Meov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Arkadaşlar acaba rica etsem böyle güzel güzel baksam biri bana recruit a friend kısmından bir ref link yollayabilir mi? Hem ben kazanırım ucundan devam edersemde siz =) 15 dk sonra başlarım clientı indirmeye. 5 dkda iner max zaten. birde server tavsiyesi alabilir miyim? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 [spo][email protected][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 sent. azgal ölü diyorlar, karak norn fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 valla account aldım ama oyuna bakayım olmadı oynamaya karar verirsem senin refinden alırım marlon. Zamanında az görmedim seni oyunlarda. CamthalionTasardur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ehuhe, iyi bakalım. norn'da destro oynamaya karar verirsen chamathalion'a whisper atabilirsin oyun hakkında soruların için filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 tamam olur elbet =) bu arada client çok yavaş iniyor 300 400 kb ile çekiyor nedense. normalde 5mb'ın altında düşmezdi. bu gece oynarım diyordum ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 5mb mı? 50 mbit ne mi var hacı sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 fiberi varsa olur kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rapper256 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 fiberi varsa değil, 50 mbit net varsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar