prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Cogu kisinin bildigi gibi suan guild kurma asamasindayiz.Suan belirli kararlar alindi para toplanmaya baslandi. Tam olarak kesin kararlari almak icin saat 8 'de herkezi khar bursar'a bekliyorum.Herkez gelirse ileride bir anlasmazlik cikmicagina tum kararlarin verilicegine inaniyorum herkeze teşşekkurler. Liam Elensar[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bilgisayar sux =( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ah be SB ah be yakti yani bizi[hline]Zekral Elisar lvl 36 Elf/Mage/Channeler Erlan Sly lvl 16 Human/Healer/Confessor Korlan Jackson lvl 17 Aelfborn/Rogue/Ranger Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deserttwister Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bende yeni katıldım SB'ye ama Crusader açıcam bir tane.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.