mardox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 "Tatar Ramazan" said: nileppezdel said: bence haksızsın Tatar. ve mardox haklı. Adamların derdi Cumhuriyet'le, laiklikle. Müritleri de hiiiç sie çekmez, "geeliyoruuz kafirler bekleyiin biziii" diye hilafet marşları söylerler heee he, sen yine ne okuduğunu ne yazdığını bilmeden cevap yetiştirmişsin. orda mardox lozan ve kurtuluş savaşı diyor, bu adamlar ve benzerleri dediğim gibi o zamanki ittihatçılarla ve günümüz TSK'sı ve ona yakın Atatürkçü kesimlerle uğraşıyorlar, yoksa kurtuluş savaşı'na zamanında onlar gibiler de katıldı ve gayet iyi biliyorlar değerini, kimsenin gavurlardan ülkenin kurtarılmasına sözü yok zaten. Cumhuriyet ve devrimler ise sonradan geldi, onların dertleri bu sonradan gelenlerle. Yok bu gavur adeti yok kadınlar açıldı saçıldı, yok halifelik gitti, istiklal mahkemelerinde şeyhler asıldı falan bunların dertleri. Ha bilmiyorsan git araştır öğren biraz, kafadan fikir yürütmekle her konuda kafadan yaparlar ederler demekle olmuyor öyle nefes almadan yorum yazmak, bunu sadece bu konu değil forumun her bölümü için söylüyorum sana, yorumlarını atlamaktan diğer yorumlar havada kalır oldu. olaya bu şekilde bakmak eksik olur tatar kardeş, bu ülkede din elden gidiyor ayaklanmaları sevr zihniyeti tarafından üretiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 paparnoz said: Fadime Şahin ise tam anlamı ile mağdur,adı da çıktı artık telekız diyeni var,hayat kadını diyeni var vs.Kadın mağdur yahu mağdur o mu kurmuş tarikatı suçu ne ağa düşmüş bir masum insan.Şimdi bir nebze hayatı düzelse de toplum tarafından damgalanmış bir kadın. Neyse burada yazar ne demek istiyor kısmına gelirsek,adamın böyle ortaya çıkması gayet normal yani. tabi ki her mağdur gibi (bkz. 1 ay hapse giren paris hilton) o da anılarını yazmış http://images.gittigidiyor.com/2321/FADIME-SAHIN-039-IN-ANILARI-SAHTE-TARIKATLARIN-PERD__23216075_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hapse giren herkes istisnasız haketmiştir olayın biryerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 "Tatar Ramazan" said: nileppezdel said: bence haksızsın Tatar. ve mardox haklı. Adamların derdi Cumhuriyet'le, laiklikle. Müritleri de hiiiç sie çekmez, "geeliyoruuz kafirler bekleyiin biziii" diye hilafet marşları söylerler heee he, sen yine ne okuduğunu ne yazdığını bilmeden cevap yetiştirmişsin. orda mardox lozan ve kurtuluş savaşı diyor, bu adamlar ve benzerleri dediğim gibi o zamanki ittihatçılarla ve günümüz TSK'sı ve ona yakın Atatürkçü kesimlerle uğraşıyorlar, yoksa kurtuluş savaşı'na zamanında onlar gibiler de katıldı ve gayet iyi biliyorlar değerini, kimsenin gavurlardan ülkenin kurtarılmasına sözü yok zaten. Cumhuriyet ve devrimler ise sonradan geldi, onların dertleri bu sonradan gelenlerle. Yok bu gavur adeti yok kadınlar açıldı saçıldı, yok halifelik gitti, istiklal mahkemelerinde şeyhler asıldı falan bunların dertleri. Ha bilmiyorsan git araştır öğren biraz, kafadan fikir yürütmekle her konuda kafadan yaparlar ederler demekle olmuyor öyle nefes almadan yorum yazmak, bunu sadece bu konu değil forumun her bölümü için söylüyorum sana, yorumlarını atlamaktan diğer yorumlar havada kalır oldu. ben farklı bir şey mi dedim ki? anlamadım cidden :/ onların derdi laiklikle işte ben bunu söyledim ya da cidden seni anlayamadım öyleyse de kusura bakma. Ha evet faşistim, insan haklarına saygısı olmayanın insan hakkına saygı duymam. Net. Faşistlikse faşistlik inkar etmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 beyler bence cherryat http://webentory.com/graphics/cherry.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Adamlarin onu acildi yapicaklar eylemlerini simdi surda kufur yasak olmasa ah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar