özellikle devre arasında ben geriden gelen maçların yarısını yedekten soktugum adamların mükemmel performansı ile kazandım,gerçi ilk sezon fenerde yedekten bienvenü yahut semihle ne kazancaksan artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 stoch un yerine sezer öztürkü oynattım 3-4 maç adam yıldız oldu her maç ya gol yada asist yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 türkiye ligi bozuk abi hiç oynamayın daha iyi. inanılmaz kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bu kontrat yineleme bug ı varmı hala? adamn en yuksek haftalık maaşı istiyorsa ne yaparsan yap veremiyorsun deli olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 poopla said: türkiye ligi bozuk abi hiç oynamayın daha iyi. inanılmaz kötü. sıkıntısı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 bu ne abi yeni peç ile gözünün üstünde kaş var desek bile adamlar da hemen moral sıfır.Yensek aferin çocuklar desemde herkeste bir trip yenilsek olsun buda gelir buda geçer desemde herkeste bir trip.Ne diyecez bu adamlara anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 knoxville said: poopla said: türkiye ligi bozuk abi hiç oynamayın daha iyi. inanılmaz kötü. sıkıntısı ne? playoff oynuyorsun şampiyon ol veya kupayı al rep almıyorsun geçmişinde yazmıyor vs.. en son peç de duzeltmişlerdi ama sorun yine gitmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 o sorunun üstüne 1 defa patch geldi düzelmedi 2 gün sonra bi fix daha geldi. forumda falan da baktı herkes tamam olmuş bu sefer falan yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 abi 2. sezon play-off çıktı karşıma baydım direk. hiddink beni u20 td'si olarak istedi. ilk defa under teklifi aldım. gençlere şans tanıdım diye mi acaba :) ama cidden baydı tr ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 edit: neyse onu buldum :P şey sorim boşa gitmesin bu medya açıklamalarını cartı curtu hiç sevmiyorum ben nası kapanıyo onların alayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 serdar kesimal 1.7 milyon euro alıyor yıllık 3.5'tan başlatıyorum yeni kontrat görüşmelerini,istemiyor,6 milyon euro fln diyor ne lan bu futbolcuların aç gözlülüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Öyle valla çok ucuz fiyatlı oyuncular var alayım diyorsun adam kendi kontratının 10 katı fazla kontrat istiyo mantıksızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamamama Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hakliyim said: serdar kesimal 1.7 milyon euro alıyor yıllık 3.5'tan başlatıyorum yeni kontrat görüşmelerini,istemiyor,6 milyon euro fln diyor ne lan bu futbolcuların aç gözlülüğü kesimal da iyi olsa, semih'i 300 bin dolara falan oynatıyorum ben yıllık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar