Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gri Converse

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ayaklarımı harbiden cok acıtıyor converse duz taban oldugu icin. uzun sure gezince cok acı cekiyorum ama beyaz converse'ten daha guzel bir ayakkabı gormedim ben hayatımda. 4-5 sefer eskittim ve yine gidip aynısını aldım.
Mesaj tarihi:
Abi saka misiniz ? Tamam deyip birakmis bi de sanki basina gelecegi biliyormus gibi.

Duz tabanli ayakkabi giydikce bildiginiz duzlesiyor tabaniniz. Ayaginizin ergonomisi bozuluyor. Bir yerden sonra doktorsuz tedavisiz duzelmiyor ve duzelme kisminda da cekiyorsun o ayni aciyi.

Aci cekiyorum ama yine de cok guzel, giymeye devam edicem kismi beni benden aldi ciddi ciddi. Akilli adam isi degil yaptiginiz.
Mesaj tarihi:
converse cidden tip olarak sevdiğim ayakkabılardandır. yeni ayakkabı olarak new balance almıştım yanına bide converse alıyım diye bakınırken bi converse denedim ama yok yani giyilcek gibi değilmiş cidden converse. çok rahatsız.
Mesaj tarihi:
di said:

Duz taban ayakkabilari giyip pic etmeyin ayaklarinizi. Converse ya da benzeri tum pacavralarinizi atin gitsin.

Abi ben yıllarca çevremdekilere bunu söyledim anlatmaya çalıştım ama insanlar dinlemedi beni...Sevmiyorum da milleti vazgeçirmek istiyomuşum gibi yaklaştılar.
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla son yıllardaki converselerin tabanları düz değil... ama her türlü rahatsızdı bu pabuçlar yıllardır da almadım daha da almam başka.
Mesaj tarihi:
di said:

Abi saka misiniz ? Tamam deyip birakmis bi de sanki basina gelecegi biliyormus gibi.

Duz tabanli ayakkabi giydikce bildiginiz duzlesiyor tabaniniz. Ayaginizin ergonomisi bozuluyor. Bir yerden sonra doktorsuz tedavisiz duzelmiyor ve duzelme kisminda da cekiyorsun o ayni aciyi.

Aci cekiyorum ama yine de cok guzel, giymeye devam edicem kismi beni benden aldi ciddi ciddi. Akilli adam isi degil yaptiginiz.

valla su anda converse yok. sonuncusundan sonra tekrar almadım. ama uzun sure giymedigim surece ayagımda bir sıkıntı olusmuyor. daha kısa zamanlar icin hala kullanabilirim ama su anda baska ayakkabı kullanıyorum gunluk olarak.
  • Yeni Oluştur...