Resh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Acaba hib ve mid in kullanmadigi dmg türü varmi yada yok denicek kadar az kullandigi varmi acaba... yani kisacasi albionda en önemsiz resistler varsa neler ?[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc] Quantum İceCream-Wizzy[Exc] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 matter resist cok nadir bildigim kadariyla[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hibde matterın olayları; animist verdant gitmişse petiyle çaktığı pbaoe, valewalkerın dot ve snare i, druidin rootu midde bone army gitmiş bd nin dot (bu çok acıtıyodu bildiim kadarıyla ama bdler genelde healerlı speci alıyo) shamanın root, dd ve boltu tamamen bırakılıcak bişey diilde, bi resistten kısmak istiyosan bu[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bunu şimdi ben de merak ediyorum intelligence cap'i arttıracam diye SC yapabileceğim parça sayısı 2'ye indi, resistlere gem slot yetişmiyor, hangilerini şöyle bi 5-10 puan geride bıraksak çok kötü bişe yapmamış oluruz acaba :D bir albion olarak tabi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 necro için templateimi değiştiriyorum da dex, int, hit, resistler, ve en önemlisi int cap arttıracak şeyleri birleştirip voltranı oluşturuyorum :) int konusunda sorun yok, dex 30 civarı eksik kalıyo, hit de 100 civarı bunlar da çok sorun değil ama 3-4 resistin 5-10 arası eksiğinin olması canımı sıkıyor, int cap arttıracam diye de armor kısmında sadece 2 slotu SC armor yapabiliyorum böle gece uykuma girdi sinir etti beni :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Config Report Stats Str: 75 Int: 1 Hits: 204 Con: 48 Pie: 75 Power: 31 Dex: 25 Cha: 75 Qui: 75 Emp: 75 Resists Body: -3 Energy: 4 Crush: 2 Cold: 2 Matter: 3 Thrust: 4 Heat: -4 Spirit: 0 Slash: 5 Skills 2 Death Servant 6 Painworking 0 Deathsight Focus 50 Deathsight Focus 50 Death Servant Focus 50 Painworking Focus Cap Increases 25 Int 84 Hits 5 Power Other Bonuses 14 Spell Duration Bonus 14 Buff Bonus -1 Spell Range Bonus -1 Spell Damage Bonus -1 Casting Speed Bonus 14 AF Bonus 14 Power Percentage Bonus Piece Listing Chest Name: Ancient Embroidered Vest Level: 51 Quality: 100 AF: 51 Bonus: Effect 1: 16 Hits Effect 2: 10 Intelligence Cap Increase Effect 3: 5 Heat Resist Effect 4: Empty Effect 5: 2 Spell Range Bonus Effect 6: 5 Spell Duration Bonus Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 14.00 Arms Name: melos seaweed-trimmed sleeves Level: 51 Quality: 100 AF: Bonus: Effect 1: 2 All Magic Skill Bonus Effect 2: 16 Acuity Effect 3: 24 Hits Effect 4: 2 Casting Speed Bonus Effect 5: 9 Intelligence Cap Increase Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 46.67 Head Name: sand scorched cap Level: 51 Quality: 100 AF: Bonus: Effect 1: 3 All Magic Skill Bonus Effect 2: 21 Acuity Effect 3: 2 Casting Speed Bonus Effect 4: 6 Spell Duration Bonus Effect 5: Empty Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 59.00 Legs Imbue Points: 36.0 of 32 (100 Qual) Overcharge: 58% Gem 1: 9 Energy Resist - 99 polished Light Shielding Gem 2: 9 Crush Resist - 99 polished Fiery Shielding Gem 3: 7 Spirit Resist - 99 imperfect Vapor Shielding Gem 4: 7 Thrust Resist - 99 imperfect Airy Shielding Utility: 64.00 Hands Name: Water-worn Gloves Level: 51 Quality: 100 AF: 50 Bonus: Effect 1: 2 Spell Range Bonus Effect 2: 44 Hits Cap Increase Effect 3: 2 Spell Damage Bonus Effect 4: 7 Intelligence Cap Increase Effect 5: 6 Spell Duration Bonus Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 0.00 Feet Imbue Points: 37.5 of 32 (100 Qual) Overcharge: 38% Gem 1: 6 Deathsight - 99 polished Vacuous Fervor Sigil Gem 2: 5 Thrust Resist - 99 flawed Airy Shielding Gem 3: 9 Slash Resist - 99 polished Watery Shielding Gem 4: 1 Energy Resist - 99 raw Light Shielding Utility: 60.00 Right Hand Imbue Points: 0.0 of 10 (94 Qual) Overcharge: None Gem 1: Empty - Gem 2: Empty - Gem 3: Empty - Gem 4: Empty - Utility: 0.00 Left Hand Imbue Points: 0.0 of 10 (94 Qual) Overcharge: None Gem 1: Empty - Gem 2: Empty - Gem 3: Empty - Gem 4: Empty - Utility: 0.00 Two Handed Name: Traldor's Oracle Level: 51 Quality: 100 DPS: 13.50 Bonus: Effect 1: 15 Intelligence Effect 2: 50 All Focus Bonus Effect 3: 5 Casting Speed Bonus Effect 4: 15 Dexterity Effect 5: 6 Heat Resist Effect 6: 6 Cold Resist Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 45.00 Ranged Imbue Points: 0.0 of 10 (94 Qual) Overcharge: None Gem 1: Empty - Gem 2: Empty - Gem 3: Empty - Gem 4: Empty - Utility: 0.00 Neck Name: Ancient Copper Necklace Level: 51 Quality: 100 Bonus: Effect 1: 10 Body Resist Effect 2: 10 Thrust Resist Effect 3: 10 Spirit Resist Effect 4: 10 Crush Resist Effect 5: Empty Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 80.00 Cloak Name: cloudsong Level: 51 Quality: 100 Bonus: Effect 1: 5 Power Percentage Bonus Effect 2: 12 Acuity Effect 3: 5 Casting Speed Bonus Effect 4: 5 Buff Bonus Effect 5: 8 AF Bonus Effect 6: 5 Power Cap Increase Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 8.00 Jewel Name: Gem of Spirit Abhorrent Level: 51 Quality: 90 Bonus: Effect 1: 7 Body Resist Effect 2: 7 Matter Resist Effect 3: 7 Heat Resist Effect 4: 7 Energy Resist Effect 5: Empty Effect 6: Empty Effect 7: Empty Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 56.00 Belt Name: belt of moon Level: 51 Quality: 100 Bonus: Effect 1: 5 Power Percentage Bonus Effect 2: 40 Hits Cap Increase Effect 3: 10 Acuity Effect 4: 10 Dexterity Effect 5: 5 Energy Resist Effect 6: 5 Spirit Resist Effect 7: 5 Crush Resist Effect 8: Empty Effect 9: Empty Effect 10: Empty Utility: 43.33 Right Ring Name: Ring of the Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bold olanlar canımı sıkıyo :) Resists Body: -3 Energy: 4 Crush: 2 Cold: 2 Matter: 3 Thrust: 4 Heat: -4 Spirit: 0 Slash: 5 [Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Eylül 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 2 casting speed bonus? hmm... biraz daha ugras bence :)[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yanlış o %9 casting bonus var 1 eksik yani sadece hatta şimdi değiştirdim daha da iyi oldu değerler "distance to cap" bu arada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Eylül 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 abi pek iyi olmamis hatta dost aci soyler cok kotu olmus :( skillere ve statlere dikkat et bildigim kadari ile con stati direk olarak senin petin hp sini etkiliyo dex te cap degil casting spd skillerde eksik biraz iyi util itemlar toplayip template icine sokmaya calis boylece kaydirma yaparak cok daha guzel bi template yapabilirsin tabi kayda nasi toplicaksan o itemlari :( edit: yaw of abim girmis en son onun acc ile atmisim msg ben gladric [signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 6L2 us Kay [Bu mesaj rice17 tarafından 24 Eylül 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 yok abi o kadar da kötü değil dex demişsin 25 dex eksiğim var bunlar distance to cap değerleri, yani 25 dex almış değilim tam tersi 50 dex alabildim itemlar ile constitution dersen o hiç etkilemiyor diye yazıyolar vnboards'ta, o yüzden cons'a bakmadım bile casting speed demişsin %10 speed hakkım var -1 görünüyo orda yani %11 casting speed almışım abi daha ne olsun lol hakkaten ya ben yanlış bakıyorum bu tabloya ya siz tersten bakmışsınız :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Eylül 2004 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 deathsight sorunum vardı onu da düzelttim 0 yazar orda yani 11 ds skill bonus aldım itemlar ile bazı itemlarda utility değeri düşük yazar ama slotlara dikkat ederseniz alakası yok, ya programda bir hata var ben elle girdiğim için eksik gösteriyo ya da başka bişe int cap alacam diye kıçım çıktı yaw o 3-4 itemi toplayacam diye (armor kısmında) bunu başka nasıl düzeltirim pek fikrim yok açıkçası, yani itemlar ile olabilir tabi de, 2 tane sc armor ile pek geniş bir imkan kalmıyor geriye[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 şurdaki tabloları kullanıyorum gerçi burda peti cast etmeden önceki constitution değerimin pete geçmediğini yazıyor ama aşağıda da itemlardan gelen bonusların pete HP değeri olarak geçtiği yazıyor http://www.necrognomicon.com/darkage/statverification.html ama şu da var int, dex ve constitution caplenecek int cap caplenecek resistler caplenecek casting speed caplenecek bunlardan eksik kalan 48 cons, 25 dex ve birkaç resistin 3-4 puan eksiği var, hits de orda 200 küsür eksik görünüyo mesela ama işte... bunların hepsini aynı anda yapmam mümkün müdür yaw? ben sanmıyorum bunun olabileceğini, en azından petin defansını güçlendiririm (resistler), hızımı ve dmg çıktımı arttırırım böylece cons'tan bi şekilde vazgeçme şansım olur diye düşündüm yoksa herşeyi caplemek mümkünse tabi ki gönül ister öyle olsun :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 24 Eylül 2004 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bi de şu var, mesela aşağıdaki template vnboardsta baya meşur bi temp ve insanlar necro template sorulduğunda bunu gösteriyor sürekli, bütün 6 parçayı da SC yapmış adam ve cons, dex, int i caplemiş, resistleri caplemiş, ds skill i caplemiş ama iki şey eksik kalmış, 25 int cap bonus tamamen es geçilmiş (ki bu 25 eksik int demek) ayrıca %4 de casting speed bonus alabilmiş ki daha %6 var geride aslında bu eksikleri tamamlamak mı yoksa bunlardan feragat ederek dex ve cons bonusları seçmek mi arasında kalmış durumdayım ben de... http://vnboards.ign.com/Necromancer_Forum/b22324/69879117/?32[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 sana verdiğim adreste yazdığı gibi bi summon suit bi normal suit yap :D en kolay yolu bu yoksa kafayı yersin yapacam die[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 abi lol olmaz öle :p düşünsene rvrde her geberdiğimde iki saat üstünü değiştir cast et bi daha değiştir :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 eh o da doğru ama ben öle bişi yapmayı düşünüyorum yaparmısın bana set? :P[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 housingde baktımda o templatedeki itemlara ı ıh yok çıkarmasıda zordur :( sanırım hayallerim suya düşecek :P[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 evet abi bi de o da var ben illa int capi arttıracam diye bi tarafımı yırtıp tek başıma bi ton quest yaptım, int cap itemları için, ki aslında gurup olsa bir akşamda çıkarılır yani ama tek başıma bu kadar oldu, zaten dikkat ederseniz çoğu quest itemdır, öyle ml drop yok sidi drop falan yok yukardaki template'te :) hatta yazdıklarımın hepsi var şu anda elimde, bi de gem of spirit abhorent yok elimde gerisi hazırda var (cloudsong da dahil) onu dışında traldor ve belt of moon da level 10 şu anda sadece CS levellamam lazım o kadar :D yani mesela int cap veren "ıvır zıvır" olsa, yani armor yerine onlardan cap vereni bulabilsem SC yapabileceğim 6 parçayı da istediğim gibi düzenleyebilirim ve cons da caplenir yani mesela, ama bir int manyaklığıdır gidiyo bende böle :) o 25 int olmasa 275 oluyo buff olsa bile, 48 de augmented acuity desek işte en fazla 323 diyeceksiniz ki 25 int için bu kadar kafa patlatmaya ne gerek var, e o zaman tonla RA harcayım 48 int için augmented acuity almaya da gerek yok başka şeyler alır insan :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 eger sc temp te yer yoksa item degistirme mantikli mesela bukanin charla oynarken oyle oluyodu adamin sc yetmemis bi tane kol parcasi yapmis ustune envenom basmis silahlari zehirlerken o parcayi degistiriyodum sonra otekisini takiyodum cunku o parcayi takmazsan envenom 50 ye ulasmiyodu vs. eger sendee durum oyle ise inv de degisik sc basilmis amor tasiman mantikli gibi[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 her ölümden sonre item değiştirmek iyi yine. her kavgadan sonra değiştirioduk zehir sürmek için.[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 lol o zaman ya o tip bişeye gidecem ben de ya da armor parçalarından int cap alma yerine jewelry kısmından alma yoluna gidecem peki armor dışında int cap veren aklınıza gelen itemlar var mıdır? :D toa alırken ebgames'ten almıştım, adamlar allakhazam üyeliği vermişlerdi değerini şimdi anlıyorum :p aratıyodun ne güzel itemları özelliğine göre[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 25 Eylül 2004 10:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ya işinize karışmak gibi olmasın ama niye necro?Deli gibi bir mins, dehşet dex'li sorc veya Maynak fire wizzy ile RVR'nin altını üstüne getirmek varken niye Necro? Merak ettim sadece...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 İşimize yaramıcak tek resist var o da "Siege"... :P[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ya daha önce soran oldumu bilmiorumda bu pet classların hangilerinde resist petin resistlerini etkiliyo hit point falanda peti etkiliomu neler etkilio yane[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar