Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paranoid nickli bi eleman vardı. ne oldu ona?

asitlikusmuk

Öne çıkan mesajlar

BaaL said:

ssregistoss nickiyle oynuyodu sanırım 4-5 ay evvel ben de oynarken.
her medic sc1'cisi gibi yaşını başını almış oldugundan fazla uğraşamıyodur pırobabli

Paranoidandroid ile Paranoid aynı kişi değil. Paranoid = Ssregitoss yaşını başını almıştır ama deli gibi kasmaktadır Master'ın tepesinde. Paranoidandroid ise gereksiz bir adamın forumunda takılıyor hala sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar yazmış ama ikisi aynı kişi değil
paranoidandoid bw zamanı sitesiyle oyunuyla iyi bir oyuncuydu,izmirli olduğunu hatırlıyorum,yaş olarak 30 üstüdür şu anda,bide özel hayatına zaman harcıyamıyorum diye bw yi bırakmıştı

paranoid,zamanında iyi çıkış yapmış ama sonradan kaybolan bir arkadaşımız
Sosyal ağlarda paylaş

pronoit said:

android bendim de herkes bilir ki o kadar seri ban yerken nick bulmakta bir yere kadar aslşdja.

paranoidandroid.antisosyal'i diyorsun sen.

birisi çikip aod ile olan kavgasını şuraya yazsın da epik eski günlerimizi hatırlayalım.

namaz clan->garyosavan.

O zamanlar ben AOD'dum. Hatta olay gerçekleştiğinde Kanuni'yi cepten arayıp "Ne oldu?" diye sormuştum. ParanoidAndroid biraz büyük bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönem ben de bayağı kızmıştım elemana. Sonra SC2 de rastlaşınca dedim "Ağbi ben senin yaptığını hiç tasvip etmiyorum, hatalıydın o olayda. Çok da ayıptı." dedim. Eleman da "Çocukluk" diyip geçti :) Aradan 10 sene geçince insan kızgın kalamıyor. Bu arada fiili 10 sene sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

asitlikusmuk said:

oyuncular kısmı vardı sitesinde. en sevdiği yemekten en korktuğu oyuncu gibi anketler vardı. ne zevkliydi lan.

coo vardı e vardı aod vardı

tatarramazan vardı

niggy vardı eXtra vardı flee vardı
komik adamlardı

Flee var hala. Giriyor oyuna. AOD'dan bir ben varım sanırım hala aktif olarak oynayan. Coo'dan Komutan arada giriyordu foruma. Tatarı Karslana sormak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben o zamanlar [Coo]BrooDWaR'dum. Eğer [Coo] klanından Komutan ya da Akkcomm (doğru hatırlamışımdır umarım nick'i) buralardaysa Coo'yu tekrar canlandırabiliriz :) Gerçi zerg klanıydı genel olarak, ben şimdi z oynamıyorum.

paranoidandroid'le 2-3 sene kadar önce iCCup'ta bir maç atmıştık, aktif olarak oynamıyordu ama yine de benzetmişti beni, sonra hiç görmedim. Bence sc2 oynuyordur competitive olmasa da.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...