Blood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 fire island dan düşen immolated ring yada malice axe den düşen belt. piyasada bir sürü int cap veren jewels var[signature][hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 evet diğer konuda malsahibi immolated ringi söyledi sağolsun onun peşindeyim şimdi, malice'ten düşeni bilmiyodum onu da araştırim hemen gerçi o baştan kaybediyo zaten :) belt of moon kullanıyorum çünkü [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Eylül 2004 14:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Ramocan, 25 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki: Ya işinize karışmak gibi olmasın ama niye necro?Deli gibi bir mins, dehşet dex'li sorc veya Maynak fire wizzy ile RVR'nin altını üstüne getirmek varken niye Necro? Merak ettim sadece... çünkü "hangi karakter en überdir, hangisiyle herkesi keserim" diye bir düşüncem yok :) ayrıca daoc'u oynamamın "tek" sebebi RvR değil, bütün master level, artifact ve benzeri ihtiyaçlarımı giderince de tek yapacağım şey RvR değil, sanırım RvR'den başka alanlarda da hangi sınıfların iyi hangilerinin daha gurup bağımlısı olduğunu tartışmaya da gerek yok :D yani scout range abarınca bütün karakterlerini bir kenara atıp scout açan biri değilim, accountta 2 slot dolu, biri oyun çıktığı zamanlar açtığım ve hala level 6 olarak duran, The Hun'a girdikten birkaç gün sonra da oyunu bırakan Theurgist karakterim, diğeri de avatarımdaki necro karakterim necro açarken iyi pl yaparım diye bir düşüncem de yoktu, zaten oyuna geri döndüğümde bilmiyodum da necronun ne olduğunu, açtım geliştirdim, sevdim şimdi de daha iyi yapmaya çalışıyorum, bu kadar...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 27 Eylül 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: BlackRose, 27 Eylül 2004 14:25 tarihinde demiş ki: said: Ramocan, 25 Eylül 2004 18:01 tarihinde demiş ki: Ya işinize karışmak gibi olmasın ama niye necro?Deli gibi bir mins, dehşet dex'li sorc veya Maynak fire wizzy ile RVR'nin altını üstüne getirmek varken niye Necro? Merak ettim sadece... çünkü "hangi karakter en überdir, hangisiyle herkesi keserim" diye bir düşüncem yok :) ayrıca daoc'u oynamamın "tek" sebebi RvR değil, bütün master level, artifact ve benzeri ihtiyaçlarımı giderince de tek yapacağım şey RvR değil, sanırım RvR'den başka alanlarda da hangi sınıfların iyi hangilerinin daha gurup bağımlısı olduğunu tartışmaya da gerek yok :D yani scout range abarınca bütün karakterlerini bir kenara atıp scout açan biri değilim, accountta 2 slot dolu, biri oyun çıktığı zamanlar açtığım ve hala level 6 olarak duran, The Hun'a girdikten birkaç gün sonra da oyunu bırakan Theurgist karakterim, diğeri de avatarımdaki necro karakterim necro açarken iyi pl yaparım diye bir düşüncem de yoktu, zaten oyuna geri döndüğümde bilmiyodum da necronun ne olduğunu, açtım geliştirdim, sevdim şimdi de daha iyi yapmaya çalışıyorum, bu kadar... hll... keshke herkes senin gibi dushunse alb'de[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Mirluin, 25 Eylül 2004 19:57 tarihinde demiş ki: ya daha önce soran oldumu bilmiorumda bu pet classların hangilerinde resist petin resistlerini etkiliyo hit point falanda peti etkiliomu neler etkilio yane necro adına konuşabilirim, diğerlerini oynamadım bilmiyorum necroda itemlardan gelen resistlerin direk pete geçtiğin biliyorum ama, aynı şekilde peti cast etmeden önceki HP de petin HP'sini direk etkiliyor, çünkü peti cast ettikten sonra artık pet siz oluyorsunuz, shade aslında var olmayan bir şey yani :) ayrıca necro peti ile ilgili bu tip bilgiler için şöyle de bir adres var[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar