Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PATCH 1.4.0 PTR NOTES

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

Senin 10 katın kadar VOD ve turnuva izlediğime emin olabilirsin.

sorunda bu zaten spartacım, sen kendine göredegil o vodlarda,turnuvalarda izlediin insanların oyunlarına göre yorum yapıosun fikrini savunuosun. kendi oyununa göre, kendi skilline göre yorum yapmıosun. burdaki insanların savundugu kendi oyunlarında np nin kullanılma mantıgının ortadan kaldırılmmış olması.

forumda bu tip şeylerin tartışılması kimseye bişi kazandırmaz bence,karşılıklı atışmalarda anlamsız sonuçta herkezin oyun seviyesi kalitesi ortada. kimse kimseye sen haklısın ben haklıyım gibi cümleler kurmasın komik oluyor..

sevgiler saygılar
Mesaj tarihi:
Bu patch'te asıl nerfi yiyen Terran. BF damage düştü, ultralisk süresi kısaldı, overseer ücreti düştü, allah aşkına daha ne istiyorsunuz ki? Üstüne üstlük rax süreleri artmış.

tvz de z için büyük buff var.

PvZ için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bunda P için büyük buff var. Immortallar roachları çok kolay eritir zaten immo çıkmak kolay tech istemiyor fazla. NP nerfi tvz de pek önemli değil ama pvz de çok kritik. Colossus'u almak için tek alternatif corruptor kalmış gibi gözüküyor ki bu son derece saçma bişey. Az bassan havada patlıyor, çok bassan ground da ordu az olacağından stalkerlar tokatlıyor.

Zaten protosslar a click ile zergleri tokatlıyordu ve deathball çok güçlüydü artık sadece mouse ile yenerler. Hydraya sağlam bi buff gelmesi lazım. Tabi hydraya gelen buff ile terrana da bir ayar çekmek lazım.

BU patchi beğenmedim ben zaten oynamayı da bıraktm.
Mesaj tarihi:
böyle bir oyunu 1000 tane balans patch ile insanlara uzun süre oynatamayacakları belli zaten.

gerçi uzun süre önce işi wow arenaya döktükleri gibi "bir sana, bir ona, bir öbürüne" şekline soktuklarını söylemiştim. daha diyecek birşeyim yok.

expler gelecek, yeni üniteler gelecek vs vs vs nasıl olacak ben de anlamadım. cc'ci adamı sc'nin başına getirince böyle oluyor sanırım.
Mesaj tarihi:
Blizzard'ın oyuncuları memnun edememesi normal. Aynı şey WoW'da da vardı sanırım (oynamadığım için emin değilim). Tüm forumlar kendilerini über oyuncu zanneden ama dengesizlik yüzünden hakkettiği yerde olmadığını sananlarla dolu. Her ırktan dengeden şikayet eden adam var. BW, patch yapımı uzun süre önce bitmiş, kimsenin kendi oyununu geliştirmek yerine Blizzard'ı suçlayamayacağı bir oyundu. SC2'nin o noktaya gelmesine daha çok var.
Mesaj tarihi:
kami said:

Bu patch'te asıl nerfi yiyen Terran. BF damage düştü, ultralisk süresi kısaldı, overseer ücreti düştü, allah aşkına daha ne istiyorsunuz ki? Üstüne üstlük rax süreleri artmış.

tvz de z için büyük buff var.

PvZ için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Bunda P için büyük buff var. Immortallar roachları çok kolay eritir zaten immo çıkmak kolay tech istemiyor fazla. NP nerfi tvz de pek önemli değil ama pvz de çok kritik. Colossus'u almak için tek alternatif corruptor kalmış gibi gözüküyor ki bu son derece saçma bişey. Az bassan havada patlıyor, çok bassan ground da ordu az olacağından stalkerlar tokatlıyor.

Zaten protosslar a click ile zergleri tokatlıyordu ve deathball çok güçlüydü artık sadece mouse ile yenerler. Hydraya sağlam bi buff gelmesi lazım. Tabi hydraya gelen buff ile terrana da bir ayar çekmek lazım.

BU patchi beğenmedim ben zaten oynamayı da bıraktm.

Birakman isabet olmus cunku oyun bilmedigin belli. o kadar bilincsizsiniz ki yazilariniz insani yerlere yatiriyor gulmekten. 1+a+click le git toss oyna 1 ay bakalim ne kadar adam yenebiliyorsun. Sc1 dede ayni laga lugayi yaptilar toss atack go diye. aradan 10 kusur sene gecti oylemiymis ? Coloyu durdurmak icin fungalsa tek caren gene soyluyorum gene oyun bilmiyorsun. Boyle z olupta agliyan adamlarin heralde tamami mass roach , roach+hydra, ling+infestor hadi e biz zahmet katarlarsa corruptor la oyun kazanmaya calisan , 2 type unite ile mac almaya calisip Su cok avantajli bu cok avantajli diyen oyunculardan oteye gidemiyorsunuz. Bundan aylar oncede z ler `turtle t overpower` diye hungur hungur agliyordu hala turtle yiyen varmi ? yani gore gore bariz yiyen varsa bu arkadas gibi oyunu silsin. 2-3 tip uniteyle oyun kazanmaya calismaya devam ederseniz kendinizi rezil edicek sekilde aglamaya devam ediceksiniz. Ayrica hala immortalin rangeine takilan tipler var , stalker 6 range immortal 6 range dimi ? Hic bir p cins degilse immortali stalkerlarin onune koymaz dimi ? (abarti cok sayi yoksa) yani yine ayni linedalar dimi? Ayni hizdalar yani. Ee ezik gibi her halti mass roachla almaya calismak disinda stalker immo yu klasik roach + infestorla almanin yuzde kaci degisti hala anlamiyorum. atack go oyniyan butun p lerin ordusu ic ice olur , o ilah gozuyle baktiginiz colosuslarin fungallanmamasi disinda combat alanindaki 120 popluk bir orduyu 4 fungalla tutarsiniz colosuslar haric ha yok ben idra gibi agliycam inadina 2 type unit win icin kasiyorum diyorsaniz 6 pool rush felan deneyin o zaman kafaniz daha az karisir.

birde en cok merak ettigim sey bu kadar vidi vidi eden adamlarin kac tanesi PTR serverda deniyor su anda patch i ?
Mesaj tarihi:
LM said:

zaten blizzard her patchle oyuncu kaybedio, sc2 motorunun boktanlıgı galiba oyuncuları hiç bir zaman memnun etmio etmicekte.

blizzard sik sik eleman ariyor basvursana LM. Bilir kisisin masallah herkesin memnun olmadigini biliyorsun ama millet enayi tabi. Gun gectikce daha yuksek meblalar icin turnuvalar oluyor , her ay yeni bir GM listelere ekleniyor ve yeni yuzler turnuvalara katiliyor. Ama tabi insanlarin memnun olmamasindan. Hatta sizlerin cok sevdiginiz ( bazi benzerliklerinizden oturu olabilir) idra adam piyasada kalmak icin kulaklik kirip isi sova donusturmenin otesine gidiyor ama tabi bunlarda memnuniyetsizlikten. Birde memnun olsa ne olur oyuncular. SC1 den memnunmuydunuz ? oyun `RTS BALANCED` unvani almasi icin 7-8 sene gectide ????

Ha bazi trollerde avukatmi bu adam diyebilir. Yok degilim cebime para da girmiyor aksine para veriyorum da sc1 e tr de ilk basliyanlardan biri olarak su muhabbetin bu sekilde olmasi beni uzuyor. Ha derseniz okuma kardesim, tabi mantikli ama bazi sevdigim adamlar icin bazi seyleri takip ediyorm sirf sc2 yi `just for fun` icin oyniyan adamlar gibi.

GL HF GG
Mesaj tarihi:
arkadaşım, 2 dk huzur verirseniz zaten bw ile bağlarımızı koparacağız.

oyun güzel oyun, kimseninm birşey dediği yok. bizzat lm denen adam belki de türkiytede en çok bnette vakit geçiren birisi.
Mesaj tarihi:
_Spartacus_ said:

We thank those of you who participated in the 1.4 PTR and appreciate your feedback regarding changes to the Infestor unit. In response to that feedback, we have chosen a different course of action regarding adjustment of Neural Parasite. Rather than preventing this ability from targeting Massive Units, the range of Neural Parasite will instead be reduced from 9 to 7. We believe that this change will make choices regarding positioning and unit composition more important when using the Infestor.

This change will not be reflected on the PTR, but we wanted to ensure that you were aware of the new changes before the StarCraft II Patch 1.4 is live.

spartacus arkadaşımıza bu güzel haberi için teşekkür ediyorum. kendisi hatırlattı başlığı ve bu güzel haberi ulaştırdı heeheh
Mesaj tarihi:
yalnız blizzard'ın karar da çok güzel. oyunun sonrası için umudum arttı. bazı şeyleri hatırlamışlarsa tadından yenmez.

"ben böyle bir büyü, yetenek getirdim oyuna. kullanmazsan kerizsin." anlayışından, "herşey kullanabildiğin kadar" anlayışına şeklinde devam eder umarım.
Mesaj tarihi:
Böylece ZvT'de hala Thor ağırlıklı meche karşı kesin çözüm olarak kalacak NP ama artık tank ve viking almak çok daha zorlaşacak 1.3'e ve PTR'ye göre. ZvP'de de eskisi kadar olmasa da biraz nerflenmiş olacak ama kötü pozisyonlama ve mikroya sahip bir Protoss için hala ölümcüllüğünü koruyor. Güzel bir orta yol bulmuşa benziyor Blizzard.
Mesaj tarihi:
insaf yahu. kıçını kaldırıp haritanın bir tarafından öbür tarafına 2 senede gidemeyen terran ordusuna birşey düşünülmeden pf'ye dokunmak zalimlik olur.
Mesaj tarihi:
huun said:

insaf yahu. kıçını kaldırıp haritanın bir tarafından öbür tarafına 2 senede gidemeyen terran ordusuna birşey düşünülmeden pf'ye dokunmak zalimlik olur.

abi olay o zaten,pf at, scv kas, unut. olayı olmasın diye adamlar pf gitsin diyor. ki haksiz da sayilmazlar o ne öyle age of da vardı böyle binalar ok falan atiyodu alksdh
Mesaj tarihi:

Sabah hesaba bakıyordum Diablo III beta key geldi mi diye bir de ne göreyim.Starcraft II'nin altında bir tane daha var.Bir baktım PTR.Bir click ve "Public Test Region access is enabled for this game account." Daldım hemen.Sizler de kontrol edin hesaplarınızı.

• Yeni Oluştur...