Loex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 account bilgilerimi unutmuşum Ce almıştım zamanında bi beta bide ce için mailim vardı 2 sininde şifresini aldım EA üzerinden fakat hangisi CE içinde karakter lerim olandı nasıl bakıcam bilemiyorum yardımcı olursanız mutlu olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 vazgeçtim ya hala squig herder ok atarken elinde oku gözükmğyo sadece havada gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 sırf o nedenle vazgeçtiysen hiç oynama zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 https://accounts.eamythic.com/ dan giriş yaparsan hesaplarındaki karekterle alakalı tüm bilgileri gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar