Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Sphere r3rc3 versionunda bir problemle karsılastim gorunuste hic bir sorun goremiyorum. bir PLAYER'a Im por YADA An mani attigimda hicbir buyude freeze time olmuyor ve direkt olarak kosturabiliyor? bir cozum uretebilirmisiniz?[signature][hline]feel the POWER!
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 aynısı benimde başıma gelmişti.. büyü sorunu veya küçük büyü büyük büyü bugu filan diye arattır birkaç şey bulursun işini görür sanırım
Sarevoq Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yanıt yokmu ?[signature][hline]feel the POWER!
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 böyle yanıt bulmuşun hala beyenmiyon.. aip aip.. yarın öğlene kadar cevaplayan olmazsa ben sana veririm scpyi
Worth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 daha önceden bişeyler söylenmişti magery scp sini kopyala başka bir isimle magry scp siin bulunduğu yere koy.yani magery scp sinden 2 tane olsun ama 2. sinin ismi farklı olsun bi deneyip sonucu yazarsan sevinirim.eğer hallolursa aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda aratarak bulabilir.[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aynısından 2 tane olunca bug mı fixlenir ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Worth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 daha önceki yorumlardan aklımda öle kalmış. yanlış hatırlıyosam kusura bakmayın silencer öyle demiştide. ben sadece duyduğumu söylüyorum.bildiğim bir şey değil[signature][hline]Kolayoyun Online Gaming NetworkCSAdmin.org Online Gaming Olorin UO Shard NOS Clan CS Server [NOS]RedHotRyder
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 aynı fonksiyonlar olursa işlemez.. fonksiyonların isimlerinin sonunada bişiler ekle.. orijinalindeki sp ise diğerinde sp2 olsun filan filan ayarla ordan sorun kalmaz
Öne çıkan mesajlar