asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 noldu bu adama bilen varmı? paranoidandroid nickiyle oynardı. o yıllarda bile adam fıstık gibi site açmıştı. taktikler yazardı oyuncular hakkında bilgiler yeralırdı. bu adamın yaptığını bir kişi bile yapmadı şuana kadar. ki web teknolojileri çok genişledi fln. kıyak adamdı. yaşıyomu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ssregistoss nickiyle oynuyodu sanırım 4-5 ay evvel ben de oynarken. her medic sc1'cisi gibi yaşını başını almış oldugundan fazla uğraşamıyodur pırobabli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Namaz clan vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 BaaL said: ssregistoss nickiyle oynuyodu sanırım 4-5 ay evvel ben de oynarken. her medic sc1'cisi gibi yaşını başını almış oldugundan fazla uğraşamıyodur pırobabli Paranoidandroid ile Paranoid aynı kişi değil. Paranoid = Ssregitoss yaşını başını almıştır ama deli gibi kasmaktadır Master'ın tepesinde. Paranoidandroid ise gereksiz bir adamın forumunda takılıyor hala sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 android le paranoidandroid ayni kisi degil. paranoid kim ben de bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ssregitoss ise kasıyor ya geçen geldi ladderda tokatladı beni gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 LombaK_Knight said: Paranoidandroid ile Paranoid aynı kişi değil. Eru said: android le paranoidandroid ayni kisi degil. wtf fake/yeni olanı bilmiyorum ben ssregistoss olanı biliyorum 99 da medicte oynadıgım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 ikisi de buralarda, ara sıra mesaj atıyorlar. android'in nicki hatırlayamadım şimdi, paranoid ssgregitoss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Sleeep said: ssregitoss ise kasıyor ya geçen geldi ladderda tokatladı beni gitti asdhgasfgasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 arkadaşlar yazmış ama ikisi aynı kişi değil paranoidandoid bw zamanı sitesiyle oyunuyla iyi bir oyuncuydu,izmirli olduğunu hatırlıyorum,yaş olarak 30 üstüdür şu anda,bide özel hayatına zaman harcıyamıyorum diye bw yi bırakmıştı paranoid,zamanında iyi çıkış yapmış ama sonradan kaybolan bir arkadaşımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 paranoidandroid nickliyi soruyormuşum. başlığı düzenleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 3 kisi oldu lan paranoidandroid - bu adami sormus android paranoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 android bendim de herkes bilir ki o kadar seri ban yerken nick bulmakta bir yere kadar aslşdja. paranoidandroid.antisosyal'i diyorsun sen. birisi çikip aod ile olan kavgasını şuraya yazsın da epik eski günlerimizi hatırlayalım. namaz clan->garyosavan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 paranoid gereksiz bi adamdi ya, nicki yakin diye mention aldi yoksa tarihte yeri yok. android burda hemen ustumde, paranoidandroid de artik coluk cocuga karisacak yasa gelmistir saniyorum nasi karisti ortalik aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 fazla mindfuck var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 pronoit said: android bendim de herkes bilir ki o kadar seri ban yerken nick bulmakta bir yere kadar aslşdja. paranoidandroid.antisosyal'i diyorsun sen. birisi çikip aod ile olan kavgasını şuraya yazsın da epik eski günlerimizi hatırlayalım. namaz clan->garyosavan. O zamanlar ben AOD'dum. Hatta olay gerçekleştiğinde Kanuni'yi cepten arayıp "Ne oldu?" diye sormuştum. ParanoidAndroid biraz büyük bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönem ben de bayağı kızmıştım elemana. Sonra SC2 de rastlaşınca dedim "Ağbi ben senin yaptığını hiç tasvip etmiyorum, hatalıydın o olayda. Çok da ayıptı." dedim. Eleman da "Çocukluk" diyip geçti :) Aradan 10 sene geçince insan kızgın kalamıyor. Bu arada fiili 10 sene sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 olay ne haci bi anlatsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 bi zahmet kalmasin 10 yil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Olay burada anlatılacak bir şey değil. Konu tekrar büyüsün istemiyorum. Merak eden varsa sorar Ssregitoss'a. O da anlatır isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Eru said: bi zahmet kalmasin 10 yil ya. peki fevzi abinin adama gidip 10 yıl önceki davranısıyla hatalıydın demesine ne diosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Memphis said: Eru said: bi zahmet kalmasin 10 yil ya. peki fevzi abinin adama gidip 10 yıl önceki davranısıyla hatalıydın demesine ne diosun? Arcane'de zaman aşımı yoktur. Bkz. Earth. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 oyuncular kısmı vardı sitesinde. en sevdiği yemekten en korktuğu oyuncu gibi anketler vardı. ne zevkliydi lan. coo vardı e vardı aod vardı tatarramazan vardı niggy vardı eXtra vardı flee vardı komik adamlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 asitlikusmuk said: oyuncular kısmı vardı sitesinde. en sevdiği yemekten en korktuğu oyuncu gibi anketler vardı. ne zevkliydi lan. coo vardı e vardı aod vardı tatarramazan vardı niggy vardı eXtra vardı flee vardı komik adamlardı Flee var hala. Giriyor oyuna. AOD'dan bir ben varım sanırım hala aktif olarak oynayan. Coo'dan Komutan arada giriyordu foruma. Tatarı Karslana sormak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZuLuuuuuu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Ben o zamanlar [Coo]BrooDWaR'dum. Eğer [Coo] klanından Komutan ya da Akkcomm (doğru hatırlamışımdır umarım nick'i) buralardaysa Coo'yu tekrar canlandırabiliriz :) Gerçi zerg klanıydı genel olarak, ben şimdi z oynamıyorum. paranoidandroid'le 2-3 sene kadar önce iCCup'ta bir maç atmıştık, aktif olarak oynamıyordu ama yine de benzetmişti beni, sonra hiç görmedim. Bence sc2 oynuyordur competitive olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 dark_dr ile liquid wardi esas. boylemiydi nickleri hayal meyal hatirliom belki deildi bi garip geldi yazinca. nerde bunlar öldülermi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar