doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Yok daha dönüş yapabilecek vaziyette değilim daha ama diğer taraftan gereksiz 1-2 kişi yüzünden insanlar böyle büyük bir haberden habersiz de kalmasın.
doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Seele said: ban yersin haci aman diyim. Ortada account yok bnet yok neyin banından bahsediyorsun?
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 crack bir nevi hehe. bide fazla uğraştırıcı geldi bayağı.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 doubtful said: Seele said: ban yersin haci aman diyim. Ortada account yok bnet yok neyin banından bahsediyorsun? burda böyle seyler paylasmak yasak o yüzden :)
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 eğer gözümden kaçmadıysa bir hesap doğrulama olayı yok ve evet, wareze girer bu şekliyle. linkleri kaldırıyorum.
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 paticik oyun sunucuları/starcraft HYPOCRITES
doubtful Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Beta'dan beri bu haberleri tartışmıştık: http://forum.paticik.com/read.php?39,4694056 Özellikle starcraft 2 için ilk LAN emülatörü olan starfriend'in download linklerini değil de türkçe açıklamaların olduğu pdf'in linkini vermiştim. gerçi pdf içerisinden de download linklerini vermişler ondan warez sayılabilir.
huun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 bottomsup said: paticik oyun sunucuları/starcraft HYPOCRITES şuna bir izahat yapacaktım, unuttuk arada. bw'da pvpgn sunuculara karşı açtığı davaların tümünü abd dışındaki ülkelerde kaybetti blizzard. blizzard'ın o zamanlar attığı yanlış adımlar yüzünden mahkemelerin aldığı kararların ortak noktası şuydu: "oyunun lisanslı olup olmadığını denetlemek, bnet dışında sunucu açanların sorunu değildir." o zamanki şartlarla şimdikiler baya farklı yani. bu sebepten ikiyüzlülük olarak tanımlanacak bir durum yok.
Eru Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 peyami abi nasil da sakin sakin acikliyosun
Öne çıkan mesajlar