SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 şimdi şöyleki ben p.tesi günü ttnete başvurdum neyse ç.ba gelip adamlar hatları kontrol ettiler fln yarın açılır dediler hala açılmadı e haftasonu geliyo sonra bayram fln yalan olmasın ben nereyi arıcam bagırcam baglayın internetimi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 444 0 375 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 abi orayı aradım tabikide o iş telekomun işi biz bilemeyiz daha baglanmamış diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ordan bir numara al kimi arayacağımı söyleyin o zaman diye. savmıştır seni başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar