prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Cogu kisinin bildigi gibi suan guild kurma asamasindayiz.Suan belirli kararlar alindi para toplanmaya baslandi. Tam olarak kesin kararlari almak icin saat 8 'de herkezi khar bursar'a bekliyorum.Herkez gelirse ileride bir anlasmazlik cikmicagina tum kararlarin verilicegine inaniyorum herkeze teşşekkurler. Liam Elensar[hline]Heragh Elensar lvl 55 Half-Giant Templar / Dark Knight Lieah Elensar lvl 50 Assassin / Blade Weaver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bilgisayar sux =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSoth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Ah be SB ah be yakti yani bizi[hline]Zekral Elisar lvl 36 Elf/Mage/Channeler Erlan Sly lvl 16 Human/Healer/Confessor Korlan Jackson lvl 17 Aelfborn/Rogue/Ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deserttwister Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 bende yeni katıldım SB'ye ama Crusader açıcam bir tane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar