Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bi akrabanın bana işi düştü dükkanı için site falan sordu yardım edebilir miyim diye. kırmayayım diye dedim tamam site kuracam. elaleme para falan gitmesin boşu boşuna. böyle stok falan eklenebilen ne bileyim admin panelli klasik bir dükkan sitesi için hazır bir template var mıdır ? komple tema+kodlar işte. bildiğiniz ücretsiz olanı var mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 prestashop magento Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 .net vardi sanirim ecommerce pack faln ama dukkan icin olurmu bilmiyorum biraz komplex bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 prestashop güzel gibi duruyor php olduğu için. bi ona bakacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar