Odun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paticik kullanıcıları arasında salgın gibi yayılan bu grubun aramızdaki dinleyici kitlesi ne kadar oldu acep?Dinleyip sevenler yazsında eğerki gelecekte bir konser olayları olursa kime "hadi baba gidiyomuyuz"sorusunu soracağımızı önceden bilelim efenim ayrıca şu gruba bide mail bombardımanı atsak türkiyeye gelin siz seviyoruz hede hödö diye gelirler mi ? Ve en sewdiğiniz 3 şarkısı nedir benimkiler: black rose immortal demon of the fall to bid you farewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 valla ben de burda duydum grubu güzel geldi. Ben bu sıralar en fazla dinlediğim şarıları harvest. O demon of the fall mı ne o da güzel ama.[hline]Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuklûk agh buzum-ishi krimpatul. Wisdom is only possessed by learning.../Elminster [b]Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ben bir tek en son albümlerini dinledim. Oradan hayran olduğum şarkı "In my Time Of Need" bir de "to bid you farewell" var ayrı olarak[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Valla hangi birini söylesemkü yaklaşık 5 senedir dinnerim hala bi tane şarkısını dinlerken geçmiş değilim. ama yeni dinleyecek olan olursa tavsiye olarak aşağıdakiler olabilir. -Twilight is My Robe -Apostle in Truimph -Drapery Falls -Bleak -Advent -To Bid You Farewell -Blackrose Immortal -Master's Apprentices -Death Whispered a Lullaby -In My Time of Need[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Uzun zamandan beri dinliyorum. Grubun her sarkisi ayri guzeldir ayrilmaz ama gunluk psikolojiye gore degisiyor mesela benim bugunki sarkilarim; Black rose immortal Forest of october demon of the fall dirge for november nectar karma melankolik bir gunde olsam; harvest death whispered a lullaby in my time of need to bid you farewell gibi sarkilar dinlerim. son soz: opeth anlatilmaz yasanir...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 [Bu mesaj Deep-Night tarafından 20 May 2003 14:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: KHaRoN, 20 May 2003 13:13 tarihinde demiş ki: son soz: opeth anlatilmaz yasanir... +1 opethin en sewdiğim yani zaten tam böyle gaz çalarlarken birden akustiğe geçip rahatlatmaları...en sewdiğim akustik şarkılarıda tabiyki benighted ayrıca deep sevmiyorsan niye mesaj atıyosun burada tartışma değil anket yapıyoruz yeri yok bunların(tartışmak istiyosan pm at) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Bol keseden riff kullaniyorlar,riff cesitlemede opeth kadar basarili herhangi bir grup daha yok, hic bi sarkilarinda bu yonden cimri davrandiklarini gormedim.[imho] Ani akustik gecislerle arada derede nefes almanizi sagliyorlar. adamlar muzikten anliyorlar.:) PaticikFM sayfa 245 i donatalim opeth severler :-P[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 to bid you farewell harvest benighted[hline]Long lost words whisper slowly to me Still can't find what keeps me here When all this time i've been so hollow inside I know you're still there Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: KHaRoN, 20 May 2003 14:05 tarihinde demiş ki: Bol keseden riff kullaniyorlar,riff cesitlemede opeth kadar basarili herhangi bir grup daha yok, hic bi sarkilarinda bu yonden cimri davrandiklarini gormedim.[imho] Ani akustik gecislerle arada derede nefes almanizi sagliyorlar. adamlar muzikten anliyorlar.:) Vaar vaaar Fates Warning dinleyiniiis progressive in dibine vuran adamlardır. :)[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 dinliorum simdi onlarca sarki yazmaya useniorum yalniz[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Hepsini bende yazamam zaten en sevdiği ilk 3ü yazarsan yeter yoksa yaz yaz bitmez hepsi güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 rahat bir 2 senedir dinliyorum cok sevdigim bir grup eh bazilari sarkilarinin uzunlugundan yakınsa da melodileri cok güzel en sevdigim sarkilari night and the silent water bleak demon of the fall[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 dinlerim.. severim bissürü şarkısını.. ama en sevdiğim 2 tanesi: demon of the fall ve blackrose immortaldır.. biçok şarkısını da ailecek gayet severek dinneriz..[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 opeeeetthhhh... *! çıldırır* en sevdiğim The Drapery Falls tır ardından Demon Of The Fall gelir ondan sonrakiler ise hepsini yakın derecede severim b.rose immortal dı master's app. ti...[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Madem bu kadar fanı var türkiyede(mesaj yazmayıpta okuyanlarıda sayalım)hep beraber şu opethe mail atıp zorla getirtsek istanbula?organizaszyon şirketi yoksa yapacak biz yapalım bi tane kar etmeden yada çok küçük karlarla yapılabilir(hatta karda ettirebiliriz ama oda açgözlülük olur ve bilet fiyatı ucuz olsunki bilmeyende gelsin tanışsın sewsin)bu iş sonuçta opeth fanı boldur ülkemizde yanlıs direk info mailine mi atalım sitenin yoksa damların menejerine mi atalım?Herkes atsın yanlız ne kadar çok mail okadar çok opeth gelme olasılığı www.opeth.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 dinliorum. blackrose immortal.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 blackwaterpark şarkısı ve albümü herşeyi... ama tüm şarkıları kral o ayrı[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 opeth gelse guzel olur evet[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Dinlerim. Favori şarkı Demon of the Fall ...[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 blackrose immortal drappery falls onunda disinda yeni albumleri damnation kesinlikle mukemmel, yani dinledikce doyamiyorum her dinledigimde farkli hisler aliyorum, bazen kendimi dunyanin obur ucunda buluyorum, bazen aglayasim geliyo. Damnation Tracklist: 1.Windowpane 2.In My Time of Need 3.Death whispered a lullaby 4.Closure 5.Hope Leaves 6.To Rid the disease 7.Ending Credits 8.Weakness 1 , 3 , 6 ve 7 yi dinlemeni oneririm. Ending credits cok hosuma gidiyor, harika bi intrumental sarki. neyse benden bukadar.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 simdi yeri olmaya bilir ama netur bir muzik yapiyo ?[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 "unfortunetly no-one can be told what Opeth is, you gotta see it for yourself" -draven, the chosen one :P gercekten pek katogeriyo giremiyor opeth, bazen brutal vokalleriyle insani costuruken, bazen mikail yumusacik sesiyle arkada melodik akustik gitarlarla insani aglamakli yapiyor. o yuzden kendin denemen lazim canjovi[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 siteside ikitame sample vardi oyle super birsey gormedim ikisidende ama belki iyi olmayan sarkilaridir neyse site cok karanlik zaten heheh[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 melancholic melodic proggressive death metal diye okumuştum ben windowpane e hastayım[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar