Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Kararsiz kaldim yav, renklilerle mi yikayacam ben bunu yoksa beyazlarla mi ?
Zaybird Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 tonuna bağlı.açıksa beyazla yıkarsın koyuysa renklilerle.kararsız kaldıysan tek bunu at makineye.
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 acık renklerle birlikte 30 derecede at bişi olmaz
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 acik gri iste 30 da yikicam ok, fakat bu sefer rengi acilmasin beyazlarla birlikteyken ben ondan tirsiyorum. kutusu da yok simdi bakamadim onerilen yikama sekline.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 at beyazlarla bisey olmaz. tabi deterjan da dandik olmasın.
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Duz taban ayakkabilari giyip pic etmeyin ayaklarinizi. Converse ya da benzeri tum pacavralarinizi atin gitsin.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ayaklarımı harbiden cok acıtıyor converse duz taban oldugu icin. uzun sure gezince cok acı cekiyorum ama beyaz converse'ten daha guzel bir ayakkabı gormedim ben hayatımda. 4-5 sefer eskittim ve yine gidip aynısını aldım.
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Abi saka misiniz ? Tamam deyip birakmis bi de sanki basina gelecegi biliyormus gibi. Duz tabanli ayakkabi giydikce bildiginiz duzlesiyor tabaniniz. Ayaginizin ergonomisi bozuluyor. Bir yerden sonra doktorsuz tedavisiz duzelmiyor ve duzelme kisminda da cekiyorsun o ayni aciyi. Aci cekiyorum ama yine de cok guzel, giymeye devam edicem kismi beni benden aldi ciddi ciddi. Akilli adam isi degil yaptiginiz.
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 converse cidden tip olarak sevdiğim ayakkabılardandır. yeni ayakkabı olarak new balance almıştım yanına bide converse alıyım diye bakınırken bi converse denedim ama yok yani giyilcek gibi değilmiş cidden converse. çok rahatsız.
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 di said: Duz taban ayakkabilari giyip pic etmeyin ayaklarinizi. Converse ya da benzeri tum pacavralarinizi atin gitsin. Abi ben yıllarca çevremdekilere bunu söyledim anlatmaya çalıştım ama insanlar dinlemedi beni...Sevmiyorum da milleti vazgeçirmek istiyomuşum gibi yaklaştılar.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bildiğim kadarıyla son yıllardaki converselerin tabanları düz değil... ama her türlü rahatsızdı bu pabuçlar yıllardır da almadım daha da almam başka.
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 renklilerle attim ama ayakkabidaki kirlerin hic birinde bi degisiklik yok dfgsdf.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 conversi amerikada homelesslar giyiyo lan
yav Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 mcdonaldstan da yemek yiyomuş onlar
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yok mcdonaldı köpeklerine veriyolar hehieiheihie
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ama amerikan mcdonaldsı. türkiyeye laf etmedim, türkiyenin mcdonaldsı iyi.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 di said: Abi saka misiniz ? Tamam deyip birakmis bi de sanki basina gelecegi biliyormus gibi. Duz tabanli ayakkabi giydikce bildiginiz duzlesiyor tabaniniz. Ayaginizin ergonomisi bozuluyor. Bir yerden sonra doktorsuz tedavisiz duzelmiyor ve duzelme kisminda da cekiyorsun o ayni aciyi. Aci cekiyorum ama yine de cok guzel, giymeye devam edicem kismi beni benden aldi ciddi ciddi. Akilli adam isi degil yaptiginiz. valla su anda converse yok. sonuncusundan sonra tekrar almadım. ama uzun sure giymedigim surece ayagımda bir sıkıntı olusmuyor. daha kısa zamanlar icin hala kullanabilirim ama su anda baska ayakkabı kullanıyorum gunluk olarak.
Öne çıkan mesajlar