Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Müslüman amerikan askerlerine Adnan Oktar eğitimi


nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

ABD ordusundaki pilotların eğitildiği en büyük hava akademisi olan Teksas Lackland Hava Üssü’ndeki Müslüman askerlere Adnan Hoca cemaati tarafından “Darwin teorisinin çöküşü” ve “Kur’an mucizeleri” anlatıldı
Adnan Hoca "sınır"ı aştı!
Yiğit Can KAYTMAZ'ın haberi- VATAN
Evrim karşıtı kitaplarıyla tüm dünyada tartışma yaratan Adnan Oktar sonunda Amerikan ordusunu da çekim alanına kattı. Amerikan pilotlarının eğitildiği en büyük askeri üs olan Lackland’da Oktar’ın temsilcisi tarafından iki sunum yapıldı. San Antonio kentindeki üssün içerisinde yer alan mescitte, 7 Ağustos’ta düzenlenen konferansta Oktar’ın temsilcisi iki oturum gerçekleştirdi. Gündüz yapılan oturumda ‘Darwinizm’in çöküşü ve Yaratılış Gerçeği’ anlatılırken öğleden sonra yapılan sunumda ‘Kuran Mucizeleri’ ele alındı. Adnan Oktar’ın fotoğrafları ve video görüntüleri barkovizyondan askerlere gösterildi. Sunumlar boyunca kadın askerler, erkeklerden ayrı bir yerde oturdu.
Yüzbaşı davet etti

Amerikan Hava Kuvvetleri’nin iki din adamından biri olan Yüzbaşı Sharior Rahman tarafından organize edilen etkinlik sonrasında Oktar adına sunum yapan konuşmacıya Adnan Hoca’ya iletilmek üzere bir de madalya verildi. Tepkiler üzerine daha önce İslam, Katolik, Ortodoks ve Yahudilik haricinde Budizm ve Yehova Şahitleri gibi inançların da sunumlar yaptığı dikkat çekilerek Adnan Oktar’ın davetinin de bu kapsamda olduğu açıklandı.
Sadece Müslümanlar

Etkinliğin ardından hem Amerikan odrusu yetkililerinin hem de Adnan Oktar’ın internet sitesinden yaptığı açıklama ise kafalarda soru işareti oluşmasına sebep oldu. Amerikan yetkililer, etkinliğe katılanların tamamının Müslüman olduğunu belirtirken, Oktar’ın resmi internet adresinde ‘Tamamı Amerikalı ve gayrimüslim olan askerler anlatılanları beğeni ile dinlediler’ açıklaması yer aldı. Öte yandan konuşmacının etkinlik sonrasında katılımcılara, Kuran ve Oktar’ın yazdığı kitapların hediye edildiği öğrenildi. ABD’li yetkililerin benzer etkinlikler düzenlemek istediği belirtilirken Oktar’ın internet sitesinde ‘İleriki aylarda tüm hava üssünün katılacağı daha geniş çaplı ve büyük bir program organize etmek istedikleri bildirildi’ açıklamasında bulunuldu.




link



nerden finanse edildiği zaten biliniyordu ama simdi tam ortaya çıktı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha artık yabancıları da keklemeye başladı lol

bikaç sene önce merak edip yazılarını ve videolarını biraz inceleyip elmalı hamdi'nin kuranıyla karşılaştırmıştım onun kullandığı ayetleri, adam kuranı bildiğin değiştiriyor kendi komik teori ve öngörülerine uysun diye
gerçek bir tefsirden kontrol etmeden bu yalanlara inanan ve uyanlara cidden yazık oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...