Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Online uçak bileti alırken saçma bir durum oldu


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar Polonya'ya gitmek için bugün biletimi alayım dedim, LotAir'den 1 ay sonrası için ucuza buldum bir tane atladım hemen. İşte kredi kartı bilgileri falan girdim yolladım, bir sonraki sayfada bankamın güvenlik otomasyonu geldi, telefonuma mesaj attılar o mesajdaki şifreyi girmem gerekti yine gönderdim.

Ama bir sonraki sayfa açılmadı bir türlü, birkaç dakika bekledim bekledim yok yani açılmayacak ben de refresh dedim. Bu sırada telefona bankadan mesaj gelmiş işlemin gerçekleştiğine dair, gerçekleşen işlemi söylüyor sadece. Ama ortada havayolu şirketinden benim booking numaramın falan yazdığı ne bir telefon mesajı ne de confirmation mailı var (bilgileri doldururken mail adresi ve telefon girmek zorunluydu, bilgi mail atıyorlarmış çünkü)

Şimdi benim elimde bankadan gelen ve sadece işlem tutarını gösteren telefon mesajından başka birşey yok, adamlara mail attım ama cevap verirler mi vermezler mi bilemiyorum. Ben pek bilmiyorum bu işleri, hiçbir rezervasyon, booking zart zurt numarası olmadan sadece kimlik göstererek bu bileti havaalanında almak mümkün olur mu?

Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu havayolunun türkiye ofisini ara, şu tarihte şu saatte internetten rezervasyon yaptım, bu da ödeme bilgilerim de. Sistemde bi sorun yüzünden rezervasyon gerçekleşmemiş olabilir. Ama böyle bi sorun yoksa, gelen koddur yazdırdığın kağıttır vs. hiç biri gerekli değil direk checkinde kimliğini veriyosun uçuş kartını basıp veriyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...