Dennis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Evet patiler yaz tatilinin bitmesiyle üniversite şehrime dönmen gerekiyor. Buradaki evimde 82 ekran bir lcd televizyonum var, 6 ay önce almıştım. Bunu bir şekilde okulumun bulunduğu şehre götürmek istiyorum, ama televizyona bir zarar gelsin de istemiyorum. Otobüsle falan denesem elime kumandası geçer en iyi ihtimal. Kargo şirketleri sigorta falan yapıyorlar mı, daha önce böyle birşey gönderen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Otobüs dene, kutuya koy sağlamca, yanlarınada köpük falan bir sıkıntı olmaz. Bagaja koyarkende söylersin böle böle diye sağlam bir yere alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Otobüs + 3 paket kısa malbuş parası, evine kadar getirir muavin o koliyi sdrfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar